54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Riddick21
    SPOILER!!!!!!!! SPOILER!!!!!!!!

HELP!
    Valszeg utolsó küldetés, Jimmy-t üldözöm LJ-vel és Romannal, ők a helin mennek a folyó fölött, én ugye motorral tépek a part mellett, az öreg meg motorcsónakon. Ugratok a motorral, Nico megkapaszkodik a heliben, írja a játék, hogy püföljem a Num0-át (erre van állítva az ugrás) ismétlődően.... ezt csinálom, de baszik bemászni és egy idő után leesik, vége.
    Eddig csak egyszer fordult elő, de nem az a félperces küldetés, amit ezredszer is szeretnék újrajátszani, hátha egy ismert problémába ütköztem. Ha valakinek van tippje, szívesen venném...
  • akyyy
    pénzt lehet szerezni ugy, ha elütöd az embereket, kirángatod a taxist, és szétvered, vagy felrobbantasz egy pénzszállító kocsit (ez elég sokat ad! de ha motort ritkán látsz, ezt mégritkábban fogsz)
    vagy vannak bankautomaták, ha valaki azt használ, akkor meg kell ölni annál is elég sok pénzt szokott lenni.

illetve ezt nem régvettem észre, netkávézókba csávóval szembe van egy pénztárgép, azt ki lehet nyitni általába 20-100 dolcsit szokott adni, igaz jönnek is a zsaruk:S

de van az sms-es Stevei küldetése meg kell kerensi egy kocsit és el kell vinni a garázsba. ez a legjobb mert valszeg nem csináltad még meg, és elég sok pénzt ad (ebből jött össze nekem az 500 000 dolcsi plusz ha végig is viszed, bármiylen autót vihetsz utánna a garázsba, ami elég sokat fog adni!!!

motort meg legkönyebben, a harmadik szigeten van egy motor bolt, onnan csórjál. a parkoloházat kerüld meg és észreveszed!
  • dark night
    telefonodba belemész a video editorba és a többit meg majd látod!!
  • inv
    Nem tudom ide írhatom-e, de találtam a thepiratebay-en egy jó kis gta4 mp hamachival leírást :)
    Akit érdekel írjon rám légyszi
    köszi
  • Hut
    vagy jobban tetszik "misszió"
  • Hut
    pénzt csak missiókkal lehet szerezni? (egypként nem kell durvának lenni)
  • FZoleee
    tanulj meg írásjeleket használni és válaszolunk
  • Hut
    1.pénzt csak missiokkal lehet szerezni ha nem akkor írjatok mát példákat hogy hogy lehet még szerezni
    2.motort hol lehet találni mert nagyon ritkán látok
  • balint1111
    sziasztok Hogy kell videót csinálni? F2-t kell megnyomni és utána??
  • Ryder7
    jah. azt a második szigeten kerestem, ott volt egy bank azt hittem az az, én tudatlan.
  • tommygear
    linket, képet
  • bertino
    ja, később meg csináltak pályakiegészítő modot, odavezető utat.
  • ChuckyHUN
    gta3 ban viszont télleg volt secret island, ahol az intro volt, dodoval oda lehetett menni.
  • fery02
    Jó irányba gondolkodtál akkor te is. :)
  • Ryder7
    ezzel a tengeren túli cuccal én is igy voltam régen meg sok hülyeséget elkézeltem a GTA3-ban (hóesés, SA-ban lett is:D). a VC-ben mentem is rengeteget hajóval egyenesen, de aztán már rá jöttem arra, hogy mi van a bájtokkal és arra is, hogy lehetetlen 2 CD-re feltenni kb 2 nagyobb várost.
  • fery02
    Nem akarlak megsérteni, de ezt most komolyan írtad?
  • tommygear
    az köcsög :D
  • n3whous3
    annak semmi
  • rvn
    És az első csajnak mi a képessége akivel elöször kavarsz?:D
  • DJ Skyline
    hihetetlen, hogy valaki képes 8 és fél perces videót csinálni a semmiről. :)
  • akyyy
    rossz felé mentél:D
  • Sanyi118
    hello! én utánanéztem ahogy mondtátok 30 percig motorcsónakkal mentem és nem találtam meg hanem az életem egyszer csak elkezdett fogyni.
  • n3whous3
    most megmondtad a frankót, nem mintha ő is nem azért linkelte volna, hogy emgmutassa, hogy miről is van szó

• dark night
    ez nem a secret island!! nincs is ilyen meg hogy quad van rajta mi persze!! majd ha valaki linkel képet vagy kivehető videót elhiszem de így rengeteg sok kétségem van!! egyszóval nincs secret island!!
  • gfreak
    sehol, a kesztyűt kihagyták a véglegesből, de moddal előhozható...
  • fery02
    #33071 (RAMyMamy): Nem szükséges a 100%-hoz. Itt van am a lista.
    #33074 (fekete0012): te meg ügyesen beveszed
    #33037 (elite): Amúgy én a 3D-s GTA-kban valószínűleg gyerekkori tévhit miatt sokszor úgy gondoltam, hogy a tengerentúlon valahol egy új, érdekesebb felfedezni való világ vár. De később elgondolkodtam, hogy hogy is működik ez az egész és beláttam, hogy mégse vár semmi se. :)
  • elite
    secret island
  • Jobboka
    Kesztyüket hol lehet szerezni?
  • fekete0012
    erre az üzire válaszoltam #33037
  • fekete0012
    kisgyerek kibaszol mindenkivel eteted a népet ezzel a szigettel pedig nincsen csak gecizel itt mindenkivel,ha van sziget linkelj képet róla vagy takarodj kis hazudozó kisköcsög
  • krisztianp16
    Ha lenne szerintem már lenne rolla kép:D
  • fekete0012
    ez a sziget kurva titkos,mert nem is létezik ugye?
  • RAMyMamy
    Hát, ja. :D
    Habár nem tudom, a 100%-os végigjátszáshoz az összes ruhát is meg kell venni? XD Mert akkor esetleg hasznos lehet.
  • Synit HUN
    Micsoda remek és hasznos szívesség
  • RAMyMamy
    Ez az, hogy este, ha felhívod, akkor 50%-kal olcsóbban vehetsz ruhákat.
  • tommygear
    na én azt nemvágom ez micsoda
  • tommygear
    de sajnos ez se használható mindig néha azt mondja h bocs de nemtok segíteni cső :D

sztem úgyvan h elviszed randira és utána 2-3 alkalommal használható aztán megint el kell menni randira ha felhasználtad :D
  • tommygear
    2-3 randi után oldódik fel ez a képesség :D
    légy türelmes fiam
  • RAMyMamy
    Nem, mert előbb felhív, és majd mondja, hogy vannak kapcsolatai a rendőrségnél, blabla... amíg nem hív fel, addig nem tudod a "speciális képességét" használni. xD
  • akyyy
    felszedtem ezt a csajt: Kiki Jenkins (LawChick)

elvileg ha 100%, akkor, ha felhivom mikor köröznek, akkor nem fognak üldözni a zsaruk

nos, 100%-on vagyok nála, és ha körözésközbe felhivom, akkor vagy randira akarja hivni, vagy dobni lehet.:(((