54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    Miét nem enged? Mit ír ki?
  • Petike954
    Hogy kell multiplayerezni, Mert mindenhova be vagyok jelentkezve, de nem anged live!-on játszani.
  • fery02
    Akkor tényleg lehet szintlépésekkel ruhákat szerezni, nekem videókban még nem is tűnt ez fel.
    #34123: Pénzt kell hozzá nyerni, amit ugye úgy lehet, ha pl dobogós helyezést érsz el. De szerintem csak Ranked match-ek által lehet fejlődni, és minden match után, mikor kint vagy a játékmód böngészőben, a bal alsó sarokban láthatod, hogy mennyi pénz kell még a következő szint eléréséhez.
  • Nevegator
    Hogy kell új szintre jutni?
  • Nevegator
    Azt tudom hogy hol lehet az embert átalakítani,csak azt nem hogy a többi videókban szoktak lenni más ruhák,azokat nem tom hogy kell megszerezni(lehet hogy te is erre céloztál,nem tom pontosan)
  • fery02
    Szintlépésekkor ruhákat kapunk? :|
  • fery02
    Új ruhák szerintem nincsenek, hanem meglévő ruhák közül válogathatsz a telefonod Multiplayer menüjében a Model settings-re kattintva.
    #34103: látom akkor te is átestél a kezdeti általános ledöbbenéseken. :)
  • Nevegator
    Hogyan fejlődjek?
  • ChuckyHUN
    Fejlődni kell és úgy kapsz
  • Nevegator
    Tényleg,hogy kell a multiplayerbe új ruhákat betenni?
  • Nevegator
    Nem akar valaki játszani most egy multiplayert ?
  • Barna892
    Hello! Raktam már rá patch-et is de még mostis amikor elindul a játék van hangja de a képernyőn az van h out of range... 22" monitorom van vajon eza baj vagy vmi más? esetleg más felbontásban hogy kell inditani?? pls vki segitsen
  • Bence94
    Akkor VEDD MEG! Én is és még páran ezért vették meg a játékot amiket leírtál. plusz még a sztori, hangulat...
  • balint1111
    Kész csoda, de azzal a.
  • Barny
    azzal a?
  • balint1111
    Sziasztok. Kipróbáltam az új procimmal és nem is akad a játék. Nagyon jó.
  • csokalaci
    most nem akarom lelőni a poént de a párkeresős oldalra Roman rakott fel ami majd az egyik küldiben kell
  • Zoliz
    Már régóta megvan warezban a játék, de csak most kezdtem el vele játszani.. Már 4 napja nyomom kemény 14%-nál járok. Azt kell mondjam a világ legjobb játéka jelenleg.

Amikor átmentem a zebrán egy rendőrautó előtt és az egyik rendőr egy kólásdobozt dobott az úttestre aq kocsiból..
    Kéééééééééééééész!
    Meg amikor megláttam magam a net kávézóban egy párkeresőn felrakva mint egy buzi... (valszeg egy ellenségem akart sározni)

Szóval kééééééééééész ez a JÁTÉK!

Miért nem tudnak mások ilyet csinálni???????

150 ember összehangolt munkájával lehet is tökéletes játékot csinálni!
  • rooney8
    Alapból asszem a Q a rúgás és az R az ilyen combo (egy jobbos, egy balos, aztán egy fejelés asszem :D) Lehet van más is, de én ezeket szoktam csak használni... Ja meg a Space a védekezés :D
  • n3whous3
    van egy gomb (láthatod a controls közt), amivel rácélzol valakire. Na és aztán keresd meg mi a rúgás. Mert vannak verekedős controllok egy külön kis csoportban a beállítások közt.
  • Nevegator
    Sziasztok!Csak azt kérdezném meg,hogy lehet e a gta iv-ben rúgni?Mert az egy kicsit sza..rossz hogy a csávó csak ütni tud.(mé olyan béna)
  • n3whous3
    Nagyon keményen kenem a játékot, tehát meg van a megjelenés óta a game és még mindig nem értem át a második városba :D Kb 60 óra játékidő eddig :D
  • Ati04
    Mert ott pihent a csomagtartóban a váltás sofőr:D
  • fery02
    Nem tudom, hogy miért akartam először úgy olvasni, hogy "..megy egy taxi az utcán..." . Am ha már itt vagyunk, nálam Taxizásnál volt olyan, hogy beszálltam utasként, skip-peltem az utat és megérkezéskor egy tök más sofőr ült a taxiban. :)
  • FZoleee
    aha, csak ez már jóideje ismert
  • Benny04
    hazucc :(
  • n3whous3
    óbazmeg ha elmész 30 méter távba kb egy embertől akkor mindegyik szürke lesz
  • Benny04
    mekkora bágot találtam msot a játékban :D
    megy egy faszi az utcán, egyszercsak megváltozik a ruhája A?SD:_SD_:S?
  • n3whous3
    Tanulj meg először írni. Egyébként most kedvedért nem fogom vissza túrni a topikot, de kb 4 hete valaki linkelt ide és pár képpel ki is lett vesézve, szóval gyorsan megtalálod.
  • ChuckyHUN
    tudunk nem hagyjál minketet mert házat építünk szarból várat elüt a villamos ha nem magyarul továább magyarul
  • Benny04
    p
  • fekete0012
    hali valaki tudna linket adni egy ojan módrol ami a grafikát változtatja meg az egyik a elmosódás,
  • fery02
    Hello szia! Nem mind1? :P Játssz, játssz, majd idővel elérhető lesz. :)
  • bertino
    hello.
  • tdu Toyota
    hello kb.hány % adja ki a 3. szigetet
  • ropi88
    köszi szépen a segítséget!
    elindult
  • PENGEinno3d
    Üdv!
    EZ a videó sztem segíteni fog!
  • ropi88
    áh, és sp2-vel sehogy sem lehet megoldani?
    nem lehet vmit átírni, h jó legyen? :D
  • gfreak
    persze..fel kell tenni az sp3mat
  • ropi88
    hali!
    nem tudjátok mit kell csinálni, h menjem sp2-n is a játék?
    köszi