54920
-
random karakterekkel volt a gond. nem elég egyszetr találkozni velük, valakivel többször is kell.
most már 1000%:)
de nincs is végtelen lőszer:S -
1értelmű... -
Ha csítelek, akkor már nem lehet 100%-os?:D -
ez megvan ?
" Egyéni szabadidős tevékenységek eredménye (5%)
Meg kell nyernünk egy billiárdot, egy teljes bowling játékot, egy darts-ot, és meg kell vernünk a legjobb eredményt (11000 pont) a QUB3D nevű videójátékon. A tevékenységek egyenként 1,25%-ot számítanak."
-
asszem megvan, a random karakterekkel volt a gond. van egy oylan acsi, hogy találkozzak az összesel, de többen vannak akik többször is adnak küldetést, tehát a 100%-hoz találkozni kell ismét velük:C
basszus:(
na de már 99.0%-.- -
hát nemtudom mi hiányozhat még, szerintem megcsináltma mindent!:S :( -
kajak csinálok a statomról screenshotokat:D biztos le van been irva hogy mi nincs meg, csak én vagyok béna:CX -
ezek nem tartoznak bele a 100-ba
nézd meg megvan e minden -
esetleg az baj lehet ha boowlingba nem egyből én nyertem hanem csak másodjára, ugyanigy pool-ban is csak harmadjára nyertem, azt is úgy, hogy az ellenfél belökte a feketét idő előtt:D
de régebben csaj ellen tudtam nyerni.. bene is van a statba hányszor nyertem pool-t. -
azt is megcsináltam már. -
ja tudom már, azon a hülye játékon kell a legjobbnak lenned ami a kocsmákba vannak, az a tetris szerűség -
swayne és roman nem tartozik bele a 100%-ba a like eg meg nemtom mi -
arra tippelek esetleg, hogy valakiét nem vette figyelembe mikor elvittelm billiárdozni vagy dartsozni, ezt nem írja ki valahol? (egyébként pedig elvittem mindegyiket, és mégis.:S) -
dwayne van 80%-on asszem a respect, a like eg 99%, meg romannal 99% de azt már nemtuduom növelni "valamiért":P
de nem is kell 100%nak lennie elvileg, elég ha megadják a kélpességeiket, meg elviszem mindegyiket mindenhova egyszer. ez megvolt, mégis 98,5%:@@@ -
Ne haragudj, de eddig csak bunkókkal találkoztam. -
Neoncsoves #33208 minden kapcsolat 100%on? -
Help. 98,5%-on vagyok.
a fő küldiket végigvittem.
Meg szerintem már mindent megcsináltam.
De elvileg, mivel ,5-ön állok, és 4 ilyen küldetés van amiért tizedet kapok:
Galambok (2,5%)
Különleges ugratások (2,5%)
Körözött bűnözők (30 darab) (2,5%)
Bűnüldözés (20 darab) (2,5%)
Megnéztem a Stats-ba:
Pigeons exterminated: 200 - tehát a galambok megvannak.
Stunt jumps completed: 50 - tehát az ugratás is megvan
Most Wanted completed: 30 - tehát a körözött bűnözök is megvannak
Vigilante levels done: 20 - tehát a bűnüldözés is megvan
aKkor mégis mi hiányozhat még?
vagy valamelyik nem az a statsba és rosszul tudom?
HELP:( -
RAMyMamy #33206 "De ezen az SG-n csak sok pöcs van."
Nem kéne általánosítani... -
Te elég nagy láma lehetsz , na meg nagy paraszt. Egyébként az volt a kérdésem hogy mindegy hogy erdeti vagy leszedem ugyan az a gépigénye. Ezért kérdeztem az emulátoros dolgot. De ezen az SG-n csak sok pöcs van. -
RAMyMamy #33204 Tedd le tálcára, várj kb. 10 percet, aztán lépj vissza. -
Majdcsak nem. -
Ugyan már... Nem igaz hogy egy szar játékon ennyit lehet pattogni. Nem mindegy neked hogy csinálták? Előbb tanuld meg hogy kell kitörölni a segged aztán szólj bele a nagyok dolgába. -
Sponnyabob #33201 Hali! A Late Checkout című küldetésnél tartok és az a baj hogy ah hotelban a liftnél mindig megfagy a a játék vagyis a Loading felirat ott villog a sarokban de már 10 perce tölt és semmi? mi lehet a baj 1.1-es patch van fennt -
idegbeteg módjára kell verni az ugrás gombot és jó lesz -
mert állitolag a konzolos változatot használják fel pc-re és + egy emulatort adtak hozzá és ezért eszi ugy a gépet. HOgy ez igaz e? -
Neked eredeti van meg vagy valami warez és milyen beállítások mellet megy? -
ezt fejtsd ki kérlek. -
Szerintem meg inkább vedd meg, vagy menj a warez topikba. -
Valaki el tudja nekem mondani hogy igaz e az a dolog hogy emulátoros a gta 4 (már mint a warez változat) és az eredetivel is ez a helyzet?
előre is köszönöm -
RAMyMamy #33194 Sztem állítsd át az ugrást a Space-re. -
nekem ment elsőre :P
én az elején nyomkodtam, mint a barom, aztán kicsit ütemesen is, aztán megint, mint a barom és végre felhúzta magát -
hogy lehet megcsinálni hogy magyar szervereket is találjon ? mert nekem kb megjelenít 3-4 szervert és lent a bal sarokba meg kiirja hogy 38 van
ja és 4 mb os netem van de olyan szerverre ahol 3 an vannak oda már nem tok belépni :S -
n3whous3 #33191 még a szobában lehet a kick sorban, de futás közben sztem már nem -
WOLF3x6 #33190 Multiplayer-ben hogy lehet egybol kirugni valakit a server-emrol? Kezdenek nagyon zavarni a cheater-ek, es hiaba megszavazzuk 3-4-en nem tortenik semmi. -
Valaki segítsen már, mert kitépem az összes hajam...
Játék utolsó küldetése, aki nem vitte végig, ne olvassa tovább!
Jimmy Pegorinot üldözöm, kinyírom azt a kb. 30 embert, aki védi, ezzel nincs gond, motorra felülök, ő elindul csónakkal, L.Jacob jön helivel, tiszta sor... ugrató, motorról elrugaszkodok, helibe megkapaszkodok, írja a játék, hogy nyomkodjam ismételten a Numpad0-át (erre van állítva az ugrás nálam), hogy felkapaszkodjon a gépre. Nyomkodom, mint az állat, semmi, leesik egy idő után. Próbáltam, hogy folyamatosan nyomom, az sem segít. Utána kipróbáltam, hogy hátha a Space maradt az ugrás ennél a résznél, van ilyen néha játékoknál, de nem.
2 kivétellel a játék összes küldetése sikerült elsőre, azok is másodszorra, de ez vagy 10-edszer sem tudom összehozni... -
Neoncsoves #33188 kikérem magamnak, én nem használok cheatet
gamertag: realeeh -
n3whous3 #33187 muahha -
Bárcsak nekem is ekkora gondjaim lennének... -
betonfail. -
csinálhatom megint meg a stevei's autósküldetéseit, pedig egyszer megcsináltammár, mikor az 500e dolcsira mentem, csak azt régebbi mentéskor mert ott már volt valamennyu suskám:D
de megint meg kell mert kell a 100%-hoz:(