54920
-
ott van még Kiki is... csak a patch most cselezik és nem lehet akkor beszerezni netről. -
Erre a körözés megszüntetésre van még egy módszer. Francis kell hozzá, de inkább spoilerbe írom, hogy mit kell csinálni, mert nem tudom, hogy hol tartasz a játékban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy küldetés ahol ugyanúgy választani lehet, mint a Dwayne vs Playboy X esetében, hogy kit ölsz meg Francis-t vagy Gerryt. (mindkettő Packie testvére) Ha Francist hagyod életben akkor feltudod hívni és elintézi a körözöttségi szintet. Persze csak ha nem vagy küldetés közben, mert akkor sose veszi fel :)
Persze hamár túl vagy ezen és Gerry-t hagytad életben akkor valóban problémásabb a dolog :D
-
Seten #32340
"miért nem lehet egy rendes követő kamerát berakni, ami kanyarban is követi rendesen az autót?"
Miért, egeret nem használsz? :)
-
Seten #32339
A "stáblistán" a végén, több mint 1000 név szerepelt.
Érdekes módon nekem semmi gondom nem volt ezzel a gémmel.
Azért mert neked problémád van (azt sem tudjuk mi,) akkor egyből "sz.r" az egész játék? :)
-
gamepaddal követi:) -
HBK #32337 nemértem énsem van benne egy két bug meg olyan bugok amik attól függenek hogy milyen a géped de különben nincs vele baj... -
Szidtam-szidom én is mint a bokrot, de hangulat miatt nem tudom letenni. Ha elkap a gépszíj utána nem szidod, csak szívsz egyet a fogadon és megszokod pl a tróger harcrendszert, az idióta futkosást, stb. Sose fogom megérteni pl miért nem lehet egy rendes követő kamerát berakni, ami kanyarban is követi rendesen az autót? Tőlem maradhat ez is, meg is lehet kb szokni, meg végülis így legalább tudok nézelődni, de nem pusztulnék bele ha lehetne váltani. -
Verseghy #32335 Csinálj jobbat..:D -
Szernintem pedig kurva jó ez a játék... igaz van benne pár BUG, de attól még nagyon jó! -
Mi a gondod vele? -
f1alonso #32330 na én most törlöm a játékot elég volt ebből...akik meg ezt a játékot csinálták azok egy bóhocok.
Vicc ez a játék...:D -
Az a helyzet hogy én ahonnan letöltöttem drivert mindig volt mellette release date. Legújabb -> legjobb. Azért nem írtam verziószámot mert én sem tudom fejből. -
A gyártók az írják, hogy a 2.patch optimalizálva lett Logitech G25-re, és még pár gamepadra is... na nehogy ezt bárki is bevegye, mert ne működik se a G25-ön, se a megjelölt gamepadon! Csak azt nem értem, akkor miért írják az infóba a PATCH-mellé? 

Idióta társaság...
-
Köszönöm.
180.84 volt eddig, erre azt írták hogy GTA-hoz lett csinálva, nem tudtam van-e újabb (mármint GTA-hoz elsősorban). -
legalább válaszolt...különben meg mindig az új drivereket rakd fel és fasza (általában)
de külön kérésedre: 181.22 -
ez egy jó ötlet...látod ezt még nem próbáltam
de az el nem indulásra mi lehet a magyarázat? (érdekes, amig warez volt, addig nem csinált ilyet...felraktam az og-t, azóta szivat)
Barny te ne próbálj meg ötletet adni jó? Kösz! -
nehezedre esett volna verziószámot írni ugye?
letöltést megoldom :| -
Azért ez nagyrészt egyedi hibának tűnik. Viszont a beállításokat ne a játékban csináld hanem még a SC oldalon (nem a kicsi kliensben). Nekem úgy megtartott mindent amit előtte nem. -
az enyém sem egy atomerőmű, de nálam:
-szigorúan sztereón hajlandó megszólalni, telibeszarja az 5.1et
-a -nomemrestrict eredményeként másfél-két óra játék után örülök ha 5-10 FPSt elérek
-néha nem tölti be a mentéseimet, ekkor reset
-néha el sem indul, mindenféle hiba vagy magyarázat nélkül: reset
-hiába állítom a controlsban hogy ne kelljen nyomva tartanom a jobb egeret célzáshoz, nem zavarja
a röhej, hogy og-n is, meg warezolton is ugyanezeket dobja -
n3whous3 #32306 Erős gépeken is tele van buggal. Enyém nem valami erőgép, de most figyelj
Szerinted mennyire dühítőek ezek:
1.) Textúrák és árnyékok egy része csíkozottan jelennek meg (vagy látszik egy része, vagy a mögötte levő fal látszik...), mozgás közben full villognak...
