54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Synit HUN
    Semmi GPS csak egy ikon. Ahogy mondod.
  • RAMyMamy
    Azt viszont nem mutatja, h hova kell vinni, de ezek szerint nem feleslegesen van bejelölve egy garázs a térképen. :D
  • szabod
    Csináltam egy videót pár multis ökörködésről.
  • RAMyMamy
    Köszi, tényleg, most vettem észre. :D
  • elite
    Na az túlzás, hogy kifagy, de a screenshot csak egy fekete kép lesz...
  • Synit HUN
    Brucie e-mailben küldi az igényeit, de van a haverja Stevie aki meg mms-ben. Stevie-nek viszont meg kell keresni az autóit kép és leírás alapján. Aztán megjelenik a térképen hova kell vinni.
  • dark night
    Majd ha valaki ráér rakhatna fel képet milyen a sziget!!
  • sztoncsi
    Nem! Ő sem, mert annyira titkos ez a sziget, ha vaki screenshotot akar csinálni, kifagy a gép kék halállal!
  • RAMyMamy
    Van az autóversenyes, meg az, mikor járműveket kell lopni és elvinni egy garázsba, azon kívül még van vmi?
  • elite
    Nem-nem. Azok sms-ben jönnek, de nem emlékszem, hogy pontosan mi is kell hozzá. én kb 50%-nál kezdtem megkapni...
  • RAMyMamy
    Azokat is Brucie adja, e-mailben.
  • ChuckyHUN
    Igen, csak eredetivel lehet mozgatni, vedd meg.
    Képet meg most nem tudok adni, keresgéld, 20-25 perc TELJESEN déli irányba indulva
  • bagoly15
    Igen, de Stevie-nek is elkell vinni 30 autót! És nem vágom, hogy hogy találjam meg Stevie-t.
    Csináljam meg Bruice küldetéseit?
  • RAMyMamy
    Brucie adja az autóversenyes küldiket.
  • bagoly15
    Sziaszok!
    A Gta 4 játékban elértem a 68 %-ot!
    Felhívhatom Packie-t, Bruce-t, Roman-t, Little Jacob-ot!
    Megszeretném csinálni Stevei 30 autós küldetésését, de stevei-től csak egy sms-t találok, és az nem az.....
    Nem igazán tudom, hogy mit kéne csinálnom? Vki járt még így? A 85 fő küldetés az kész van.....
    A bosszút választotam a 85-dik küldetésnél, ha ez számírt vmit!
    Xbox360-on játszok vele..
    Előre is köszi a válaszokat!
  • dark night
    FAQ
  • RAMyMamy
    Nem, először telefonszámcsere, 80%-nál még csak smárolnak, aztán szex.
  • elite
    Nekem eredeti van.
  • HEMAXXI
    csá all vki ha tudna segiteni a gta 4 hová ment melyik fájl-ba?
  • dark night
    Én ne tudom mozgásra bírni se hogysem a targoncát!! Eredeti verzióba lehet csak mozgatni az emelőijeit nem??
  • akyyy
    akkor kurnak, én meg elsőre nem akartam, FAIL xD
  • RAMyMamy
    Mikor hazaviszed, asszem lesz egy olyan opció, hogy 'try to luck', és akkor odaadja a telefonszámát.
  • akyyy
    van ez a Kiki Jenkins (LawChick)

neten randiztam vele (ujra megjelnt szerencsérew)
    visszairt, irftam neki, megbeszéltük a randit, elmentem elvileg azokkal a ruhákkal, amiket szeret, meg olyan helyre amit szeret, a kedvenc kocsijával.

elköszöntem tőle, utána néztem, nincs bene a telefononba. nah mondom biztos ir elvileg emailt vagy sms-t, de semmi, most néztem, megint ott van neten fent:S

mégis hogyan lehetna barátnom??? kell a képessége xD
  • dark night
    És te tudnál linkelni képet??
  • ChuckyHUN
    HÁt erről már én is hallottam... Mondjuk úszással nem tudom mennyi idő, de a Brucie féle motorcsónakkal nekem kb 20-25 perc volt
    marha jó szigeT!!!
  • Jobboka
    Érdekes, hogy ezt is csak 1 ember ismeri.... se youtube se google nem adott ki rá semmit..... !!FAKE!!!
  • elite
    Helikopterrel nem adja be (ezért is titkos). Csak csónakkal/úszva lehet odajutni.
    Képet most nem bírok csinálni (melóhelyen vagyok). A sziget legdélibb csücskéről kell indulni, és pontosan délnek haladni. Ha kicsit is letérsz, nem fogod megtalálni.
  • dark night
    nekem is büzlött:D
  • Jobboka
    ha lenne ilyen sziget.... helivel nem érnél oda gyorsabban? :D itt van a kamu része
  • dark night
    Tudnál csinálni egy képet és linkelni vagy felrakni ide a sg-re??!! mert nem találom azt a helyt amit mondasz meg sztem nem jó helyről indulok el! -egy indulási kép kéne meg egy-maga a szigeten!!
  • dark night
    biztos van egy ilyen sziget??
  • elite
    Egyébként van benne egy titkos sziget is.
    Ehhez a Boldogságszobortól kell elindulni pontosan déli irányba a leggyorsabb motorcsónakkal. Ha pontosan tartod az irányt, kb 20 perc alatt lehet odaérni. Ezen a szigeten kurva jó bónusz fegyverek meg járművek vannak (tank, légpárnás, quad). Vissza Libertybe egy nagy teherszállító repülővel lehet őket áthozni.
  • akyyy
    a szabadság szobor a harmadik sziget!!!! igen, ott is van targonca! FAIL xD
  • elite
    A harmadik szigeten van. Az emelőjét "j" betűvel lehet felemelni, "k"-val leengedni...
  • dark night
    hali
    targoncát a játékban hol lehet találni és lehet mozgatni valameik billentyűvel az emelőjét!!????
  • fekete0012
    hali a mod telepítőt a játék főkönyvtárába kell telepíteni
  • akyyy
    van belső nézhet?:O
  • Ati04
    Nálam a jobb egérgomb nyomvatartva, és úgy körbe tudsz nézni, viszont ha felengeded, akkor visszaáll a kamera.
  • Synit HUN
    Belsőnézet! E!
  • bertino
    és pár embernél mégse.