54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ldavid
    tudod, hülye kérdésre...
    ha nem érted, lásd az előttem hozzászólót
  • gfreak
    hehh...a második patchet felraktad?

Mondjuk a "nagyon fasza" nem éppen segít a válaszadásban (lévén nem gyártó és típus)...logitech controllerekkel idáig nem volt baj, ha a játék a 2. patch után sem volt hajlandó használni egy gamepadet, akkor próbálkozhatsz xpadderrel is

(ha "nagyon fasza" a gamepaded, akkor meg van hozzá konfig software, amivel a billentyűzetről átmappelheted magadnak tetszés szerint...az én nem nagyon fasza Logitech DualAction2esem is képes erre)
  • Nevegator
    Mert ami a faq-ban van az lószart se ér.
  • Nevegator
    Nagyon vicces "ldavid" de én normális választ várok.
  • Neoncsoves
    Na felrakom a játékot újra :)
  • ldavid
    túl jó hozzá
  • Nevegator
    Tényleg nekem miért nem viszi a játékot gamepaddal?(nagyon fasza gamepadom van)
  • dark night
    telepísd ujra vagy van valami plaxyer selector ha viszaolvasol ott van hogyan kell használni!!
  • Nevegator
    Közben feltennék egy másik kérdést:Hogyan alakíthatom vissza az eredeti Niki Bellic skint ha már átalakítottam?
  • Nevegator
    Szoszi!Ötödjére is megkérdezem(hátha kapok rá választ)engem miért nem enged belépni a live-ra mikor a játékban is ez a profilom neve és arra az xbox-os oldalra is regisztrálva vagyok ugyanazzal a profilnévvel.Kössz a segítséget(ha kapok)
  • n3whous3
    Mibe, hogy nem is formatáltad le a vincsit, csak ráraktad az aktuális winre újra a gépet...
  • Carloska
    ez hülyeség én már 3 szor telepitettem ujra és mindig csaka metnésemet raktam vissza semmi xliveos cuumot és mindig megmaradnak mentéseim win reinstall után is
  • Barny
    Raalttam a mentokocsi tetejere eztan aknaveto lefele es ezlett belle xD...erdekes mert mindig igy teszi fel a kezet XD
  • fery02
    Nekem most nem akar bejönni a FAQ. Az én játékom dobozán csak minimum gépigény van, de ami minimális-ajánlott gépigényt találtam, ott a minimum része hajszálpontosan ugyanez, ami a dobozon van.
    Ezen az oldalon a Gépigény sor.
  • AlexCross
    van egy monumentális kérdésem.
    az itteni faq-ben található minimális, és ajánlott gépigény megegyezik a magyarországon forgalmazott játék dobozán, vagy leírásában lévő gépigénnyel?
  • fery02
    a képen egy fail látható?
  • n3whous3
    rocket jump, vagy csak sima kocsi robbantás? :D
  • Barny
    Superman Black Edition xD

! uj pix tolem:D..ma 5 orat nyomtuk haverokkal xdxd:)...gamepad 4ever
  • Barny
    sempron 3000+ es HD4670?ez mar buncselekmeny az FPS-ek ellen xD
  • balint1111
    Hát így járt ez van XD
  • rvn
    Az a vga ebbe a gépbe pénzpocsékolás volt! 30% át nem tudja a kártya a proci miatt amit egyébként tudna.
  • balint1111
    Tudom csak azért lett feltéve mert hd4670-es videokari de a proci meg a ram az nagyon gyér.
  • n3whous3
    Ez a gép nagyon kevés... RAM is, proci is, ezen csodálkozni se kell :D
  • balint1111
    Sejtettem mert a CPU-z ben is nagyon gyérnek tűnik az a proci. PL.: 128kb L2 Cache
  • fery02
    Igen, az 1 magos proci miatt.
  • balint1111
    Sziasztok. Feltettem egyik haveromnak a gépére a játékot, de csak 5 fps van neki.
    Gépe: Amd Sempron 3000+
    1GB ram
    Hd4670 512MB
    Lehetséges hogy csak ennyi fps van neki?
  • dark night
    valaki válaszolna az #34247-es üzenetre??!!:D
  • csrolli
    Sejtésed helyes! :)
  • Stefibaba
    Vagy ha nem warez (amit kétlek :\) akkor tedd fel újra a(z) (első) második pecset. Nekem legalábbis segített még anno hogy felraktam újra a pecset ;)
  • fery02
    Megoldás: Vedd meg a játékot, ha végig akarod játszani!
    #34264: Mit nem értesz azon, hogy "XLive mappát is ki kellett volna másolnod"?
    #34256: Igen, még mindíg nem tudni
  • akyyy
    miért nem kezded újra a játékot?
  • guruzone

azt mondjátok ezen fájlok birtokában is búcsúzhatok a mentésektől?
  • csrolli
    Van az a küldetés amikor a motorcsónakot üldözöd mocival, majd ugratsz egyet és belekapaszkodsz a helikopterbe. Kiírja hogy a space gombal tudsz felmászni, de hiába nyomkodom nem mászik fel ez a rohadék!
    Megoldás????
  • bertino
    búcsút mondhatsz nekik
  • guruzone
    sajnos az xlive mappa kimaradt. utána eljártam a leirtak szerint, restorer progit töltöttem, de azzal sem megy.

Búcsút mondhatok nekik???

Valahonnan tudok mentést szerezni? tudom ostobaság hisz mindenki más-más sorrendben tolja
  • Synit HUN
    "Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappáka" - FAQ

Mindkettőt megcsináltad?
  • Synit HUN
    Ég áldjon...
  • cherubim06
    Feltettem, nem tetszett, (3d markom 14000) fél óra után leszedtem, na, lépek is innen el.
  • guruzone
    sziasztok, mit tegyek?

windows reinstall volt, az ok egy intel core2 quad q8200 a gta kedvéért :)

nos, visszamásoltam a mentéseimet a local settingsen belülre , mégsem tudok LOAD game-et nyomni, mindig csak az első küldetés indul. mi történt?? RSC-ba, Livera belépek inditáskor.

• Bence94
    Üdv! Még mindig nem tudni a korábban bejelenetett 1.0.3.0-ás vagy 1.0.2a.0... patchel?