54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Asperot
    Ugye :) és a csaj hozzá......
  • ChuckyHUN
    Holnap majd install köüzben regizgetek estébé:)
    Egész éjjelre megvan a program, Chillstreanm controller bekészítve
  • Versace21
    OPsz,végre egy jo hir,ma vettem a karit,muszály volt:)
    Köszi a választ,holnap megyek is megvenni
  • DJ Skyline
    pißwasser _DSA:SDA (pisswasser, nem akarom tudni hogy mi lehet :D ) bár nem tudom van-e a német piß szónak jelentése, de ha kiejtem akkor pissz, angolul piss = pisi :D
  • AleXXXXX
    lentebb én is linkeltem képeket, azok 100x szebbek (1680x1050 High-High.)
    Na én lépek mer fáradt vagyok
    :D
  • AleXXXXX
    na igen:D Qrvajóvolt:D:D:D:D
    Akkor madj holnap 3 kor.
    A többiek is jöhetnek utánnunk akik felvettek liveon, meg persze akárki aki akar/tud.)
  • ldavid
    az ilyen warezhoz kapcsolódó kérdésekre inkább ne is válaszoljatok, majd megunják...
  • Versace21
    Nah egy kis biztatást kapok,hogy megvegyem?
  • Asperot

• REPS0L
    és már multiztunk is egy jót :D
  • ldavid
    frankón ez a legnagyobb gondod? :D
  • AleXXXXX
    Egyetértek!
    A játék kib*szott hangulatos lett, nagyon "gétéás", hála istennek nekem fut is High grafon, és a regisztrálgatással se ment el több 10 percnél (még egy héttel a megjelenés előtt:) )
  • tommyg
    működő warez miből nincs? :D
  • Harry Seldon
    Maga a játék hibátlan. A játék része. A technikai része egy merő szopás egy darabig, bár nálam már rendesen megy a live, meg minden, már a Social Club is simán működik. Ha nem fontos, hogy top gfx-en toljad és kompromisszumkész vagy a grafikát illetően, akkor nem lesz túl sok idegbajod.

12k-t egy játék sem ér meg egyébként, csak az olyan elmebetegeknek, mint pl. én. :D
  • DJ Skyline
    erről szól a topik kedd óta, egyéni ízlés kérdése. valaki azt mondja "miért csak 30 FPS", valaki meg hogy "legalább 20 FPS van, jee" a játék alapvetően nem várt galibákat okozott, telepítés, regisztrálás, játék viselkedése terén.
  • Harry Seldon
    Élvezed, hogy debil vagy? Mi az, hogy ennek a játéknak semmi köze a GTA-hoz? Csak jelzem, hogy játékélményben és hangulatban egy az egybne hozza a GTA III szintjét, tehát ez az egyik "leggétéább" játék, ami létezik. Játszottál vele 15 percnél többet egyáltalán?

A technikai problémák teljesen más téma, nem azt jelzi, hogy van e köze a brandhoz, vagy nincs, bazdmeg...
  • foxpal
    Én előrendeltem és holnap érkezik ,és jóvolna tudni hogy milyen a játék azoknak akik megvették
  • Versace21
    8800gts 512mb(G92) core dual 2, 2bg ddr2 ram,most ma ujitottam a gépen,ezen szerintetek milyen beállitással fog futni,reggel megyek megvenni,kérlek aki ilyesmi konfoggal rendelkezik,segitsen,előre is köszi
  • akyyy
    rádióra valaki?:S
  • DJ Skyline
    menj át a warez topikba, ott van egy szavazás a témában, ad egy körülbelüli képet. :)
  • akyyy
    hát, ha lesz működő warez akkor nem
  • w77d
    nekem ott marad...
  • w77d
    nekem megérte, mert a sztori és az autók viselkedése kitűnő...
  • akyyy
    beleálok kilépek játékból, vissza és kocsi pedig sehol:(
  • Hellsing47
    Aki megvette az mondana valami véleményt hogy végülis megérte-e megvenni? :)
    Mert olvasom hogy sok a hiba és a bosszankodás a játék miatt
  • krisztianp16
    XD
  • REPS0L
    végülis nem vicc volt -.-
  • kissadamvikt
    milyen parancsokkal tudom kilőni azokat a grafikai limiteket?
  • smusher
    Élethűbb mint az élet, össze nekeverd majd őket.
  • smusher
    Hú baszd meg, ilyet hánytam tegnap, ez neked szép? Rondább mint boxon.
  • smusher
    Ennek a játéknak annyi köze van a GTA-hoz, hogy az a neve. Sikerült ezt a franchise-t is szétbaszni, ezen már nincs mit szeretni, ráadásul ez a tech-hiszti végleg elveszi tőle azok kedvét is, akik reménykedtek a pécés verzió magasabb színvonalában.
  • krisztianp16
    Hellosztok!Látom már megjelent a játék gondolom akkor lassan meg is tudom veni.Amugy nagyon élethü Grafikája van?
  • pendulo
    bakker, nem igaz. itt van eredetiben a kezemben, oszt nem engedi aktiválni. mi lehet a bibi? pls valaki segítsen!
    próbáltam mindenféle módon, és mindig újra akarja ellenőrizni a dátumot.
  • DJ Skyline
    nincs garázs, a házad előtt van egy felfestett terület, amibe ha beleállsz, akkor olyan mintha garázs lenne.
  • Kandurex
    sárga vonallal elkerített rész a házad előtt, az a garázs ebben a játékban....
  • akyyy
    nincs valami garázs mert mindig eltünik reggelre a kocsi:S
  • DJ Skyline
    kérték volna fel inkább a San Andreas Multiplayer készítőit jó fizettségért cserébe, hogy tákoljanak össze egy rendes multit. minőségi multiplayer az, aki ismeri az tudja. és szerintem biztos nem mondtak volna nemet a srácok a felkérésnek
  • w77d
    nem, de ha megvenné XD
  • DJ Skyline
    ennyi volt? :D
  • ChuckyHUN
    Milyen beállításon játszol?
    PMben jöhet is akár