54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ati04
    Ahogy vezetnek azok a taxisok, tuti hogy az első úttorlaszban megakadna és próbálna áttolatni az autókon... és nem tartana sokáig a menekülés:) Úgfyhogy jobb hogy megfutamodik, és átadja az autót
  • AlexCross
    Sziasztok!
    nekem is iszonyatosan akad, 9800 GT OC, E6300, és 2 GB 667Hz-es ramon. ráadásul hiába állítom minimálisra a grafikai beállításokat, akkor is.
  • fery02
    Am nem azt írták a játék megjelenése előtt, hogy ha üldöznek a rendőrök, akkor taxiba szállva, kérhetjük a sofőrt, hogy gyorsítson?
    Csak mert nálam ez a gyakorlatban úgy működik, hogy ha körözésem van, de a közelben sincs rendőr, taxiba szállva, a sofőr valamiért megérzi, hogy engem biztosan köröznek, és kiszáll a kocsiból.
  • fery02
    Nekem a patch-ek előtt óránként kresselgetett a játék, de a patchek óta tegnap pl fél napot játszottam egyfolytába...estére el is értem a 100%-os a játékban. :P (rohad kocka)
  • sztoncsi
    Nekem ez van, és szerintem elfogadhatóan működik rajta!

Alaplap: ASUS P5KC
    Proci: Intel 6750E Core2 266GHZ*2
    VGA: Gigabyte 9600GT
    Memória: 2GB Kingston
  • RAMyMamy
    Igen.
  • Herr Lehrer
    2 ghz dual core proci és 2,92 GB Ramom van, és annyira akad ez a rakás szar hogy játszhatatlan. ez normális?
  • sztoncsi
    Itt az összes küldetés leírása!
  • sztoncsi
    #55. Küldetés - WEEKEND AT FLORIAN´S

Az előző küldetés végeztével, Ray feladatul adja nekünk hogy hívjuk fel unokatestvérünket, Roman-t, és közös ismerősük segítségével találjunk meg egy bizonyos Floriant. Nagyon egyszerű, oké minden, hol a bökkenő? Hát hogy most minden modern technikai vívmány nélkül, pusztán fülünkre hagyatkozva kell megtalálnunk Floriant, ehhez pedig segítségül kell hívnunk Talbot-ot, amint tehát felvettük Roman-t, hajtsunk hozzá és dumcsizzunk el vele is. Majd ha ez megvan, szerezzünk egy négyajtós járművet és indulhat a fül szerinti keresgélés. Amikor megtaláltuk Florian házát, drámai képsorok következnek. Láthatunk többek közt részleteket a hivatalos trailerekből, de ami ennél is drámaibb, hogy Florian-ról kiderül hogy régi ismerőse a Bellic fivéreknek, melynek köszönhetően megmenekül, nem öli meg Niko. Ezután még egy rövid filmecske következik és már be is fejeztük a küldetést.

Jutalom: Nőtt a kapcsolat Roman-nal
  • ldavid
    privátban rendezd a dolgot, itt erre senki nem kíváncsi
  • Iori
    en csak a fokuldetesekrol beszelek
  • n3whous3
    Énnekem nem volt ilyen, nem tudok mit mondani rá.
  • DjSylent
    Hát akkor úgy látom nem tud senki segíteni :(
  • DjSylent
    Hello mindenkinek

Kellene valami hatalmas segítség

Eddig tök jól eljátszogattam a játékkal ment minden semmi baj aztán egy ideje ahogy indítanám sehol semmi tölt 1 másodpercet és nuku volt már reinstall azóta a windows is ujra lett rakva de ugyan az a helyzet

Valaki találkozott már ezzel a gondal?
  • Nevegator
    Ja nem kell má megcsináltam
  • Nevegator
    nekem is segítenétek?!
  • Nevegator
    Ja,és lenne még egy kérdésem küldetéssel kapcsolatban.A wrong is right című küldetésben mit kell megnézni a számítógépen?(egyszer már megcsináltam csak nem emlékszem)
  • n3whous3
    nálam lehet, csak nem alt tabozni szoktam, hanem win billentyűt leütöm

warez a game nálad? lehet azért...
  • Nevegator
    De,kösz már sikerült.
  • Nathan66
    Van már valami megoldás erre a random kifagyásra? Egyszer csak kifagy a játék.. megáll a kép és semmi. ez még nem is lenne probléma, ha legalább lehetne alt+tabolni vagy tskmanager, de azokat se engedi...
  • Sponnyabob
    Steavi autós kéréseit SMS-ben küldi mert most szállítottam le az elsőd de nem ad semmi jelet hogyan tovább neten kell megnézni vagy SMS-t küld
  • ChuckyHUN
    sztaki.hu
  • belisz
    webforditas.hu
  • Nevegator
    nincs szótáram
  • n3whous3
    akkor tanuld meg legalább azt a pár szót :D szótár elő, mond valamit, pause és kiszótárazod :D
  • Nevegator
    Aha,akkor csak egy gond van.Én nem tudok angolul .
  • fery02
    Ha jól tudom, akkor miután beszállt a küldetés közbe felszedett csóka a kocsiba, majd ő mondja az utat, hogy merre kell menni (hol fordulj le, mikor).
  • Nevegator
    Sziasztok!Weekend at Florian's című küldetésben mit kell csinálni?
  • ProGabe #33989
    csak azután küld, ha az összes kocsit leszállítottad Brucie-nak. B adja meg a számodat neki :)
  • kirol
    Mekkora lapra kell ezt a képet kinyomtatni, hogy a gép teljesítménye megnőjön? :D
  • n3whous3
    hagyjad, aki hülye haljon meg
  • Seten

Egy sima 1Gb HD4850-esen is tökéletes. Felesleges Cray-computer hozzá. :)

• fery02
    Igen, ilyenek vannak. De ez így jó, így változatos, meg picit nagyobb kihívást ad. De a térképen olyan kamu bejelölgetések vannak, ahol van ugyan ugratási lehetőség, de nem számolja a játék őket.
  • Borg
    80 küldetéssel még a felénél se jársz... 177 van...
  • Iori
    Sziasztok!

Beragadtak a kuldetesek nalam vmiert. Mar mindenkinek a kuldeteset megcsinaltam kiveve Franciset es Gerryet. Francisnek 40%on es Gerrynek 60%on van a teljesitett kuldetes.
    Mar mindenkit felhivtam de basznak valaszolni. Osszesen 80 kuldetest csinaltam szal mar nagyon a vegen vagyok. Esetleg vki tud vmi megoldast?
  • akyyy
    bertino : FAIL
  • Borg
    Konkrét darabra mutat rá az sms-ben, amit adott környéken kell megkeresned. Nem mindegy honnan viszel oda egyet.
  • Borg
    Sok helyen nem is néz ki ugratónak, amit annak kell használni. Pl egyszerű domboldal, vagy szemétkupac.
  • Sponnyabob
    De ugyanolyan kocsi kell mert én olyan kocsabe beültem oda mentem és nem történt semmi olyan színűnek kell lennie mint amit küld a SMS-be vagy mi?
  • DJS8
    óh a brant... nekem is kell ilyen konfig a kertbe