54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • akyyy
    random karakterekkel volt a gond. nem elég egyszetr találkozni velük, valakivel többször is kell.

most már 1000%:)

de nincs is végtelen lőszer:S
  • Synit HUN
    1értelmű...
  • Benny04
    Ha csítelek, akkor már nem lehet 100%-os?:D
  • Ley Roland
    ez megvan ?

" Egyéni szabadidős tevékenységek eredménye (5%)

Meg kell nyernünk egy billiárdot, egy teljes bowling játékot, egy darts-ot, és meg kell vernünk a legjobb eredményt (11000 pont) a QUB3D nevű videójátékon. A tevékenységek egyenként 1,25%-ot számítanak."
  • akyyy
    asszem megvan, a random karakterekkel volt a gond. van egy oylan acsi, hogy találkozzak az összesel, de többen vannak akik többször is adnak küldetést, tehát a 100%-hoz találkozni kell ismét velük:C

basszus:(
    na de már 99.0%-.-
  • akyyy
    hát nemtudom mi hiányozhat még, szerintem megcsináltma mindent!:S :(
  • akyyy
    kajak csinálok a statomról screenshotokat:D biztos le van been irva hogy mi nincs meg, csak én vagyok béna:CX
  • tommygear
    ezek nem tartoznak bele a 100-ba

nézd meg megvan e minden
  • akyyy
    esetleg az baj lehet ha boowlingba nem egyből én nyertem hanem csak másodjára, ugyanigy pool-ban is csak harmadjára nyertem, azt is úgy, hogy az ellenfél belökte a feketét idő előtt:D

de régebben csaj ellen tudtam nyerni.. bene is van a statba hányszor nyertem pool-t.
  • akyyy
    azt is megcsináltam már.
  • tommygear
    ja tudom már, azon a hülye játékon kell a legjobbnak lenned ami a kocsmákba vannak, az a tetris szerűség
  • tommygear
    swayne és roman nem tartozik bele a 100%-ba a like eg meg nemtom mi
  • akyyy
    arra tippelek esetleg, hogy valakiét nem vette figyelembe mikor elvittelm billiárdozni vagy dartsozni, ezt nem írja ki valahol? (egyébként pedig elvittem mindegyiket, és mégis.:S)
  • akyyy
    dwayne van 80%-on asszem a respect, a like eg 99%, meg romannal 99% de azt már nemtuduom növelni "valamiért":P

de nem is kell 100%nak lennie elvileg, elég ha megadják a kélpességeiket, meg elviszem mindegyiket mindenhova egyszer. ez megvolt, mégis 98,5%:@@@
  • zsivko
    Ne haragudj, de eddig csak bunkókkal találkoztam.
  • Neoncsoves
    minden kapcsolat 100%on?
  • akyyy
    Help. 98,5%-on vagyok.
    a fő küldiket végigvittem.
    Meg szerintem már mindent megcsináltam.

De elvileg, mivel ,5-ön állok, és 4 ilyen küldetés van amiért tizedet kapok:
    Galambok (2,5%)
    Különleges ugratások (2,5%)
    Körözött bűnözők (30 darab) (2,5%)
    Bűnüldözés (20 darab) (2,5%)

Megnéztem a Stats-ba:
    Pigeons exterminated: 200 - tehát a galambok megvannak.
    Stunt jumps completed: 50 - tehát az ugratás is megvan
    Most Wanted completed: 30 - tehát a körözött bűnözök is megvannak
    Vigilante levels done: 20 - tehát a bűnüldözés is megvan

aKkor mégis mi hiányozhat még?
    vagy valamelyik nem az a statsba és rosszul tudom?

