54920
-
cs31 #25225 Az úgy nagyon nem áll a kezemre. A régebbi GTA-k ban nem volt ilyen gond. Sehogy nem lehet rajta állítani?
Jobb kézzel jobban megy az autóvezetés, de közben ballal nem megy az egér mozgatás. -
Minek az? Nem kell a konzolhoz hdtv, én se azzal játszok. Megvettem a boxot és kész, nem vettem hozzá tévét. -
Sehol, egérrel kell követni. -
sehol, egérrel kell közben kezelni a kamerát... -
egérrel forogsz a kocsi után :) két kezes játék :) -
cs31 #25220 Autóvezetés közben kanyarodásnál később fordul a kamera nézet. Marha zavaró főleg, ha valakit üldözni kell. Hol tudom ezt állítani? -
ennyi. . 1ik haveromnak 1magos procija van a másiknak 2 magos. már rendeli az egyik a 4 magosat, mert tényleg a proci a számottevő. -
heringer #25218 Most kiléptem a gaméból aztán elment a szin a windowsba iylet eddig nem csinált ujbol kelett inditanom a gépert,ilyen 16 szin volt csak,utánna meg nem kapott jelet a moncsi.
Uj driver jó egyébként nvidia.? -
maradj mögötte, fuss utána. nemsokára zaklatni kezdik és akkor kerülsz te a képbe :) -
BAk3R #25216 amúgy lehet h ez is placebo de a clip capture meg autosave kikapcsolása sztem segít. -
F*ck, azt nehéz beszereznem és drága is :( -
szerintem sincs túl sok különbség a különböző texture/render qualityk között. gondolom ehhez hozzájárul a felbontás is, amiben játszom -
leviking #25213 patch -
BAk3R #25212 hát én ezt nem értem. most nyomtam egy auto configot, meg textúrát medium-ra raktam mer ugyanúgy néz ki az egész akármire is teszem, így meg gyorsabb, na midnegy. szal most akárhogy rángatom a kamerét nem épül semmi körülöttem.. -
követni, de nem nagyon lemaradni, ha hídnál betámadják, azokat eltenni láb alól, majd hazavinni. . . -
proci. -
leviking #25209 hy.valaki segítsen hogy mit kell csinálni mikor a buzival kimegyünk a parkba az meg ott sportol. mindíg hazamegy -
én felraktam a peccset meg az új nvdia drivert és +min:5 fps-t kaptam.. most 20fps alá nem ment. max negyven pár fps lett... -
Update: Driver helyretette, ellenben szaggat :D
Processzor vagy Ram a fontosabb a játéknak? -
sylas #25206 érdekes ma du még betöltötte a teljes pályát de most nem látszik az út :) mondjuk próbálom fullban -
Nagyon jó a játék. Nagyon élvezetes.
Felraktam a legújabb Catalyst-ot és a CacheBoost programot és így 1280x1024-ben high-on, látótávolság 20-on tökéletesen fut a játék. Nincsenek eltűnő textrúrák sem és nem is szaggat. -
Sztem nálam is lassult... -
ldavid #25203 jóak :) -
Patch:
Kipróbáltam. Bowling jó lett, tükröződések szebbek lettek (vizes aszfalt és az autókon visszatükröződő világ ill fények), robbanásokban nem látok változást, de lehet, hogy vannak. Illetve mintha az eső is más lenne.
Egyébként lassult a játék tőle, valóban.
Más: nem hivatalos verzióval is fel lehet tölteni videot social clubra kipróbáltam
A filmet nem kell értékelni, csak próbakép töltöttem fel az aktuális bohóckodásomat. A lényeg, hogy megy. -
[facepalm]
Miért nem jók neked azok a rendszerek amiket millióan használnak? Miért jó neked egy alfa állapotú MS termék?
[whatever] -
-
xido #25199 olyan soknak még win 7e sincs:) -
Nekrofil #25198 win 7 re felment már valakinek? -
xido #25197 meg is érdemelnék,az egy olyan piac,aminek adnak a szavára jobban,mint a kis pöcs európaira :)
legalább tökönrúgná a north a torontot és ráfeküdnének és egy "enhached" verziót kiadnának sűrű bocsánatkérés közepette húsvét körül :) -
vasziszdasz #25196 Jó lenne, akkor talán megváltozna a fejlesztők / kiadó "leszarom" hozzáállása. -
RYO21 #25195 jah meg egy 1000 ojrós hádétévét? -
jogosan. akárki akármit pampoghat itt hogy "el vagy szálva az igényeiddel", jogom van használható terméket kapni a pénzemért. Ez nem az... -
Ja szerintem pl Amerikában tuti tömegesen vissza fogják vinni a boltba a játékot ahogy ismerem öket -
aki processzort akar huzni az vegyen rá egy komoly hütést és akkor lehet gyepálni de amugy nem éri meg tönkre tenni egy játék miatt se! -
BIZ0906 #25191 Szerintem van benne bőven igazság. -
Az autosave átka. -
a kurva életbe hogy mindíg kidobál valami hibával és emiatt úszik el az eddig megcsinált missziók jórésze!! ha már fizettem érte mondhatom hogy nagyon átbasztak ezzel a programmal!!!! -
BAk3R #25188 valaki? -
fako #25187 Billentyűzet beállításnál a Definition Toggle az ami állítja. Nem értem pontosan miért de az biztos, hogy az egyik állásban éles, a másik állásban elmosottak lesznek a texturák. -
tomzoo #25186 Amit telefonnal csinálok képeket meg lehet vhol nézni?:D