54920
-
ldavid #34295 tudod, hülye kérdésre...
ha nem érted, lásd az előttem hozzászólót -
hehh...a második patchet felraktad?
Mondjuk a "nagyon fasza" nem éppen segít a válaszadásban (lévén nem gyártó és típus)...logitech controllerekkel idáig nem volt baj, ha a játék a 2. patch után sem volt hajlandó használni egy gamepadet, akkor próbálkozhatsz xpadderrel is
(ha "nagyon fasza" a gamepaded, akkor meg van hozzá konfig software, amivel a billentyűzetről átmappelheted magadnak tetszés szerint...az én nem nagyon fasza Logitech DualAction2esem is képes erre) -
Nevegator #34293 Mert ami a faq-ban van az lószart se ér. -
Nevegator #34292 Nagyon vicces "ldavid" de én normális választ várok. -
Neoncsoves #34291 Na felrakom a játékot újra :) -
ldavid #34290 túl jó hozzá -
Nevegator #34289 Tényleg nekem miért nem viszi a játékot gamepaddal?(nagyon fasza gamepadom van) -
dark night #34288 telepísd ujra vagy van valami plaxyer selector ha viszaolvasol ott van hogyan kell használni!! -
Nevegator #34287 Közben feltennék egy másik kérdést:Hogyan alakíthatom vissza az eredeti Niki Bellic skint ha már átalakítottam? -
Nevegator #34286 Szoszi!Ötödjére is megkérdezem(hátha kapok rá választ)engem miért nem enged belépni a live-ra mikor a játékban is ez a profilom neve és arra az xbox-os oldalra is regisztrálva vagyok ugyanazzal a profilnévvel.Kössz a segítséget(ha kapok) -
n3whous3 #34285 Mibe, hogy nem is formatáltad le a vincsit, csak ráraktad az aktuális winre újra a gépet... -
ez hülyeség én már 3 szor telepitettem ujra és mindig csaka metnésemet raktam vissza semmi xliveos cuumot és mindig megmaradnak mentéseim win reinstall után is -
Raalttam a mentokocsi tetejere eztan aknaveto lefele es ezlett belle xD...erdekes mert mindig igy teszi fel a kezet XD -
Nekem most nem akar bejönni a FAQ. Az én játékom dobozán csak minimum gépigény van, de ami minimális-ajánlott gépigényt találtam, ott a minimum része hajszálpontosan ugyanez, ami a dobozon van.
Ezen az oldalon a Gépigény sor. -
AlexCross #34281 van egy monumentális kérdésem.
az itteni faq-ben található minimális, és ajánlott gépigény megegyezik a magyarországon forgalmazott játék dobozán, vagy leírásában lévő gépigénnyel? -
a képen egy fail látható? -
n3whous3 #34279 rocket jump, vagy csak sima kocsi robbantás? :D -
Superman Black Edition xD
! uj pix tolem:D..ma 5 orat nyomtuk haverokkal xdxd:)...gamepad 4ever
-
sempron 3000+ es HD4670?
ez mar buncselekmeny az FPS-ek ellen xD
-
Hát így járt ez van XD -
Az a vga ebbe a gépbe pénzpocsékolás volt! 30% át nem tudja a kártya a proci miatt amit egyébként tudna. -
Tudom csak azért lett feltéve mert hd4670-es videokari de a proci meg a ram az nagyon gyér. -
n3whous3 #34273 Ez a gép nagyon kevés... RAM is, proci is, ezen csodálkozni se kell :D -
Sejtettem mert a CPU-z ben is nagyon gyérnek tűnik az a proci. PL.: 128kb L2 Cache -
Igen, az 1 magos proci miatt. -
Sziasztok. Feltettem egyik haveromnak a gépére a játékot, de csak 5 fps van neki.
Gépe: Amd Sempron 3000+
1GB ram
Hd4670 512MB
Lehetséges hogy csak ennyi fps van neki? -
dark night #34269 valaki válaszolna az #34247-es üzenetre??!!:D -
Sejtésed helyes! :) -
Vagy ha nem warez (amit kétlek :\) akkor tedd fel újra a(z) (első) második pecset. Nekem legalábbis segített még anno hogy felraktam újra a pecset ;) -
Megoldás: Vedd meg a játékot, ha végig akarod játszani!
#34264: Mit nem értesz azon, hogy "XLive mappát is ki kellett volna másolnod"?
#34256: Igen, még mindíg nem tudni -
miért nem kezded újra a játékot? -
azt mondjátok ezen fájlok birtokában is búcsúzhatok a mentésektől? -
Van az a küldetés amikor a motorcsónakot üldözöd mocival, majd ugratsz egyet és belekapaszkodsz a helikopterbe. Kiírja hogy a space gombal tudsz felmászni, de hiába nyomkodom nem mászik fel ez a rohadék!
Megoldás????
-
búcsút mondhatsz nekik
-
sajnos az xlive mappa kimaradt. utána eljártam a leirtak szerint, restorer progit töltöttem, de azzal sem megy.
Búcsút mondhatok nekik???
Valahonnan tudok mentést szerezni? tudom ostobaság hisz mindenki más-más sorrendben tolja -
"Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappáka" - FAQ
Mindkettőt megcsináltad? -
Ég áldjon... -
cherubim06 #34258 Feltettem, nem tetszett, (3d markom 14000) fél óra után leszedtem, na, lépek is innen el.
-
sziasztok, mit tegyek?
windows reinstall volt, az ok egy intel core2 quad q8200 a gta kedvéért :)
nos, visszamásoltam a mentéseimet a local settingsen belülre , mégsem tudok LOAD game-et nyomni, mindig csak az első küldetés indul. mi történt?? RSC-ba, Livera belépek inditáskor.
-
Üdv! Még mindig nem tudni a korábban bejelenetett 1.0.3.0-ás vagy 1.0.2a.0... patchel?