54920
-
Semmi GPS csak egy ikon. Ahogy mondod. -
RAMyMamy #33062 Azt viszont nem mutatja, h hova kell vinni, de ezek szerint nem feleslegesen van bejelölve egy garázs a térképen. :D -
Csináltam egy videót pár multis ökörködésről.
-
RAMyMamy #33060 Köszi, tényleg, most vettem észre. :D -
Na az túlzás, hogy kifagy, de a screenshot csak egy fekete kép lesz... -
Brucie e-mailben küldi az igényeit, de van a haverja Stevie aki meg mms-ben. Stevie-nek viszont meg kell keresni az autóit kép és leírás alapján. Aztán megjelenik a térképen hova kell vinni. -
dark night #33057 Majd ha valaki ráér rakhatna fel képet milyen a sziget!! -
Nem! Ő sem, mert annyira titkos ez a sziget, ha vaki screenshotot akar csinálni, kifagy a gép kék halállal!
-
RAMyMamy #33055 Van az autóversenyes, meg az, mikor járműveket kell lopni és elvinni egy garázsba, azon kívül még van vmi? -
Nem-nem. Azok sms-ben jönnek, de nem emlékszem, hogy pontosan mi is kell hozzá. én kb 50%-nál kezdtem megkapni... -
RAMyMamy #33053 Azokat is Brucie adja, e-mailben. -
Igen, csak eredetivel lehet mozgatni, vedd meg.
Képet meg most nem tudok adni, keresgéld, 20-25 perc TELJESEN déli irányba indulva -
bagoly15 #33051 Igen, de Stevie-nek is elkell vinni 30 autót! És nem vágom, hogy hogy találjam meg Stevie-t.
Csináljam meg Bruice küldetéseit? -
RAMyMamy #33050 Brucie adja az autóversenyes küldiket. -
bagoly15 #33049 Sziaszok!
A Gta 4 játékban elértem a 68 %-ot!
Felhívhatom Packie-t, Bruce-t, Roman-t, Little Jacob-ot!
Megszeretném csinálni Stevei 30 autós küldetésését, de stevei-től csak egy sms-t találok, és az nem az.....
Nem igazán tudom, hogy mit kéne csinálnom? Vki járt még így? A 85 fő küldetés az kész van.....
A bosszút választotam a 85-dik küldetésnél, ha ez számírt vmit!
Xbox360-on játszok vele..
Előre is köszi a válaszokat! -
dark night #33048 FAQ -
RAMyMamy #33047 Nem, először telefonszámcsere, 80%-nál még csak smárolnak, aztán szex. -
Nekem eredeti van. -
csá all vki ha tudna segiteni a gta 4 hová ment melyik fájl-ba? -
dark night #33044 Én ne tudom mozgásra bírni se hogysem a targoncát!! Eredeti verzióba lehet csak mozgatni az emelőijeit nem?? -
akkor kurnak, én meg elsőre nem akartam, FAIL xD -
RAMyMamy #33042 Mikor hazaviszed, asszem lesz egy olyan opció, hogy 'try to luck', és akkor odaadja a telefonszámát. -
van ez a Kiki Jenkins (LawChick)
neten randiztam vele (ujra megjelnt szerencsérew)
visszairt, irftam neki, megbeszéltük a randit, elmentem elvileg azokkal a ruhákkal, amiket szeret, meg olyan helyre amit szeret, a kedvenc kocsijával.
elköszöntem tőle, utána néztem, nincs bene a telefononba. nah mondom biztos ir elvileg emailt vagy sms-t, de semmi, most néztem, megint ott van neten fent:S
mégis hogyan lehetna barátnom??? kell a képessége xD -
dark night #33040 És te tudnál linkelni képet?? -
HÁt erről már én is hallottam... Mondjuk úszással nem tudom mennyi idő, de a Brucie féle motorcsónakkal nekem kb 20-25 perc volt
marha jó szigeT!!! -
Jobboka #33038 Érdekes, hogy ezt is csak 1 ember ismeri.... se youtube se google nem adott ki rá semmit..... !!FAKE!!! -
Helikopterrel nem adja be (ezért is titkos). Csak csónakkal/úszva lehet odajutni.
Képet most nem bírok csinálni (melóhelyen vagyok). A sziget legdélibb csücskéről kell indulni, és pontosan délnek haladni. Ha kicsit is letérsz, nem fogod megtalálni. -
dark night #33036 nekem is büzlött:D
-
Jobboka #33035 ha lenne ilyen sziget.... helivel nem érnél oda gyorsabban? :D itt van a kamu része -
dark night #33034 Tudnál csinálni egy képet és linkelni vagy felrakni ide a sg-re??!! mert nem találom azt a helyt amit mondasz meg sztem nem jó helyről indulok el!
-egy indulási kép kéne meg egy-maga a szigeten!!
-
dark night #33033 biztos van egy ilyen sziget?? -
Egyébként van benne egy titkos sziget is.
Ehhez a Boldogságszobortól kell elindulni pontosan déli irányba a leggyorsabb motorcsónakkal. Ha pontosan tartod az irányt, kb 20 perc alatt lehet odaérni. Ezen a szigeten kurva jó bónusz fegyverek meg járművek vannak (tank, légpárnás, quad). Vissza Libertybe egy nagy teherszállító repülővel lehet őket áthozni.
-
a szabadság szobor a harmadik sziget!!!! igen, ott is van targonca! FAIL xD -
A harmadik szigeten van. Az emelőjét "j" betűvel lehet felemelni, "k"-val leengedni... -
dark night #33029 hali
targoncát a játékban hol lehet találni és lehet mozgatni valameik billentyűvel az emelőjét!!???? -
hali a mod telepítőt a játék főkönyvtárába kell telepíteni
-
van belső nézhet?:O -
Ati04 #33026 Nálam a jobb egérgomb nyomvatartva, és úgy körbe tudsz nézni, viszont ha felengeded, akkor visszaáll a kamera. -
Belsőnézet! E! -
és pár embernél mégse.