54920
-
nooo :) buktam a 100%ot? rohadás...most kezdhetem előlről :D nagy ló%&@#!t !!!
azt hittem hogy miután végigmentem a sztorin, utána esetleg meg lehet csinálni :)
Stevie autólopkodós küldetései is így működnek? -
valahol olvastam hogy ki lehet nyiti a kocsi csomagtartóját és cuccokat rakni bele :hullát csomagot stb hogy lehet ezt megcsinálni -
Cat 02 #29423 Rádióadós szavazás volt máR ? -
n3whous3 #29422 Hát már akkor nem :D -
n3whous3 #29421 Én még nem, de olvastam már híreket róla :D -
amikor lehetett Romannak melózni a taxivállalatánál, én nem hívtam egy melóért sem...később lesz még rá esélyem ( már leégett :) ) ? -
az nem bug -
LOL én még nem :D -
persze -
Sziasztok!
A sorozatgyilkossal már találkoztatok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddie Low az, akit "barát"-ként találtam meg a térképen egy nagy táskával ácsorgott. Nem kicsit volt beteg a csávó. Találkozásunk után olvastam a netkávézóban, hogy megint találtak egy hullát egy táskában lefejezve... -
asszem nekem is :D:D -
így is ki tudod lőni, csak kb oda kell célozni ahol a jó sofőr feje van ;)
LeyR: azt nem a patch javítja, nekem patch nélkül is volt sofőr pl. -
javítja mert nekem fent van és én látom az emebreket -
n3whous3 #29412 és miért nem? Egy pár másik bugot meg javít -
Kösz akó nem patchelek de ez tök idegesitő ugy löném pedig az embereket kifele kocsibol 

-
n3whous3 #29410 nem hiszem, én már találkoztam ilyennel. -
Sziasztok azt a buggot javitja a patch hogy mikor távcsöves puskábol benézel az autokba nincs soför ?? -
Master Rick #29408 Hi all! Tudom kérdeztem már jó sokszor, de külföldi fórumokon sem válaszoltak, itt még megpróbálom 1-2x(
) Szal: multiban lehet-e valahogy sétálni külső tereken, billentyűzettel? Filmkészítéshez kéne... 1-2en azt mondták, hogy joystick-al, gamepaddal, lehet, de nekem 1ik sincs, és nem is igazán akarok beruházni iesmire... Szal nem lehet vhogy megoldani billentyűzettel?
-
:( nem mintha nem lenne jópofa ez a város, tényleg frankó lett, de az SA szabad területei mennyire jók voltak már...egy jó dogfight ;) -
egy helyen fog játszódni :D
itt egy kép, ez is már meglévő sziget, nem új :) -
bukás :( pedig kéne soksok új helyszín (nehogy már meg kelljen várni egy ötöt hogy valami új helyre jussak) autópályát akarok meg eszetlen száguldást ;) -
ldavid #29404 még az sem biztos, hogy lesz új helyszín benne
ugyanúgy LC-ben játszódik amúgy, mint az alap story -
de jajjj mikor lesz az még ;)
az a motorosbandás téma annyira mondjuk nem izgat, de kiváncsi vagyok hogyan oldják meg...az alap LCmaphez hozzátoldják az új helyszíneket? és egybe be lehet járni az egészet? vagy csak külön kieg. lesz, és eldönthetem hogy melyik mapen játszom? és akkor mennyit fog tölteni
-
az majd lesz a következő epizódokban ugyis. -
nekem tetszik hogy egyben van az egész, de nagyon hiányzik az a jópofaság amikor az egyik városból a másikba átmész mint az SAban...meg a poros kis falvak... -
így utolag átgondolva, biztos jobb megoldás lett volna, ha 3 részre felosztják az egész várost és minden átutazásnál az adott városrészt tölti be a program.
gondolom mindenképp hasznosabb lenne, mert közel sem kell annyi mindent a memóriába táraznia a programnak mint így, hogy az egész város "egyben van" -
mentéseidet elpakolod egy biztos helyre, gta töröl, újra felpakol, mentések bemásol, indít, betölt, játszik, örül...
ha a mentések helye érdekel esetleg, FAQ...
ha a telepítés: FAQ...
live acc.: FAQ...
warezos kérdés: warez FAQ... -
Dj Toto #29398 hali. uj rendszert raktam és igy nem indul el a gta azt irja hogy nem találja ajátékot pedig felvan rakva csak másik meghajtóra. ujrarakni mi a teendö? -
epic fail ugy általánosságban.
ilyen dolgoknak hála télleg tud szórakoztató is lenni a game.
az ezernyi hiba ellenére. -
n3whous3 #29392 faszomat már a retkes bejelentkezésbe nekem is, ha elindítom a gépet, a hálózat még nem állt fel, ezért a social clubos dobja a hibát, hogy nem jelentkezett be. DE innentől kezdve a játékon belül SE fog bejelentkezni a liveba és kurvára idegesítő beírogatni mindig a jelszót/emailt, főleg hogy az a retek geci live az altgr v-re a ctrl v-t is aktiválja és bemásolja a vágólapot. Fél kilométeres szövegek garantáltak.
Valahogy meg lehet oldani, hogy mindig bejelentkezzen? Hiába pipálom be ugye az automatikus bejelentkezést, a fentiek miatt érvényét veszti a köv. játékindításnál... -
http://cdgalaxis.hu/
10,790 FT+postaköltség ;) -
??? nemtom...én is csináltam másik offline accot, az első nekifutásommal haver játszott egy kicsit (köcsög cheater)...mondjuk én megcsináltam, kijelentkeztem, bejelentkeztem az újba, játszottam, aztán sokkal később töröltem a régit...de az újba ugyanúgy magától lép be... -
kismonos #29380 Hali, niincs vkinek eladó gta iv-e, max 12000-ért? postaköltséget nem beleszámítva? Mind1 h hol lakik, Veresegyház, Budapest környékén személyes átv is lehet.. Thxx. -
Kivan jelentkezve akárhányszor elinditom a játékot, és nekem kell bejelentkezni pedig már csak 1 ac. van...
A másiknál nem volt ilyen gond, autómatice bejelentkezett.... -
Nálatok is köcsög oldalnézetből látni?
-
mindig a legutoljára használt accountot nyitja meg...home, sign out, sign in a te barátod -
Újraakartam kezdeni a játékot, létrehoztam egy másik offline profilt. De ha elindítom a játékot, mindig a régibe van bejelentkezve. Meguntam ezt, és töröltem a régit. De ha elindítom a játékot, akkor meg mindig bekel jelentkeznem az újba....
Mitől van? Vagy nem lehet valahogy megoldani, hogy bejelentkezve legyen midig...? -
nincs mit -
Nagyon szépen köszönöm -
ja és eredetileg barny-é volt mert nekem elveszett mert újraraktam a gépet:S
csak tovább vittem