54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bordy
    ez a bruce nagy kész figura XD keménység a figura.
    én amúgy próbálok este menni mert akkor nem csúnya az árnyék, még úgy hajnalban meg pirkadatkor sem igazán még. de ha már fent van a nap akkor... amúgy hatalmas szövegelések mennek, story is jó. télleg kurva jó jó lenne ha lenne 2xaa legalább és normális árnyék.

másik.
    lesz majd valamikor garázsom meg esetleg lakás vagy házam?
  • akyyy
    melyik bejelentkezés, mert van vista, socaial club meg live.:D
  • BiG G
    autóbuziknak :)
  • TottiZsolt
    telefonon 911, és ott a 2-es gomb, de mondja is a diszpécser...
  • ldavid
    911
  • Asperot
    Az élet szép

]
  • atila4
    mi a mentők száma?
  • REPS0L
  • tommyg
    gyere msn-re new
  • n3whous3
    A textúrák foglalnak el annyit, az összes shaderhez és effektekhez szükséges fileok 10-ede se a textúráknak, ha valamihez nem értesz, akkor ne akard azt kifogásolni.
  • n3whous3
    Hm, ha nekem csak a C meghajtóra vcan swap file és a D-n van a játék, akkor az gond? :D Nem kéne, de belegondoltam és még soha nem gondolkodtam el azon, hogy most ez jó e így vagy nem...
  • HeadHunter86
    Más játékok az effekteket teszi VRAM-ba, ez meg majdnem midnent, pedig nincs benne annyi effekt, mint pl egy Crysis-ban, Látszik hogy azt se tudták mit csinálnak.
  • lpmarci
    HELP
    c13b_appcompat.txt -erre a rendszerfilera hivatkozik a hibaüzenetben hogy tudnám ezt kijavítani mert nincs a megadott helyen. Valaki segítsen eredeti a játék és már nagyon tolnám
  • HeadHunter86
    Igen, igen. Ez a legnagyobb gond a játékkal. Gondolom azért csinálták így mert a VRAM elérése sokkal gyorsabb mint a sima RAM-é. De nem értem hogy sima objektumokat miért kell Vram-ba tenni. Ha bizonyos dolgokat elmentene a RAM-ba akkor nem kellene újból betöltenie. Pl. hátranézel majd előre, mikor hátranézel törli ami elötted van a VRAm-ból. Ha azt a sima RAM-ba megmaradna sokkal gyorsabb lenne a dolog. Véleményem szerint így müxik a játék.
  • n3whous3
    Némelyik post process eljárás után nem alkalmazható dx9 alatt, lásd HDR...
  • fradis
    Sziasztok
    ATI hd 3450 512 gddr2 vel 2.4 core 2 duo 2 gb 800 mhz ram ezzel elfut mert csak akkor veszem meg:D
  • Neton
    Nem is értem miért a VRAM-ot használják, azon kívül, hogy gyorsabb, mivel DDR3 ugye. Viszont manapság egy 1 gigás videókártya eléggé borsos. Ráadásul venni 2db 1 gigás memóriamodult a gépbe mamár filléres tétel (igaz h a win 32 bites nem lát 2.5-nél többet), de akkor is. A Vista meg lát már bármennyit kb, szóval nem hiszem h a VRAM okos 5let volt. De ki tudja, lehet mi földi halandók nem vagyunk rá méltók, hogy megértsük. :)
  • vasziszdasz
    Kérdés:

1. Érdemes-e adni swap filet a GTA4-nek, vagy elvan az anélkül is? Most nincs a bit se, A Stalker:SHOC így kevésbé töltöget.
    2. Vista alatt hogy lehet megoldani hogy memóriába swappoljon? Hülyén hangzik, de mégse az, ha >4GB memória van, akkor a 4+ rész t is be lehetne fogni munkára, mégiscsak gyorsabb mint a vinyó.
  • Gabesz amd64
    nekem egy gondom van

amikor a kocsit vezetem a hülye kameranézet....hogy lehet FIX-re állítani? vagy lehet egyáltalán,h gyorsabban álljon "a kocsi mögé" a kamera?
  • MerlinW
    Valójában az lenne a tuti, ha átcuccolnának pár dolgot a rendszermemóriába a vram-ból... nem igazán van ráció ebben a vram mindent a maradékot meg majd a fizikai megoldásban.
  • Zsoberpapa
    Egyébként ez az AA-s dolog engem is nagyon idegesít. Azért dobna a játék grafikáján, ha lenne AA (nem is keveset).
  • vasziszdasz
    Tükröződés és robbanás effektek. Biztos az is többet zabál mint kéne.
  • MerlinW
    Szerintem az egyszerű válasz az, hogy konzolon nincs szükség AA-ra. A PC port meg 1:1. Ergo nem igazán nyúltak mélyebben a rendszerbe.

Egyébként így is éppenhogy futkározik a játék a high-tech vasakon, képzeld hogy menne 4xAA mellett:)
  • MerlinW
    erős jóindulattal
  • Gascan #20836
    Ezek a képek milyen grafikai beállitások mellett készültek?
  • [HUN]FaTaL
    Azt hittem ez csak nálam van.. Az árnyékot javítsák ki és TEGYENEK MÁR BELE AA-T KÖNYÖRGÖM! :D

Mi az hogy a DX9 miatt nincs AA? Ezt most komolyan gondolják?:D Akkor a World Racing 2 meg a TDU meg a GTASA mint DX10es?:D (Wr2 dx8.1 lol)
  • Zsoberpapa
    Én speciel kíváncsi leszek a javításra. Én is hasonlóan fordítottam a szöveget, mint Proview. Remélem, tényleg lesz grafikai kezelés-javítás, mert elég érdekesen használja ki a CPU-t és a VGA-t a játék. Kár lenne ezért a játékért... :S
  • REPS0L
    8600gtvel kapsz 10-20fpst -.-
  • Skypack
    nem valószinű max teljesen lowon 800x600ba
  • bella11
    Sziasztok
    Szerintetek elindul 7600GT-n
  • MerlinW
    Még mindig nem tudjuk. Szerintem nincs benne a végleges játékban, hiszen a víz és egyéb beállítások össze vannak vonva a render qualitiy-val.
  • Proview
    Lehet, hogy a trehányabb rendszerrel rendelkezőknek-vagy energiagazdálkodást ki nem használóknak nem szaggatott pont annyira? Akik nem rakták fel a Pl. Cool&Quiet drivert AMD esetében
  • MerlinW
    mobiltelefon menüjéből.
  • Stefibaba
    Bazeg: FELGOMB, ÉS LEGÖRGŐZÖL g*cibemá.....
  • MerlinW
    1 Nálam mondjuk nem jelentkezik a hiba, de ettől függetlenül hasznos. Írtam is mint az egyetlen jó dolog a bowlingos izé mellett
    2 Az eredeti szövegben ugye azt írja, hogy grafikai javítások az elemi részekben, illetve a tükröződésekben.
  • skate00

HOGY LEHET előhozni a videó szerkeztőt???????????????
  • CamelX
    Húha most aztán porrá lettem oltva
  • grebber
    #20775 ezeket a beállításokat hogy lehet előcsalni?
  • Proview
    "Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. "

A patch kiadása után, az energiagazdálkodási beállításokat ajánlott "MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYRE" állítani (a játék idejére.)

We�ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode."

Ha jól értem, a procik energiatakarékos módban maradtak (nem érzékelték a futó játékot), a minimális órajelen futottak.

Biztató dolgokat ígérnek
  • skate00
    Repülő autó

Lángoló rendőr

Defekt traktor a betonba

-

Gangster

itt már nem indult