54920
-
sohaj... -
Mi az, hogy "Hivatalos NO-DVD launcher" ? Crack -et adtak ki hozzá? -
Fail! -
kézikönyv hátulján van -
Borg #33179 Jah, sztem is dinamikus. Ha sok pénzed van, sokat. -
Sziasztok!
Egy beteg kérdésem lenne: Mennyi pénzt von le "korházbakerüléskor"?
Én számolgattam, szerintem 10%-ot! De.. nemtom! -
carloelsa #33177 a tokban belül volt egy kis műanyag cucc és abba volt belenyomtatva nekem a kod.
cd-n nem találtam. -
én is fent voltam de levetettem magam xbox miatt, mert ha felmentem xboxon livra már irogatott mindenki hogy gta gta:C -
WOLF3x6 #33175 En benne lennek, adjatok nehany gamertag-ot, akik szoktak igy free mode-ban okorkodni. Regebben felvettem az egesz itteni listat, de kiderult hogy tobb mint a fele mert cheat-et hasznal, szal ennyit a magyarokrol. -
de utána ujra éled, FAIL.
amúgy rég voltam multiba, lehetne megint valami jackess móka:D
pl megüynk motorral és egyszerre leugrunk róla.
korháznál van egy nagyon hosszú lépcső, ott egy kis lépcsőzés xD -
dark night #33173 Addig amíg le nem lő vagy lőnek 

-
van -
Sanyi118 #33171 És a multiba van szabad lődörgés? -
hóhá
nem -
Sanyi118 #33169 Hahó létezik a titkos sziget? -
Mind volt a kód??? Szerintem neked nem eredeti. -
carloelsa #33167 Hy !!! hogy tudok windows live-ba multiplayerezni???
sajnos a kod eltünt igy nem tudtok valami más megoldást??? -
ldavid #33166 az rendben van, de ha használta volna egyből, akkor lehet még most is jó lenne :) -
de telepíteni is kell:D
érdeklődje meg, hogy kicserélik -e neki. szerintem igen. ha nem, akkor nem veszit semmit, ha meg kicserélik, örülhet. -
dark night #33164 Melyikek érdemes indítani a launchal vagy az sc play os-al a gta4-et?? ha be vagyok jelentkezve az sc-be és nem csinálok videót a játékban az befolyásolja a játék tejesítményét?? -
ldavid #33163 esetleg ha nem cserélik, fel lehet políroztatni (de egyébként majd 2 hete van már no-dvd launcher) -
ezt nem cserélik mivel a te olvasod tette tönkre -
má mér cserélnék? -
lehet bakelitlejátszóra tetted -
n3whous3 #33159 Nem fogják kicserélni. -
vedd fel kapcsolatot forgalmazóval, szerintem kicserélig, de keresd elő blokkot is.
esetleg a boltba ahol vetted. -
commandline.txt a gta iv mappájába és abba írd -
tiamin #33156 Akkor miért jó, ha beírom a kapcsolókat a parancssorba?
Úgyis kimarad, nem? -
Sponnyabob #33155 Hát gyereket nem hiszitek el mi történt vele meg vettem aa játékot még vagy két hete és a DVD olvasóm össze karcolta a DVD-t megőrülök megvettem drága pézé oszt most b*szhatom. -
n3whous3 #33154 Gondold végig, hogy az SC Play gombja mit csinál
elindítja az exe-t a mappából. És nem azt a parancsikont, amibe beleírtad a kapcsolókat is és ott fetreng az asztalon. -
tiamin #33153 Nem.
Van, hogy bekapcsolom, és indítom, de van, hogy restart után még nézek filmet, hallgatok zenét, ilyesmit, és csak utána, amikor épp kedvem van.
Ilyenkor mindig először kinyomom a Social Clubot, és később indítom el újra.
Próbáltam persze újraindítás után is, anélkül, de nem vettem észre különbséget.
Mikor érvényesül a launchGTA4.Exe után beírt kapcsoló?
Ha fut a SC, és úgy klikkelek, vagy ha nem fut, és 0-ról indítok el mindent?
A commandline nekem olyan, mintha nem csinálna semmit. Ha átnevezem, pont úgy fut, mint ha stimmel a név.
Mindezek ellenére, meggyőződésem, hogy csak valami beállítási nyűg lehet, mert tök jól kellene mennie, de valamiért mégis kritikán aluli. -
Mindig egy friss restart után indítod a játékot ? -
tiamin #33151 Fut így is, néha még jól is...
Valami beállításbeli gond nem lehet?
Mert ha néha megy, néha nem, akkor nem lehet SP3ra fogni. Nekem teljesen jó, ha a mindig megy állapotot tudom állandósítani valahogyan. Tetszik, jól szórakozok, csak idegesít, hogy nem működik.
A másik, hogy ilyen gépen alapból sem 10 fps-sel kellene mennie, ahogyan most teszi az esetek 90%-ában.
Mindenki másnak szolidabb handware-rel simán megy 20-30-cal.
Ami épp a duplája...
-
Nem kell neki Sp3. elég ha a registryben átírod.
-
pedig sp3 kéne neki, LOÁL -
tiamin #33148 Nem nyert, semmi sincs.
Szűz windows. defaultból SP2-vel (regeditben átírtam, SP3-nak látja, szerintem ennek nincs jelentősége), alap dolgokkal. Egy winamp van rajta, meg daemon tools, driverek.
És azokat is ki szoktam kapcsolni a task managerben... -
fogadjunk. -
Sanyi118 #33146 hello! Ez a titkos sziget létezik valahol vagy nem?
Ha igen akkor pls link vagy fotó.
Köszi! -
fogadjunk tele van a géped minden féle szar progival ami persze fut játék közbe. -
tiamin #33144 Aha.
De ez így akkor sem jó. (nem okoskodni akarok, de valami nem stimmel)
Egyszer fut tök jól, aztán másnap meg kimegyek a házból és egyből egy másodperces akadással köszönt.
Szal 'akad', vagy 'nagyon akad' között legyen magyarázat az optimalizálatlanság, elfogadom. Viszont teljesen jó, folyamatos órákig, bármit csinálok, meg a teljesen használhatatlan között ne, mert ez egy nyamvadt gép, nem pedig valami szeszélyes picsa, hogy vagy van kedve, vagy nincs...