54920
-
tudom hogy a warez az bugos, de eredeti a játék, tegnap kaptam meg 11.500 jó erős magyar forintért -
warez topik megoldja a gondot. ott írj majd válaszolok! -
zoli456 #34456 Clean Getaway warez bugos küldetés.
De ha eredeti akkor nincs ötletem.
-
Jah, hát mindenkinek más a "tűrhető játék". Nekem a Pentium D-t is fel kellett húznom (3,6-ra), úgy már nekem elég jól játszható. (Ez alatt azt értem h kb egy átlag 22-23 FPS szintet hoz, de ezt legalább stabilan adja; és a kevés FPS ellenére nem nagyon tűnik fel h szaggatna, pedig én általában érzékeny vagyok erre. ) De h pl. a Celeronnal hogyan megy, az elég bizarrnak hangzik, de ha neki úgy már tűrhető, akkor ok. Nekem valszeg játszhatatlan lenne. -
n3whous3 #34454 Nincsen semmilyen shader a cpu-ra bízva, ott van a fizika meg a din. animáció és a forgalom irányítás. Ezért lassú. -
n3whous3 #34453 de most ha egyszer itt valaki olyan géppel játszik és tűrhetően megy neki, akkor mit nem lehet ezen elhinni? -
smusher #34452 Sima P4-et sem szereti, nemhogy a cerkát. A quad-okat imádja. Állítólag sok shader nem a gpu-ra, hanem a cpu-ra van bízva, ezért. A kétmagos tulajok közül sokan csak a GTA IV miatt váltottak négymagosra. -
hy. egy olyan kérdésem lenne, hogy a "Clean Getaway" nevű küldetést hogyan kell megcsinálni, mert lehet hogy csak én vagyok a béna, de egyszerüen nem tudom megcsinálni. Ellopom a fehér blistát, elviszem a mosóba, lemosatom, elviszem a garázshoz, és nem tudok beállni abba a garázsba amelyiket mutatja. előre is kösz a segítséget. -
miért ne indulna el?
a gyorsítótár mérete nem nagyon befolyásolja a játékot (és ugye a cerka meg a sima P4ek között ez a legnagyobb különbség), csak a nyers erő kell neki ;) -
smusher #34449 Nekem kétmagos 2,4 Ghz-es van, és egyértelműen az fogja vissza néha (tömegjeleneteknél.) Szerintem el sem indul celeronnal. -
az biztos, hogy a rák egye meg az összeset
-
n3whous3 #34447 hyper-threading miatt talán. -
smusher #34446 Te az aláírásodban szereplő konfigon játszol? Azt hittem, kétmagos proci a minimum. -
De mocskosul sok csitter van multiba.. Faxom.. -
Ezen is elég szép nekem. Minden mediumon van. Gondolom te highon játszol vele. -
n3whous3 #34443 Ja azt nem is figyeltem, hogy olyan a vga :D -
Hát azért magasabb grafikán szebb az árnyék... 7600GT-vel ne várj csodát.. -
C:\Users\<Felhasználó>\AppData\Local\Rockstar Games -
miki10 #34440 sziasztok!!
windows vistánál hova menti a GTA IV a mentéseimet? -
n3whous3 #34439 Tudomisén már hol van, pár hete beszúrták ide, jópár kép kiséretében, szóval könnyű visszakeresni. Másrészt annyira emlékszem, hogy a gtaforums.com-on volt fent talán először. -
Belinkeled azt a módot? -
n3whous3 #34437 igen, ilyen, van egy mod, hogy a P gombbal kapott blurt csak árnyékra rakja a progi, akkor egy fokkal tűrhetőbb (mármint akinek ez nem felel meg, nekem így is ok). -
Nektek is ilyen az árnyék? Nekem nem tetszik.
-
ilyet én is csináltam anno vice city-vel:D -
kurvajó :D -
n3whous3 #34433 -o -
n3whous3 #34432 nekem egy fekete öltöny van és az egyik full fekete cipő, volt amelyik kombináció nem volt jó, próbálokozz, ha nem ok valami -
köszi -
már probáltam
bár a makkos cipöt nem
-
n3whous3 #34429 talán vedd fel amit mond
öltöny és makkos cipő...
-
Urak ki tudja mi a baj,hogy nem tudok bemenni?? már mindenféle ruhát felvettem.. -
n3whous3 #34427 lol mekkora kész ::asdasdasd -
Knight Rider intro GTA IV módra. Nem saját.
Ha nem lenne jó, akkor itt a link. -
dark night #34425 valaki válaszolna erre #34317!!!!??:D
-
n3whous3 #34424 az, hogy elrontottad a felbontást és olyanra raktad, amit nem támogat a game
safe modeban indítsd el és reseteld a beállításokat. -
lenne egy fontos kérdésem!
hogyan lehet a játékban fára mászni?
...najó viccet férretéve...
A játékban addig baszogattam a felbontást míg kiírta a monitor hogy NO RANGE (asszem...) és ha safe módban indítom nem rakja vissza 800x600ba vagy akármibe....
most mivan? -
egyszinten is van a 2 VGA:D
ati csak picivel erosebb xD
-
GazCamp3r #34421 de vájá, találtam vmi olyasmi progit a gtahungary-n, h más xlive profilok mentéseinek használata. Még nem checkoltam, de mingyá kiprobálom, h tok-e vmit kezdeni vele -
dark night #34420 pontosan ahogy mondod bukta lett!!:D msákor olvasd el az faq-t!! 
-
Dijego #34419 Sziasztok azt kérdezném hogy mért van az hogy a játékban a hang csak sistereg és nem szól rendesen
előre is köszönöm a segitséget