54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Neoncsoves
    new-t ismerem, sztem vitzes figura :o
  • 5Dani
    FFFUUU rox
  • Lacee86
    Én nem Barny-t akarom védeni, fogalmam sincs mit csinált, de a FFFUUUU-val már volt dolgom, és nem egy kellemes ember... És furcsa, h pont ő magyaráz. Ennyi.
  • Neoncsoves
    az 1 dolog, de 1xűen fárasztó volt az, amit Barny csinált. Hú látjátok hogy csillog???? 5 kép beszúr (mert ennyi a max asszem)... 5 percre rá megint egy kurva nagy kupac kép: húú van 35 fpsem maxgrafika és hogy csillog!4!4'"!1414!4444
  • Lacee86
    Azért rólad is lehetne mit mesélni, már ne haragudj...
  • Synit HUN
    Ez király! Köszi!
    Amúgy már szórakozok énis az editorral de még semmi komoly. Ha lesz vmi úgyis bemutatom :D
  • dark night
    Elmondanád hogyan kell használni ezt a player selectort??!! mert így angolul leírva a readmeben nem nagyon vágom meg ha lefordítom akkor sem anyira világos!! megköszönném ha leírnád hogyan kell használni!!
  • szabod
    Igen a játékból rendereltem a videót, és alávágtam a zenéket. A játékban ez nem oldahtó meg, mert csak 1 zenét lehet alárakni, és az is csak a rádiók zenéi közül lehet.
    A karaktereink azért ilyenek, mert egy Player Selector nevü progit használunk. Ez nem minősül csalásnak, mert a kinézeten kívül semmi extrát nem ad, vagyis annyit, hogy egyes karakterek gyorsabban tudnak szaladni, másik lassabban.(lásd dagadt rokker) A játék összes karakterét lehet vele használni, Niko kivételével az összes szereplőt is. (elvlieg Nikonál fagyások voltak azért nem lehet használni) És beszélni is tudnak, alap köszönésektől kezdve káromkodásokig. Brucienek marha nagy beszólásai vannak :D Ha érdekel a program, innen letöltheted..
  • Synit HUN
    Most kicsit irigykedem hogy ezt össze tudtátok hozni.
    De lenne kérdésem:
    A videót a játékban rendereled és utána rakod alá a zenét?
    Hogy tudtok ilyen karakterekkel menni?

És grat! Jópofa lett. :D
  • Neoncsoves
    ez kva jó!!!
  • szabod
    Ha nem lenne jó akkor itt a link
  • Barny
    ja:)...gondolom mert azthiszik,h en dicsekedni akarok...de egyebkent eszembe sincs...hat amugymeg ATT-vel is csak segiteni probaltam,de sokan ezt mashogy lattak:S
  • Neoncsoves
    minek ez a nagy pompa?
  • n3whous3
    Mert idiótaságokat mond, másrészt hetente ide jön rajolni, hogy nála hogy megy a game, vagy ha épp nem megy, akkor azt postolja, hogy mennyire kurvára nem megy neki meg minden. Unalmas.
  • Synit HUN
    Gyanús mi?
  • balint1111
    Én tudom láttam pár tesztet meg minden, majd még meghuzom egy kicsit. Téged mér szid mindenki?
  • n3whous3
    vágod kiadtál a gépedre egy tonna pénzt és kurvára nem ér semmit
  • tommygear
    mivan szaros
  • csokalaci
    Menny le a korláthoz és hívd fell a pasit,nézz körül és aki fel fogja venni azt meg kell ölnöd
    Én a biztonság kedvéért kétszer is felhívtam
  • Barny
    jo az a proci:)
    haver is vett ilyet 2 honapja es allirja,h gyorsabb az elozo P4 3,2GHZ-es procijanal
    Neki 3GHZ-re van huzva(nem gyari cooler)de alapon 2ghz-en is veri a Pentiumokat
  • balint1111
    Nekem nem melegszik túl, mert ez már Concore-L magos. A hűtésem gyári igaz kicsit hangosabb de jól megy.
  • lacinkacinka89
    #34186 ?????
  • n3whous3
    Csak annyit hozzá, hogy az én fosszar gépemen ugyanezekkel a beállításokkal (csak a texture medium) is relative jól megy, szal fail :)
  • n3whous3
    már megint kezded? Ki nem szarja le?
  • Lacee86
    És neked milyen hűtésed van amúgy, nem melegszik nagyon a proci?
  • fery02
    Ezt a játékot én bármikor újrakezdeném -> annak idején sem zavart a GTA 3 esetén, mikor nem volt normális crack-em, hogy mindig újra kellett kezdenem a játékot, mert nem működött a mentés. :P
    #34187: Ez viszont hasznos infó. Ha könnyen megoldható lenne, hogy játszhatnánk rankedbe, mennék is. :P
  • balint1111
    Nekem annyi különbség hogy 1024*768-ban játszok 20FPS-el
  • DJS8
    megyek multizni :DD
  • lacinkacinka89
    Hi all! Elakadtam az egyik küldetésnél. Ott mit kell csinálni annál a küldinél amit a kérdőjel ad? Mikor el kell menni a tengerpartra és távcsóvel nézelődni kell és kapok sms-be egy telefonszmot amit fel kell hivni. Ott mit kel csinálni ?? Válaszotokat köszönöm!!
  • ldavid
    végülis szerintem annyira nem fontos
    az a másik kettő is csak azért van ott, hogy ha úgy van, ne kelljen teljesen előlről kezdeni
  • fery02
    Jól van, sértődj meg. :D Küld majd akkor be a tiédet, had legyen meg az örömöd.
  • Lacee86
    igen
  • RiCSi1234
    Akkor küld be bakker.. Komolyan, a legtöbb SG-sből csak úgy árad a jóindulat..
  • Gascan #34181
    Szoktatok TS-en keresztul multizni?
  • Barny
  • fery02
    OK, köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk!
  • balint1111
    Tehát neked úgy van beállítva hogy minden low és 800X600?
  • Barny
    kozben mar rajottem,h bevan rakva az a high quality mod XD...amivel kb 5fps-t is vesztettem:S
    rakom ujra a gamet xD
  • fery02
    Most ezért nem fogok keresgélni, de biztos található az interneten 100%-os mentés. Pont egy GTA-hoz ne lenne? :P
    #34170: Ha nagyon sietős a, én is beküldhetem a mentésemet, nekem is 100%.
  • Stefibaba
    lol nekem 1600x1200-ban produkál ennyi FPS-t és nagyjából ugyan így van beállítva (a vehicle destinyt levettem mert idegesít a tömeg xD)