54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nevegator
    Szólhattatok volna előbb is mert már nem kezdem előről de az internetes mentéseket miért nem viszi?(internetről letöltött)
  • Zoliz
    Mostmár 441 ezer. Mi a francot kezdjek a pénzemmel, ha mindent el tudok lopni amit megvehetnék rajta?
    Legalább tőzsdére vihetném... Vagy luxusprostikra fektethetném be.
    Ebből megvehetném már az angol királynöt is egy menetre :)))
  • fery02
    #34328 (Zoliz): Kocsit nem lehet vásárolni.
    Az a pénz meg jól fog jönni hidegebb időkben, tedd csak félre. Én pl 500k-val kezdtem el a rejtett ugratókat, meg a galambok lelövöldözését, közben persze szórakoztam kicsit a rendőrökkel is pár alkalommal "pihenőként". Most ott tartok, hogy 100%-on vagyok, magamtól nem költöttem semmit sem (pár 5$-os hot-dogon kívül), és van 70k-m. :P Szóval igen, a kórházi kezelések nagyon szívják a pénzt.
    #34331 (Nevegator): Nincs mit!
    Indulni indul majd az biztos, de azt nem tudom, hogy az előző elmentéseid működni fognak-e, ha másik partícióra telepíted a játékot. Elég kényes a játék a mentések szempontjából. Javaslom am tovább a FAQ-ot, ha még nem nézted, mert nem csak az elmentéseket kell kimásolnod, hanem az Xlive mappát is.
    #34332 (Zoliz):
  • Zoliz
    Még sohasem haltam meg. Mikor elszürkül a kép mindig CTRL+ALT+DEl-t nyomok és kilépek... :)
    Nem hagyom, hogy ótvaros nővérek szívják a lóvém.
  • Nevegator
    De ha újra rakom a játékot és nem a c meghajtóra,de aztán a mentéseket visszaállítom akkor indulni fog?
  • devilzero
    Hagyod kinyíratni magad!
    A korházi kezelések csak úgy eszik a mánit!
  • Nevegator
    Kösz fery02!
  • Zoliz
    Sziasztok!

Valaki megtudja nekem mondani, hogy hol lehet kocsit vásárolni (van egy garázs a térképen de zárva van)???
    Már van 400 ezer dollárom, de nem tudom mit csináljak vele...

Most nemrég vezettem egy fekete Chevrolet Corvette-t. Hihetetlen volt, minden eddigi kocsinál jobb.
    Ilyet akarok a garázsomba!!!

(Bőven tudok ilyet venni ha jól emlékszem az NFS-ben csak 217 ezer dollár volt egy Lamborgini Diablo)

Van lóvém, de mire költhetem....???
  • fery02
    Vezérlőpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Rejtett mappák, fájlok megjelenítéséhez pipa.
  • Nevegator
    Sziasztok!Egy számomra fontos kérdést tennék fel:Nekem el vannak rejtve a mentések és nem tom hogy lehet láthatóvá tenni?Ha valaki válaszol kösz.
  • Sanyi118
    :)
  • dark night
    nem crysis ez h szépek legyenek a fák!! de amúgy télleg rondák egy némeik!!
  • dark night
    mármint mi von kétségbe a commandline berakása és nem működése vagy a videó...károsítása???
  • balint1111
    Nekem 20-22FPS van mediumon. Az a baj hogy a fák rondák azokat ki kéne javítani benne.
  • devilzero
    Azért a 100%-hoz még sokat kell járkálni, igaz a küldetések csak 60%, de majd meglátod ha tényéeg szereted a játékot kiviszed 100-ra!
  • csokalaci
    te kocka
  • Zoliz
    Nekem is csak egy magos erőművem van, de jól fut rajta a játék. Van vagy 15 FPS full detailon, high textures-szal.

Már túl vagyok a rabomobilos részen is, amikor egy cementes autóval kell az alagútban torlaszt állni a zsaruknak.
    Félek, hogy lassan vége a játéknak, pedig még csak 37%-ot ír ki az összes küldetésre. Ne legyen már vége soha! Ebben a világban akarok élni örökre...

• Lacee86
    Erősen kétlem.
  • dark night
    miért nem jó a commandliném a játékba?? hiába rakom bele nem oldja fel a korlátozást!! és a videókártya ramomnak miért ettem meg egy részét 486-ot érzékelt és most csak 446-ot érzékel!!! tönkre bírja baszni a játék a ramomat ha highon futtatam a játékot és a csúszka vörösben volt!!???
  • bertino
    ja, sajna.
  • balint1111
    Szerintem még a San Andreasban is jobb volt a fa de hát ez van.
  • bertino
    sehogy ?
  • balint1111
    Annak lenne egy kis mondanivalóm nem csak ez. Hogy lehet a kamionra a pótot felcsatlakoztatni?
  • bertino
    rockstart kérdezd meg róla.
  • balint1111
    Hogy lehet átírni?
  • n3whous3
    Kapcsold ki a blurt........
  • bertino
    dehogynem, bármikor átírhatod.
  • balint1111
    És nem lehet ezzel valamit kezdeni? Mert elég feltűnő.
  • fery02
    Igen.
  • balint1111
    Nektek is szar a fákon a levél? mintha paintel lenne fújva.
  • fery02
    aha
  • Barny

Ilyesmi xD
  • Stefibaba
    1ébként van rá egy hivatalos közlemény is: "A nem angol, francia, olasz, német, spanyol vagy orosz nyelvű operációs rendszerekre való telepítés során (azaz például magyar Windows esetében), felléphet olyan jelenség, hogy egyes karakterek nem jelennek meg az első installációs ablakban (ez az ablak az egész installálás folyamata alatt megmarad a háttérben)" (CDGalaxis, de a r* publikálta :D)
  • Farbiter
    thx
  • ldavid
    válaszd a baloldalit (hosszú üres gomb)
  • Farbiter
    helló!amikor berakom az első DVD-t,felugrik egy ablak,amiben nem betűk vannak,hanem kockák!eredeti a game!nem tudom fixálni,nem vok kocka
  • gfreak
    persze hogy van...és a FAQban meg is találod az áhított tudást
  • Seten

"aknaveto"? :)

• bertino
  • ktmotion
    A gépemet átinstalláltam, de előtte a hordozható harddiskemre elmentettem a GTA IV save-jét, hogy ne kelljen előről kezdenem....
    Felraktam az egész Windowsot, GTA IV-et , és a save-t a C:/ Documents and Settings/("USERNEV")/Local Settings/ Application Data/ Rockstar Games mappába kopíroztam, de a játék nem ismeri fel....
    Új játékot kezdd.....
    Amikor a netről a 100%-os save-t is letöltöttem, azt sem tudtam betölteni......
    Szóval van ennek valami speciális módja, hogy rendesen működjön ????