HELP:(
  • RAMyMamy
    "De ezen az SG-n csak sok pöcs van."
    Nem kéne általánosítani...
  • zsivko
    Te elég nagy láma lehetsz , na meg nagy paraszt. Egyébként az volt a kérdésem hogy mindegy hogy erdeti vagy leszedem ugyan az a gépigénye. Ezért kérdeztem az emulátoros dolgot. De ezen az SG-n csak sok pöcs van.
  • RAMyMamy
    Tedd le tálcára, várj kb. 10 percet, aztán lépj vissza.
  • fery02
    Majdcsak nem.
  • zorrobomber
    Ugyan már... Nem igaz hogy egy szar játékon ennyit lehet pattogni. Nem mindegy neked hogy csinálták? Előbb tanuld meg hogy kell kitörölni a segged aztán szólj bele a nagyok dolgába.
  • Sponnyabob
    Hali! A Late Checkout című küldetésnél tartok és az a baj hogy ah hotelban a liftnél mindig megfagy a a játék vagyis a Loading felirat ott villog a sarokban de már 10 perce tölt és semmi? mi lehet a baj 1.1-es patch van fennt
  • tommygear
    idegbeteg módjára kell verni az ugrás gombot és jó lesz
  • zsivko
    mert állitolag a konzolos változatot használják fel pc-re és + egy emulatort adtak hozzá és ezért eszi ugy a gépet. HOgy ez igaz e?
  • zsivko
    Neked eredeti van meg vagy valami warez és milyen beállítások mellet megy?
  • fery02
    ezt fejtsd ki kérlek.
  • fery02
    Szerintem meg inkább vedd meg, vagy menj a warez topikba.
  • zsivko
    Valaki el tudja nekem mondani hogy igaz e az a dolog hogy emulátoros a gta 4 (már mint a warez változat) és az eredetivel is ez a helyzet?

előre is köszönöm
  • RAMyMamy
    Sztem állítsd át az ugrást a Space-re.
  • ProGabe #33193
    nekem ment elsőre :P

én az elején nyomkodtam, mint a barom, aztán kicsit ütemesen is, aztán megint, mint a barom és végre felhúzta magát
  • Ley Roland
    hogy lehet megcsinálni hogy magyar szervereket is találjon ? mert nekem kb megjelenít 3-4 szervert és lent a bal sarokba meg kiirja hogy 38 van
    ja és 4 mb os netem van de olyan szerverre ahol 3 an vannak oda már nem tok belépni :S
  • n3whous3
    még a szobában lehet a kick sorban, de futás közben sztem már nem
  • WOLF3x6
    Multiplayer-ben hogy lehet egybol kirugni valakit a server-emrol? Kezdenek nagyon zavarni a cheater-ek, es hiaba megszavazzuk 3-4-en nem tortenik semmi.
  • Riddick21
    Valaki segítsen már, mert kitépem az összes hajam...
    Játék utolsó küldetése, aki nem vitte végig, ne olvassa tovább!
    Jimmy Pegorinot üldözöm, kinyírom azt a kb. 30 embert, aki védi, ezzel nincs gond, motorra felülök, ő elindul csónakkal, L.Jacob jön helivel, tiszta sor... ugrató, motorról elrugaszkodok, helibe megkapaszkodok, írja a játék, hogy nyomkodjam ismételten a Numpad0-át (erre van állítva az ugrás nálam), hogy felkapaszkodjon a gépre. Nyomkodom, mint az állat, semmi, leesik egy idő után. Próbáltam, hogy folyamatosan nyomom, az sem segít. Utána kipróbáltam, hogy hátha a Space maradt az ugrás ennél a résznél, van ilyen néha játékoknál, de nem.

2 kivétellel a játék összes küldetése sikerült elsőre, azok is másodszorra, de ez vagy 10-edszer sem tudom összehozni...
  • Neoncsoves
    kikérem magamnak, én nem használok cheatet

gamertag: realeeh
  • n3whous3
    muahha
  • zorrobomber
    Bárcsak nekem is ekkora gondjaim lennének...
  • bertino
    betonfail.
  • akyyy
    csinálhatom megint meg a stevei's autósküldetéseit, pedig egyszer megcsináltammár, mikor az 500e dolcsira mentem, csak azt régebbi mentéskor mert ott már volt valamennyu suskám:D

de megint meg kell mert kell a 100%-hoz:(