2.) Kurva nagy a pop up. Nálam legalábbis nagyobb, mint egy pár ismerősnél. Ha pedig használom a -memrestrictet vagy a -nomemrestrictet, meg tudom szüntetni... annak az árán, hogy 1-2 perc után 2-3 FPS-re lemegy a játék és elkezd beakadozgatni...
3.) 5.1 hangrendszerrel trükközni kell, hogy legyen mély meg center... Másoknál nincs is 5.1 opció a játékban, pedig van nekik is olyan rendszer
4.) Van bennem kis kreálási véna, szoktam videókat csinálni. Néha versenyt is rendez a R* belőle, feltöltöd és még nyerhetsz is. Mi a gond? Az, hogy nem tudok feltölteni, mert azon nyomban Failure-t ír ki a gép. gtaforumson már kb 10 emberrel írtunk egy topikba, hogy ez van és le se szarnak minket. -
akkor remélem van régebbi elmentés:(
azért akarom azt a csaj tm ert elvileg el tudja venni az egy és két csillagos körözési szintet, ha felhivom, és igy a nagy semmit tevésbe kocsik leszállitásakor jól jön, ha lopok egy kocsit pl, és el kell vinni egy helyre, akkor ne az utolsó kanyarba mennyek neki egy köcsög zsarunak, és rázzam le:D -
jó lesz ez, csak kicseszett nagy a gépigénye.
ha van hozzá gép, tud ez jó is lenni. -
hihetetlen ez a szarkupac....mondom haver annyit ért így el, hogy legalább az árnyékok nem villogtak...de csíkozik minden más éppen eleget...
én csak felét fizettem ki, de már bánom :( -
n3whous3 #32302 Nos nálam ugyanúgy csíkozódnak meg villognak az árnyékok + kisebb minőségben még rosszabb. -
asszem baszhatod...nem tudom, én mindenkinek pozitívan írtam vissza ;) -
no prob ;)
ja, a textúrás téma az változatlan...haver most kunyizza éppen a kártyámat, mert ki akarja tolni...szóval egy hétig az atija lesz nálam, lehet...bár nem szívesen adok oda iylet (bár a GTAnk közös...ketten megvettük felesbe ;) ) -
BIZ0906 #32299 az :( -
jah, irt, de azt hittem más, elküdltema picsába, de rájöttem hogy nem kett volna, sé már ninc sis fent a társkereső oldalon:D
később vissza fog kerülni vagy már baszhatom?:( -
n3whous3 #32297 kösz :) sry
megnézem ezt az árnyék dolgot... de a textúrák... :(
annyi szar bug van még mindig és egyik pecs se javítja. Dühítő. -
oké, de csak az árnyék villogott, nem az összes textúra..(legalábbis nem azt írta)
ease up öreg (főleg mert alapvetően egy pozitív, értelmes embernek tartalak...) -
n3whous3 #32295 Igen, az árnyékok esetleg nem villognak. De a textúrák ugyanúgy. -
látod n3w, nem szopatok...szóval ne ugorjál mindjárt nekem basszus -
mifaszabajod? ha lehúzza a shadow detailt akkor nem villog...legalábbis havernál csak így hagyta abba -
fasza is. -
n3whous3 #32291 bazdmeg te egy idióta vagy
mit kell faszságokat pofázni állandóan? -
aha...húzd le őket..meg vedd le a detailt is xD -
Csáó!
Nálam villognak az árnyékok ati kártyával, van erre megoldás? Legújabb patchet is felraktam. -
de majd jön...amiben bemutatkozik és megmondja hogy pl szombaton háromkor menj el érte -
igen...meg kell venned a játékot!
ez még mindig nem a warez topic! -
nemjött