54920
-
Miét nem enged? Mit ír ki? -
Petike954 #34127 Hogy kell multiplayerezni, Mert mindenhova be vagyok jelentkezve, de nem anged live!-on játszani. -
Akkor tényleg lehet szintlépésekkel ruhákat szerezni, nekem videókban még nem is tűnt ez fel.
#34123: Pénzt kell hozzá nyerni, amit ugye úgy lehet, ha pl dobogós helyezést érsz el. De szerintem csak Ranked match-ek által lehet fejlődni, és minden match után, mikor kint vagy a játékmód böngészőben, a bal alsó sarokban láthatod, hogy mennyi pénz kell még a következő szint eléréséhez. -
Nevegator #34123 Hogy kell új szintre jutni?
-
Nevegator #34122 Azt tudom hogy hol lehet az embert átalakítani,csak azt nem hogy a többi videókban szoktak lenni más ruhák,azokat nem tom hogy kell megszerezni(lehet hogy te is erre céloztál,nem tom pontosan) -
Szintlépésekkor ruhákat kapunk? :| -
Új ruhák szerintem nincsenek, hanem meglévő ruhák közül válogathatsz a telefonod Multiplayer menüjében a Model settings-re kattintva.
#34103: látom akkor te is átestél a kezdeti általános ledöbbenéseken. :) -
Nevegator #34118 Hogyan fejlődjek?
-
Fejlődni kell és úgy kapsz -
Nevegator #34116 Tényleg,hogy kell a multiplayerbe új ruhákat betenni?
-
Nevegator #34115 Nem akar valaki játszani most egy multiplayert ?
-
Barna892 #34114 Hello! Raktam már rá patch-et is de még mostis amikor elindul a játék van hangja de a képernyőn az van h out of range... 22" monitorom van vajon eza baj vagy vmi más? esetleg más felbontásban hogy kell inditani?? pls vki segitsen -
Akkor VEDD MEG! Én is és még páran ezért vették meg a játékot amiket leírtál. plusz még a sztori, hangulat... -
Kész csoda, de azzal a. -
azzal a?
-
Sziasztok. Kipróbáltam az új procimmal és nem is akad a játék. Nagyon jó. -
most nem akarom lelőni a poént de a párkeresős oldalra Roman rakott fel ami majd az egyik küldiben kell -
Zoliz #34103 Már régóta megvan warezban a játék, de csak most kezdtem el vele játszani.. Már 4 napja nyomom kemény 14%-nál járok. Azt kell mondjam a világ legjobb játéka jelenleg.
Amikor átmentem a zebrán egy rendőrautó előtt és az egyik rendőr egy kólásdobozt dobott az úttestre aq kocsiból..
Kéééééééééééééész!
Meg amikor megláttam magam a net kávézóban egy párkeresőn felrakva mint egy buzi... (valszeg egy ellenségem akart sározni)
Szóval kééééééééééész ez a JÁTÉK!
Miért nem tudnak mások ilyet csinálni???????
150 ember összehangolt munkájával lehet is tökéletes játékot csinálni! -
Alapból asszem a Q a rúgás és az R az ilyen combo (egy jobbos, egy balos, aztán egy fejelés asszem :D) Lehet van más is, de én ezeket szoktam csak használni... Ja meg a Space a védekezés :D -
n3whous3 #34101 van egy gomb (láthatod a controls közt), amivel rácélzol valakire. Na és aztán keresd meg mi a rúgás. Mert vannak verekedős controllok egy külön kis csoportban a beállítások közt. -
Nevegator #34100 Sziasztok!Csak azt kérdezném meg,hogy lehet e a gta iv-ben rúgni?Mert az egy kicsit sza..rossz hogy a csávó csak ütni tud.(mé olyan béna) -
n3whous3 #34099 Nagyon keményen kenem a játékot, tehát meg van a megjelenés óta a game és még mindig nem értem át a második városba :D Kb 60 óra játékidő eddig :D -
Ati04 #34098 Mert ott pihent a csomagtartóban a váltás sofőr
:D
-
Nem tudom, hogy miért akartam először úgy olvasni, hogy "..megy egy taxi az utcán..."
. Am ha már itt vagyunk, nálam Taxizásnál volt olyan, hogy beszálltam utasként, skip-peltem az utat és megérkezéskor egy tök más sofőr ült a taxiban. :)
-
aha, csak ez már jóideje ismert
-
hazucc :( -
n3whous3 #34094 óbazmeg ha elmész 30 méter távba kb egy embertől akkor mindegyik szürke lesz -
mekkora bágot találtam msot a játékban :D
megy egy faszi az utcán, egyszercsak megváltozik a ruhája A?SD:_SD_:S? -
n3whous3 #34092 Tanulj meg először írni. Egyébként most kedvedért nem fogom vissza túrni a topikot, de kb 4 hete valaki linkelt ide és pár képpel ki is lett vesézve, szóval gyorsan megtalálod. -
tudunk nem hagyjál minketet mert házat építünk szarból várat elüt a villamos ha nem magyarul továább magyarul -
p -
hali valaki tudna linket adni egy ojan módrol ami a grafikát változtatja meg az egyik a elmosódás, -
Hello szia! Nem mind1? :P Játssz, játssz, majd idővel elérhető lesz. :) -
hello. -
hello kb.hány % adja ki a 3. szigetet -
ropi88 #34085 köszi szépen a segítséget!
elindult
-
PENGEinno3d #34084 Üdv!
EZ a videó sztem segíteni fog! -
ropi88 #34083 áh, és sp2-vel sehogy sem lehet megoldani?
nem lehet vmit átírni, h jó legyen? :D -
persze..fel kell tenni az sp3mat -
ropi88 #34081 hali!
nem tudjátok mit kell csinálni, h menjem sp2-n is a játék?
köszi