54920
-
Cat 02 #32786 Nekem 256-ossal 480 körülit érzékel :D -
dark night #32785 az miért van hogy 512-es a kártyám és csak 472-őt érzékel a játék?? valameik nap még 489-volt legelőször amikor meg játszottam vele 495!!! haveromnak is ennyit érzékel és neki nem lopta még el a ramokat!! nálam miért lopja:P???? -
Thx, a először nem vettem észre, én hibám, sry. A második meg majd kiderül, max rakok fel 1 törtet single-hez meg 1 eredetit multi-hoz... -
n3whous3 #32783 1. kérdésedre válasz: FAQ
2. nem tudom -
Hi! 2 kérdés:
1. Újraraktam a gépet, majd felraktam a játékot, amentéseket hogy lehet átrakni (átraktam a fájlokat, azt írta ki, hogy gond van a winyóval)?
2. Ha meglesz az eredeti át tudom rakni a mentéseimet? -
http://kepfeltoltes.xd-hu.com
én ide szoktam feltölteni -
dark night #32780 Mivel kell feltölteni ide a képeket mert nem nagyon ismerek 1-et sem:P -
n3whous3 #32779 A kézikönyvben megnézed a leírást.
Ha warezos vagy, GEET THE FUCK OUT -
Szia Synith!
Jóóóó az is nekem.Bár első tervem majd az lesz hogy megtaláljam a hintát.
Utána jöhet a városnézés. -
Azt jelenti hogy : Nem teleflémel! FAQ-ot olvas!
Szevasz Memph! Nincs tuning, van Comet! -
Sziasztok.
Fél órája vettem meg a GTA IV-t és hát már most ámulatba ejtett.Nagyon diszkrét a csomagolása plusz ami benne van hát az oltári.
A Túlélési kézikönyv,az utikalaúz nah meg a pószter/térkép.
A térképet lesve látom mik hól vannak stb.Amm azt szeretném megtudni hogy külön Tuninggal foglalkozó garázs van-e a játékban?
Térképen nem jelöl ilyesmit. Jah meg hogy Porschéra hasonlító verdával találkozott-e már valaki?
-
de mi is az hogy összekötni a két reget? -
amúgy bocsesz a hülye kérdésekért. -
arra nem. mi az hogy összekötötted? már ha lehet ilyet kérdezni. -
az emailt te adod meg... -
de mivel?
honnan szedjem az emailt? Amúgy eredeti a játék. -
az, hogy jelentkezz be -
Regisztráltál a Games for Windows Live-ra, a Social Club-ra, s összekötötted e két regisztrációt a Rockstar oldalán? -
Heló mindenkinek. Nekem olyan gondom van hogy amikor elindítanám a játékot akkor kér olyat hogy e-mail és password és anélkül nem lehet elindítani. Mi a baj? -
akkor már érthető.. -
xd -
Verseghy #32765 14 éves vagy?:oo
Szép karriert futsz, hogy már 14 évesen 'internetsztár vagy..':D -
Szerintem ezt csak integrált videókártyánál lehet állítani. -
ahogy le van írva az instrukció azt fehér ember nem értheti XD -
14 lassan:). -
:D én se értettem :D -
erről egy screenshotot nem tudsz csinálni, hogy hol kell állítani?? -
ok
köszi -
Nézd meg másik gépen, hogy beolvassa e jól, ha azon se, vidd vissza a boltba ahol MEGVETTED! -
sziasztok tudnátok segíteni?
Telepítés végénél amikor újra kéri a disc 1-et hiába rakom be nem fogadja el.
Olvastam valamit neten h másoknak is volt ilyen probléma de a csávó nagyon szarul magyarázta el hogy hogy kell :( -
alapbol mehetne a feljelentés mert ő kis 13-as picsa, és 18-as játékkal játszik XD -
ldavid #32755 megoldva (amúgy érdekes, hogy leszedték) -
n3whous3 #32754 Bepostoljuk inkább a live accountodat a csalók közé R*-nak és törlik a 'csába. -
dark night #32753 lehet hogy inkább úgy mondom nekem az ati controll panelt a laptopon ugy hozza elő:-> ,hogy jobb gomb ati control panel ott lehet beállítani az alján hogy vegye nagyobbra a videókártya ramját valami integrált... de ezt a ramot a memóriából a ramból veszi el! de lehet hogy csak nekem engedi mert csak mert nem rendelkezik a videókártyája a gépnek rammal! -
PunkZoli #32752 mi ez a béta kulcsos sírás? -
ennek én se örülök. -
Neoncsoves #32750 engem már kb annyira nem érdekel, hogy valaki törttel-nemtörttel játszik hogy az hihetetlen... jó kipengetetm 12ezret. nem baj szép doboza van, stb. egyébként is lehet megfogják és aki ezzel a keyyel játszik gta4-et (warhammer kulccsal) azt kibannolják vagy valami.
az meg hogy több cheater lesz kétlem, mivel így is sok cheater van mert nincs anti-cheat ebben a kibaszott játékban. szóval nem oszt, nem szoroz, max annyi hogy tudok játszani haverjaimmal akiknek nincs rá pénzük... -
Kurva anyukat itt csómoan leszurkoltuk a 12 ezer forintot erre már kurva béta kulcsokal is lehet multizni meg hivatalos no dvd törés hát mi a faszom ez már életbe többet nem adok ki pénzt játékért kivéve a battlefieldekért :D .......... -
ezt hol lehet állítani?? -
ezt most pontosan hol ? mert nem találom ;(