54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommyg
    FAQ!!!!!!!
  • kingpython
    és ezt a cpu controlt hogy kell használni mert ebben nincs olyan hogy 4 magos proc?
  • ReVisor
    Arra van már módszer, hogy ne kelljen mindig újraállítani a garfikai beállításokat minden indításnál?
  • sonic333
    800x600 lowlowlowminimum-on se menne? sehogyse?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs Very High textúra, legalábbis én minden korlátot feloldottam és csak HIGHig engedi állítani..
  • kingpython
    Uj gyári sp3 van fent pár napja minden frissités is letölteve szoval nem tudom
  • MerlinW
    Kevés a VGA
  • MerlinW
    Nálad teljesen jól kell mennie, a Windows-oddal lesz a probléma. Pucold ki (futó alkalmazások, felesleges szervízek, registry pucolás, spyware/adware pucolás, stb), vagy telepítsd újra. XP SP3 ajánlott, nagyságrendekkel jobban fut alatta mint Pista alatt.
  • Skypack
    lehet hogy hülye kérdés de ezt hogy kell használni?
  • Xicor
    Statistics
    Average FPS: 17.27
    Duration: 37.28 sec
    CPU Usage: 80%
    System memory usage: 82%
    Video memory usage: 56%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: High
    View Distance: 14
    Detail Distance: 16

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 2600 PRO
    Video Driver version: 6.14.10.6891
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+

szerintetek mit kéne javítanom a gépen?(2 giga ramom van azt nem írja a benchmarkba:P)
  • Hesston
    Nem vagy egyedül nekem is ijen! sőt talán enyém szarabb :(:(:( :'(
  • MerlinW
    2GB RAM-al szerintem nem kell a very high texturát erőltetni:)
  • Balumann
    Jah értem. Hát sztem itt alapjában véve nem támogatja rendesen a videókártyák 1 részét, és hibásan kezeli.
  • BAk3R
    azért a cpu-controlt is használjátok ugye? mert ha nincs beállítva h használja a négy vagy két magot akkor nem fogja, nekem cpu-control nélkül 10 fps-el kevesebbet fut
  • kingpython
    jó hogy nem már QX-es proci kell hozzá 250 ezerért röhely
  • Bence94
    nem a crackre gondoltam.én megvettem a játékot. a kocsi törés.nem vetted észre hogy milyen szar kb gta sa.ha működne kb. burnout szintű lenne a törés.
  • kingpython
    Intel Core2Quad 6600 3.6Ghz en megy ez a proci is kevés neki ezeke szerint?? mert nálam is szar!
  • Balumann
    Jaja, reméljük a következő driverrel már jó lesz.

Bence94: A törés miatt ilyen? :O
  • Viktorr
    Skacok,a videokártyában okoz valami bajt az,ha a játékban a megengedettnél több a felhasznált memória?
  • MaxiMixi
    sonic én azt javaslom hogy egyuj CPU-t mret az kevés neki sajnos :(
  • sonic333
    30FPS-el
  • sonic333
    X2 4000+, 2GB DDR2, GF8600GT 256MB GDDR3, XP SP3 <<<<<<<<<<<<< Ezen menni fog a játék ha mindent low-ra teszek nem?
  • Bence94
    üdv egy nagy bajom van a readme-ben is bent van, hogy x1900-as szériánál a kocsiknál nem látni a törést (ablak, nagyobb alkatrészek lejönnek) de nincsen törés, horpadás.javítva lesz szerintetek? mert nagyon idegesítő.

balumann: amit írtál nekem is mind ez a gondom a törés rossz és kockás egy csomó helyen...mass effectnél volt ilyenem nekem.
  • The Protector
    A hozzá írt driverekről csak annyit h anélkül nekem játszhatatlan.
  • crossy104
    Valamivel jobb.Nekem beadja a high, veryhigh, és a highest felbontást is.
  • [HUN]FaTaL
    Pedig a 8.12beta előbb jött ki mint a játék :D Az akkor a szokásos optimalizálás lehet. Talán a 9.1ben várhatunk nagyobbat. Egyébként teljesítményben a beta általában nem tér el a véglegestől, sokszor a végleges a WHQL miatt egy picit még lassabb is.
  • Balumann
    Nekem a 8.12 beta-tól kb. 5 fps-el jobb lett a játék (8.11 -hez képest)...
  • [HUN]FaTaL
    Emberek mi az istent vártok a drivertől? 8 napos a játék, már rég fejlesztették a drivert OMG...
  • kingpython
    Igen hát én már ezek után a patchban se bízok
  • Balumann
    igen? :( Hát akkor majd talán a patch...
    (nekem teljesítménnyel nem lenne probléma, csak hibás a grafika, tiszta pixel minden, árnyék katasztrófa ugrál időnként, stb. :S).
  • kingpython
    Semmit nem várj az uj drivertöl! ugyan ugy szar
  • Balumann
    Tök jó,hogy kijött az új driver, de 8 KB/s -el jön, több mint 1 órát ír ki letöltésnek... hát tök jó :S Remélem hamar felrakják guru3d -re is.
  • kingpython
    Tök mindegy milyen kártyád meg géped van mert ez egy rakás szar vagy is helyesbitek jó játék iszonyat szarul optimalizálva
  • BAk3R
    én a noprecache-t kiszedtem, mintha egy két fps-t adott volna
  • red bull
    a játék lefagyás lehet driver hiba?
  • rs1989
    N-el kezdödő vidkártya akkor jobb a gamehez?
  • Lacee86
    Hát a hajamra kenhetem a jó játékot, ha nem tudok vele játszani rendesen... Na jó, a bowlingnál nem akad. (156 pont :-) )
  • Freddycom
    Azt nem tudja vki h miért van h ezzel a commandline-nal: -nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 512
    2999 Mb Vramot ír(persze ennyi nincsen, valamint a sokak által emlíett nem tölt be semmitd bug is jelentkezik. De csak így, ha kiveszem az "available..."-t akor minden fasza.

Én így játszom
    -norestrictions -noprecache -nomemrestrict -novblank

De így csak 493 VRAM-ot ismer fel.
  • kingpython
    Ez ugy szar az egész ahogy van szar szemét...................
  • f1alonso
    xD