54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • GazCamp3r
    sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyha uj windowst raktam fel, majd ujra a gta-t, és a local mappábol kimentettem a gta mentéseket, akkor vissz atudom valahogy varázsolni a játékba? FAQ-ba azt írják, h az Xlive-ot is ki kellett volna, de azt nem mentettem. Akkor buktam, vagy van vmi megoldás? :S
  • Neoncsoves
    pff nekem 8800GT-vel ilyen
  • fery02
    Zöld pötty 1
    Zöld pötty 2
  • Barny
  • DJS8
    Youtube
    szar
    Reply: vagy
  • Barny
    annyira nem xD
  • Borg
    Ja már tudom mi a másik :D Az bent van az FIB központ területén. m4a1-es őrök lőnek, amint behajtasz. A park részében van, csak azon az ugratón tudsz kijutni, mivel kijárata nincs. Valahogy be kell esned autóval, és azon mész ki.
  • Borg
    Az alsó zöld pötty a banknál van ha jól tudom. Leszáguldasz a hídról, és az út végén lesz egy ház alatt átvezető alagút. Annak a két végén ilyen rámpa van. Ha túl gyorsan mész, akkor az alagút tetejének dob, és leesel a felénél, ha túl lassan akkor meg azért... szal át kell repülni, ki a túloldalon :) A másikat nemtom mi.
  • gfreak
    ne foglalkozz vele, a srac szegeny teljesen idiota
  • Barny
    hat ez jokerdes..mar dolgozom rajta xD
    a minoseg olyan fos lett,h csak na XD
  • tommygear
    GTA IV MAX GRAPHICS HD4800 720p

ha 720p akkor hol a HD gomb?
  • Benny04
    -.-
  • Barny
    Hi uj vidim GTA4-bol..xD..kiexportalas valami brutallassu
    VIDEO YOUTUBE :)
  • Leo 1991
    kéne 1 kis segítség
    hogyan kell a 2 zöld pöttynél átugratni vagy merről??
    ugrató
  • akyyy
    de te kedden mentél és csütörtökön kell:D benne van a telefonodba.
  • lacinkacinka89
    Köszi! A hely megvan és el is mentem oda 8:00-ra de sehol nem volt a csávó :SS ???
  • csokalaci
    A French Tom egy buzi és egy kajáldában kell vele találkozni az első lakásodból kimész balrafordulsz és az első utcán balra ott lesz a kajálda.
  • n3whous3
    warez miatt, vedd meg eredetiben
  • lacinkacinka89
    De milyen épületbe ??? Hol van az az épület ?? Odáig megvan h elmegyek a rendőrségre , kiirja h "final interwiev"
    (a küldetés neve), aztán mikor kijövök kiirja h menjek el egy internet kv-zóba. Ok. Megvan . Kapok egy üzenetet h találkozzak French Tom-al 8:00-kor. És innen nem tudom h hol kell vele találkozni??? Milyen épület, merre ??
    Bocsi h ennyire értetlen vagyok és h erre az egy küldetés megfejtésére pazarlom az időd, időtöket , de télleg nem vágom h miujság :S:S
  • DrG77
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni? a rendőrök nem akarnak megtámadni és nem kapok csillagot, hiába lövöldözök rájuk.
    Még csak kb kb 5-6 órát tekertem bele.
    előfordult már valakivel ilyen?
  • Lord RZA a PUNK
    rossz böngészővel nyitottam meg
  • Lord RZA a PUNK
    hülye azért nem vagyok, amúgy minek is? már megoldottam, faszául megy , még csak nem is akadozik highon.
  • n3whous3
    nekem egyből megnyílik -.-
  • ChuckyHUN
    mert meg kell venni a játékot, azért
  • Lord RZA a PUNK
    sziasztok, tudja valaki , miért nem lehet megnyitni a warez topikot? thx
  • fery02
    Ha jól emléxem az épületben a földszinten a pultnál kell beszélni a nővel, aki azután felkísér hozzá.
  • Szabeebmx
    Aszerint csináltam. Be is jelentkezek de kapcsolodni nem tud . Ruteren keresztül csatlakozom a nethez. Létezik az okozhatja a gubancot?
  • DJS8
    a GTA IV inkább a gamepadhoz van optimalizálva
  • lacinkacinka89
    Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ezzel a French Tom-al hol a nyavajába kell találkozni??? Mert a térkép nem jelez semmit:S ???
  • fekete0012
    A FAQ-ban benne van (Hogyan regisztrálhatok Live-os felhasználót)ijen címszó alatt keresd
  • Szabeebmx
    Hello mindenkinek:)!!Segitséget szeretnék kérni mert nemsikerült össze hoznom a multit:( Socialclubon és lájvon regisztráltam. GTA-m eredeti.
  • misiizsai
    Köszi a Segitslget
    Csak még az a baj hogy néhány gomb nem ugy műkődik a Gamepadon mint a Játékba
    Pl:piros fel van cserélve a kékkel
  • lacinkacinka89
    Köszönöm nektek a segítséget!!!
  • fery02
    Kell venned egy ünnepi cipőt, meg öltönyt. Ha pedig van rajtad éppen mindkettő, akkor cseréld le másikra, mert tiszta ruhában kell odamenni.
  • csokalaci
    majd találkoznod kell vele utána ki kell nírnod
  • gepsys
    OK! Megtaláltam a FAQ-ban!
    Sorry!
  • gepsys
    Köszönöm a válaszokat!
    Még annyit akarok kérdezni, hogy hol vannak a játék mentései.
    Üdv!
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Ismét kéne egy kis segítség! Elakadtam annál a küldetésnél mikor el kell menni a rendőrségre és ott kapok egy küldetést, hogy menjek el egy internet kv-zóba és vmi e-mail cimre menjek rá . Meg is néztem az emailjeimet aztám kiirja, hogy 8:00-kor vmit csinálja French Tom-al . Ott mit kell csinálni, mert egyszerűen nem tudok rájönni.? :S Válaszotokat előre is köszi!!
    UI: Köszönöm az előző segítséget is !
  • carloelsa
    ezzel annyi oldódott meg hogy a logitech G25-nek a váltó részén a gombokat tom használni.
    a pedálokat mért nem szereti a game?
    a kormány is már műkszik...
    eddig is kösz a segitséget
  • fery02
    Jól hangzanak ezek a modok, csak attól félek, ha telepítenék egy párat, akkor lehet összeakadna néhány és különféle hibák jelennének meg a játékban. Meg amúgy is, biztos nem lesz tőlük stabilabb a játék. :(

Zoliz: Neked meg tanácsolom, hogy kicsit menjél ki inkább a szabadba a friss levegőre...jót tenne szerintem. :P