54920
-
Ok, köszi. Majd még elválik hogy mi lesz, még nem beszéltünk le semmit. Lehet érdemesebb lenne más megoldás után néznem. -
n3whous3 #32825 uninstall és arra is rá kell okézni, hogy deaktiválja a kódot a program. Avagy van külön egy exe is erre egyébként. -
Ezzel csak az a gond, hogy a srác nem itt lakik ahol én, egyelőre még nem is tudom hol lakik, csak mail küldött, hogy ő cserélne velem.
Ja és amúgy ez a deaktiválás hogy megy pontosan? Csak uninstall játék és kész vagy kell még valami? -
predy24 #32823 Sziasztok segítséget kérnék raktam egy uj rendszert felrakom a gta 4 et inditanám és kiirja ezt a hibaüzit (ws10)
menéztem a FAQ ba és ott ezt irja (XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game) mi lehet ez valaki találkozott már ezzel? mert ujra raktam a gamet ujra is inditottam de nem indul milehet a megoldás pls help nagyon kelllenne asegítség -
n3whous3 #32822 Ha ennyire nem bízol meg az emberben, akkor a következő:
Elviszed a játékot, otthon elkezdik felrakni haverék. Elmész közben a gyerekhez, akitől vetted, majd ott helyben deaktiváljátok leinstallálással a kódot. Mikor ez megtörtént, felhívod haverékat, hogy a kódot aktiválják a game indítás után. Így aztán nem lesz az, hogy még látod, hogy deaktiválja, hazamész és kiderül, hogy lemásolta pl papírra a kódot és megint aktiválta. -
hát de van net :) utána disconnect azt simán vissza tudok lépni -
ez egy tök alap dolog
járkálj aldenreyben hajnali fél 7-kor, munkaidő előtt. alig vannak, 60-as density mellett
ami engem idegesít: van két beragadt markerem, hogy b*szná meg! két zöld pötty a térképen és semmilyen módon nem tudom eltüntetni őket
a másik meg, hogy nem ismeri fel a cordless rumblepad 2-met :( -
És azt hol tudja megtenni vagy mi van ha esetleg nem teszi meg csere után én meg nem tudok játszani? Akkor gyakorlatilag annyit érek vele, mintha egy tört játékom lenne, ugye? Krekkelgetni kéne meg hasonlók?
És olyan lehet, hogy csak feltelepítette, de nem regelt a neten, akkor is kell vacakolni a kulcssal valamit? Vagy kötelező regelni telepítésnél? -
Nincs net. -
Csak akkor fog rendesen menni ha az előző tulaj deaktiválta a cd kulcsot. -
lenne 1 kérdésem
miért van az hogy belépek live-ra keresek szervert belépek és kb olyan 3-4 perc múlva azt irja ki hogy disconect és kilép live ról :( és igy nem tudok multizni mi lehet a probléma ? -
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi van akkor, ha valakitől használtan veszek egy GTA IV-et? Akkor azt az én gépemre gond nélkül fel tudom rakni vagy problémáim lehetnek a CD kulcssal, a Live-al, illetve a Sical Clubbal?
Vagy hogy menne ez ? -
Sanyi118 #32814 köszi -
Az jó lenne. Bár lehet hogy csinálja...
Amúgy az xbox kb 30%-ra van állítva. Én 35-ön használom. De néha kicsit csalok és leveszem 1-re :) Ugratásoknál vagy ha sietek vhova. -
Nem. -
Lehetne egy olyan opció, ami dinamikusan változtatja a forgalmat sűrűségét napszaknak megfelelően :) -
n3whous3 #32810 Már 55-ös vehicle densityn már elég impresszív látvány fogad Algonquinban. Meg pár forgalmas helyen. Többet én nem is kívánok, mert így is néha alig lehet elférni kemény helyzetben :D -
BIZ0906 #32809 ja igen sry :) -
forgalom az nem viewdistance hanem vehicle density sztem -
BIZ0906 #32807 1 viewdistance 1-100-ig
2 Csak hajts be Ferihegyi repülőtérre és ne csodálkozz ha menne utánad a rendőrök xD -
Sanyi118 #32806 hello két kérdésem lenne :
-hol kell állítani a forgalmat?
-miért üldöz a rendőr a reptéren? -
Hát, a Midnight Club LA -hez hasonló dugók azért elfértek volna -
Nálam is szokott lenni dugó, de nem mindig. Egyébként igen, le van véve a forgalom, de ez nem azt jelenti hogy alig látni autót, legalábbis nekem nem zavaró mértékű az autók hiánya. -
mert le van véve neki a forgalom.
hát minek is legeyn olyan sok, mert ha kicsi legalább nem mész neki semminek:) -
a sorompónál milyen kihalt a környék... nálam mindíg dugó van ott XD -
Pár saját kép:
-
ldavid #32800 a no-dvd launcher verzószáma is 0.1.0.3 -
Patch (1.0.3) coming soon -
n3whous3 #32798 >DDD -
és mivan ha neki tetszik? kitérdekel a te véleményed am mond már meg? -
-
-
RAMyMamy #32794 Attól biztos nem. -
Cat 02 #32793 Passz, gondolom mert ddr3-as. -
dark night #32792 az hogy lehet?? -
ldavid #32791 ingyen jegyek Stilwater városába -
RAMyMamy #32790
-
A Saint Row jó? Na ne röhögtess. A grafikája a GTAIII és a GTA Vice City között van, és még is úgy akad még minimumon is néhol, hogy csak lestem. Bugos. És a vicc az benne, hogy ölök embereket. Kábé a 200. leölt embernél megjelennek a rendőrök, de azok is olyan hülyék hogy állandóan leölöm őket még kézzel is
!
Vicc egy játék, én letöröltem 10 perc után... De ha neked bejön akkor játsz vele nyugodtan:). -
Jah, csak úgy akad a gépemen, hogy öröm nézni. -
Húha, ez a Saints Row nagyon fain játék :D Ajánlom mindenkinek :P (kocsi irányítás néhol hülye de türhető :D)