54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ldavid
    így van, és akkor itt le is lehet zárni a témát
    van hardver fórum is
  • Lacee86
    Miért lenne gagyi? Sőt... Csomó jót írnak róla, tesztekben is igen jól szerepelt. Alacsony árához képest kiváló teljesítménye van.
    link1
    link2
  • Zoliz
    Elég gagyi kártya a 128 bites memóriabusszal, inkább vegyél régebbi kártyát olcsón ami erősebb!
    Mint például az enyém. Minden szál rajta csak a procim fogja vissza..
  • TherÖcsy
    kösszi
  • RAMyMamy
    Hűtése elég fos sztem...
  • n3whous3
    Nem csúcskategória, de jóhogy jól futna. Ha nem is kurva sok fps-el, de közepes grafon elmenne jó procival stabilan
  • TherÖcsy
    szerintetek ezzel a videokarival jól futna ???
    LINK: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3
  • dark night
    Miért van az h a videómemóriából amikor belépek a játékba néha elvesz !! 512-es a kártyám 498-ról indultam és most 478-nál tartok de már lement 430-ra is!!!!!
  • dark night
    jaja olyan hibrid:D de az a lényeg tudtad miről van szó!!:D
  • Lacee86
    Talán úgy az egész stílusodon kellene változtatnod, vagy inkább elhagyni ezt a fórumot. Csak úgy süt belőled az intelligencia... Mellesleg azt csodálom, h a moderátorok nem szórtak még ki innen.
  • 5Dani
    mer sok itt a köcsög!
  • FZoleee
    pedig mostanában elég ideges és idegesítő is vagy néha ^^
  • n3whous3
    A harmadik város megnyílása után pedig kéne néha találni utcán. Némelyik kocsi elég ritka, van egy kocsi, amit eddig 2x láttam csak :)

Amúgy az nem pagani utánzat, inkább Murcealago, de a segge tényleg pagani. Hibrid :D
  • Nevegator
    Sziasztok!Engem nem enged belépni a GFWL-be pedig a játékban ez a profilom neve,és arra az xbox hülyeségre is beenged lépni ezzel mégse tok játszani live-on mé?
  • tommygear
  • tommygear
  • dark night
    nem találok sehol infernust vagyis pagani zondát!! valami ó tippet adnátok hol találok bruclin kívül??!!
  • RAMyMamy
  • n3whous3
    Mondjátok már meg mi a faszom bajotok van??? OLVASD MÁR EL BAZDMEG MÉG EGYSZER AMIT ÍRTAM, EGYÁLTALÁN NEM VOLT LEKEZELŐ TE BÚSPÖCS KÖCSÖG FASZ! Te semmit konkrétat nem írtál, én megmondtam, hogy mit csinálj, nem írtad, hogy esetleg arról is tudsz, hogy a graf beállítások miatt is elszállhat az egész.
  • Neoncsoves
  • tommygear
    37 éves muterról képet
  • hatea
    sry
    thx
  • RAMyMamy
    Azt kéne csinálni, hogy megnézed a bannert...
  • hatea
    Sziasztok!
    Help kéne!...legelején a játéknak a Clean Getaway küldetés nem müxik vmiért. Vlad elküld egy Blista Compactért vonattal, a kocsit megszerzem. eddig rendeben is van, de ha odaviszem a garázsokhoz a kocsit, semmi sem történik. Elolvastam a küldetés leírását és elvileg Vlad kéne h hívjon vagy én őt..de nem hívom. (ha felhívom manuálisan, akk üzenetrögzítő van) Mit kéne csinálni?!
    téháiksz
  • Barny
    GAMEPAD CONTROL
    Helo...ezzel mar a kormanyom es a gamepadom is megy:)
    Speedlink SL-6535 Gamepad:D
    Nagyon nagy stil igy jatszani vele...xD
    37 eves muter is nyomta vele 1 orat XD
    Csak masoljatok a Grand Theft Auto IV mappaba:)(amit a .rar-ban talaltok)
  • billywood
    Képzeld elolvastam. Nem kapcsoltam be semmit, és nem húztam fel semmilyen beállítást. Amióta gépen van a játék, hozzá se nyúltam a beállításokhoz, de persze te sokkal jobban tudod. Vissza is vettem a beállításokból, de a hiba megmaradt.

Nem tudom, hogy ez a lekezelő stílus mire jó... Szerintem normálisan kérdeztem, igen, aláírom, hogy a FAQ-ban először nem vettem észre a hibakódot, pedig elhiheted, hogy az volt az első, amit megnéztem.
  • bertino
    leginkább a konzolos GTA4 topicban.
  • RAMyMamy
    Van konzolos topik.
  • t0mmy #34226
    Sziasztok!

Xboxon játszom a játékot. A kérdésem elsősorban azokhoz szól akik sintén konzolosok vagy természetesen azokhoz akik tudják a választ... :)

Letöltöttem a kiegészítést, elvileg feltelepült, de hol látom a játékban vagy akárhol hogy az tényleg okés??
  • n3whous3
    Olvasd már el mi van a hibához írva. Neten is lehet amúgy keresni... Out of video memory. Vedd lejjebb a meghackelt (értsd: norestrictiont tuti bekapcsoltad és felhúztad a beállításokat) textúra beállításaidat, az a baj. Ha meg nincs ez így beállítva nálad, akkor húzz valamit le a beállítások közt, ami csökkenti a mem méretet (látótáv, textúra méret).
  • woy
    ronda !
  • billywood
    pedig végignéztem a teljes kódlistát :) de most megakadt rajta a szemem, köszi
    viszont semmit sem ér az újraindítás, ugyanis a hiba nem tűnik el vele... Szóval valami tipp?
  • ldavid
    FAQ-t nézted már?
  • billywood
  • billywood
    na sry, szóval ezt
  • billywood
    Megint elszállt. Ezt írta pontosan: GTAIV Fatal Error: RESC10
    Valamint most először előugrott egy olyan kis buborék is, amire kattintva ez jött elő
  • billywood
    Sziasztok!

Egy ideje fagy a játék. Megcsinálok egy küldetést, aztán a következő közben már fatal errorral elszáll a progi. Eddig nem volt vele semmi bajom. Nagyobb változás sem történt a gépen. Újratelepítés nem oldotta meg. Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valami tipp, hogy mi okozhatja?

Köszi előre is!

• dark night
    aham!! és magát ezzel a playerselector,asi-vel mit kezdjek hova másoljam?? Core2 Quad-azért remélem elég jól pörög a játék !!:D
  • szabod
    *-gal tudod magát a probramot előzni a játékban, és ezzel váltogathatsz karakter, beszéd és kikapacsolás állapotok között. Ha a beszéd módban vagy akkor a numerikus számokkal tudsz beszélni, a számok mellett mindig kiírja, hogy mit is mond. A + és - gombokkal újabb szövegeket hozhatsz elő. Ha karakter módban vagy akkor a + és - gombokkal változtathatsz karaktert, vagy ha tudod a számát, akkor a numerikus 0 lenyomása után gyorsan beírod, és arra a sorszámú karakterre vált. Ha megvan a keresett karakter, akkor numerikius 1-8-ig változtathatsz a kinézetén, hajtól kezdve cipőig bármit. A Numerikus 9-cel randomizálod (szép magyar szó :P) a karaktered kinézetét.
    Remélem érthető voltam és tudtam segíteni.
  • n3whous3
    Nem én kezdtem el a fesztivált legutóbb se, csá.