54920
-
dark night #32746 az atinak be kell állítani a memóriáját a vezérlőpultjában ami a tálca jobb alsó sarkában van!! ott keresd az integrált valmiket és ott megadja hogy menyin áll a kártyád memóriailag vagyis most menyit használ és aztán válaszd az 512mb!! -
pff -
az én 2 gigámat is 1 gigának látja a játék... -
én a laptopban lévőről beszélek -
nem -
Az aláírásodban is 256-os van. Nem lehet hogy rosszul emlékszel?
-
miért van az hogy 512 es a videókártyám és a játékban csak 230 at lát :S -
dark night #32738 Nekem ez az új pecs tán még rontotta a játékon
nektek milyen??azt hogy lehet beállítani,hogy ugye csak 512-es a kártyám és a játékba többet mutasson amikor húzom a grafikát mert emlékszem írta valaki régebben,hogy lehet valahogy!!
-
Valaki jön majd multizni?:D -
de a link az nem él -
utóbbi napokban csak 100x lett tisztázva, hogy igen -
Hellsing47 #32730 igen -
Hivatalos NO-DVD launcher
ez jó? működik? -
BIZ0906 #32728 Mint a Gridnél :) -
Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben.
Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű).
Részletesebb leírást itt találsz. Letölthető mentések: 37% 60%
olvasni tudni kell. -
Tomcika #32726 Köszönöm szépen! valóban csak az utóbbit csináltam meg, de a FAQ-ban is csak ez volt írva
-
Ha jól tudom, nincsen 1 darab állandó szerver sem! A szervereket a userek indítják (akár te), és úgy lépnek be hozzád azok akik szervereket keresnek!
A program figyeli a pingeket, és a legjobb sávszéllel rendelkező játékos gépére teszi a szervert, így ha az aki a szervert csinálta kilép, akkor sem szakad meg a játék...! -
Nem megy sem Gamepaddal ,sem joyal, sem kormánnyal! -
Leky #32720 Le kellett volna menteni a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappát is.
A C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappa csak a mentést tartalmazza, de kell hozzá a xlive-os profil adatai is, amit a fenti helyen találod meg. -
RAMyMamy #32719 Nekem nem, előző patch-csel még jó volt... -
?????????????? -
Tomcika #32717 valaki segítsen már nekem.. lementettem a local setting mappából az elmentéseket, mert újra kellett raknom a rendszert.. újraraktam úgyanazt a játékot, visszamásoltam az elmentéseke, és nem tudja betölteni. Van erre valami trükk vagy ötlet? -
Kocsi berakás már megvan, rámpát hogy lehet? -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? -
ldavid #32714 itt lehet folytatni -
:) -
Nekem is ugyan ez a problémám,fent van az 1.02 patch ami állítolag kijavítja a gamepad játszást,de nállam se változott semmi.Valaki tud megoldást a gamepad játszásra? -
Newfronter #32711 Ezek a Live-os játékok.
Halo 2 alatt nem megy eddig külföldi fórum alapján. -
Noha a Fallout 3 nem épp online játék, de annak is van Live része a különböző tartalmak letöltéséhez, nos az is simán elfogadta. -
Hali.
Most voltam fenn egy szerveren, ahol azt láttam, hogy mindenhol kivoltak rakva ilyen gördeszka rámpák, meg autók meg helikopterek meg minden, meg csomóan tűzoltóruhában voltak.ez valami trainer vagy milyen progi amivel multiba ezt megtudom csinálni? -
WOLF3x6 #32708 Elnezest kerek, felre ertelmeztem a dolgot, ugy gondoltam hogy 1 eredeti cd kulcsal lehet tobben jatszani, de ertek mar mindent, kosz!
Lehet nem ide tartozo, de irnatok meg par windows live-os jatekot, aminel mukodik ez a "trukk"? -
Newfronter #32707 Amúgy tényleg ilyen kevés multis szerver van? Különböző multis modok között jó ha akad 1-2 szerver, de pl a deathmatchből elég sok van. -
Azért elég vicces, hogy a multiplayerhez ott egy másik játék béta kulcsa, a nodvd exet le lehet tölteni a Securom oldaláról...Kíváncsi vagyok, mikor jön ki valami aktivátor is a játékhoz :) -
Newfronter #32705 Nem bannolnak, ez a Live rendszeréhez adott kulcs. És az a vicces hogy nem csak a GTA 4-hez jó, hanem majdnem MINDEN Live-os játék elfogadja ugyanazt a kulcsot. Külföldi fórumokon már van aki a kezdetektől fogva használja a beta kulcsot más játékokhoz, és nem bannolják. -
Miért irja a patch hogy javítja a gemepad megoldást miközben ez nemigaz?Valakinek megy gamepaddal? -
A te eredeti játékodhoz miért akarnál más játék kulcsát használni ?
-
n3whous3 #32702 HA EREDETI A JÁTÉKOD, AKKOR MI A FASZT AKARSZ MÁSIK CD KULCSOT HASZNÁLNI TE SZERENCSÉTLEN??? -

-
WOLF3x6 #32700 Es az en eredeti jatekomra ez nem veszelyes, tehat kovetkezo patch-ben elofordulhat hogy ezert bannolnak? -
amdopteron #32699 mIT CSINÁLJAK WS10 FATAL ERROR HIBÁT ÍR:snem tudja vki mit csináljak megkszönöm:)hallo köszii..
jah igen és szagat a gépemen még mindig az uj patchel is:....:
:S
Gépem:
Asus m2n
6000x2 amd
4gb ddr2 800mhz geil
9800gtx msi oc 512mb??kevés a géép??vagy mi ??