54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • gfreak
    még nem találkoztam olyannal akinek eredeti van és ez lenne a baja te nagyokos
  • foxxi
    Immár nekem is megy a multi FoxxiHUN néven
  • GazCamp3r
    nagy okosok a warez topikba küldtetek már másik olyan embert is, akinek eredeti játékja van, és ugyanez volt a gondja... :-/ amugy má megoldottam
  • Petike954
    Warez topicban választ kapsz rá.
  • gfreak
    a warezfájdalmakkal a másik topicba légy oly kedves
  • GazCamp3r
    nem műxik. De utána néztem, és itt hívnia kéne vlad-et nikonak, majd ő küld el lemosatni. Ha manuálisan felhivom, akkor rögzítő, ha elviszem mosatni, és utána vissza a lockuphoz akkor szintén nincs nyitva a kapu -.-
  • GazCamp3r
    miután elloptam csak annyit ír, hogy rakjam le a lockupba, de volt hogy előtte megjavítottam. De akkor mingyá megprobálom lefosatni :-/
  • Petike954
    Eredeti a játékod? Mert ha nem, a warez fórumban választ kapsz erre.
  • Stefibaba
    lemosattad előtte a kocsit? mert asszem le kell és úgy kell odavinni.
  • GazCamp3r
    sziasztok, voltm ár vkinek olyan, hogy a játéknak még viszonlyag elején, mikor Vlad ad egy küldit, h metroval menj el egy kocsiért, lopd el, majd vidd a lock up-ba, és egyfelől nincs nyitva a garázs ajtaja, ahova vinni kéne, másfelől ha kiszálok a kocsibol, akkor többet nem szál vissza, ergó megcsinálhatatlan a missön, igy nemtok tovább menni. Vmi tipp esetleg? :S
  • fery02
  • BIZ0906
    Egy béta rendszertől mi a vársz? Pont ezért béta, hogy a felhasználók alapján megnézzék mit kell még csiszolgatniuk. ahh
  • Barny
    majd ha lesz kedvem megy vissza XP..de nemtbiztos xD....az nem fer viszont a fejembe,h uj beta driverrel audigy kartyam miert nem ad le basszust
  • Barny
    jolvan no:)...de ez akkorse hulyeseg...win7 hatasara azthiszi a game meg eredetinel is,h kalozvaltozat
  • Neoncsoves
    ne szar beta oprendszerekkel játszá'
  • gfreak
    1.: húzzál innen a hülyeségeddel
    2.: haverodnak eredeti van, ő nyugodtan írjon ide
    3.: Win7 alatt játszotta végig két cimborám is, semmi probléma nélkül, másik bulid-el ugyan (7000)
  • Barny
    nincs szivem:(...Win7 alatt minden jobban fut:)
  • Neoncsoves
    rakjátok vissza az XP-t
  • Barny
    Hi.feltettem legujabb Win7-et..7057:D
    Felraktam GTA-t utanna rogton patch es play...nem krekkeltem,semmit sem piszkaltam a jatek elindult XD
    siman megy meg minden,csak ott jon elo a problem,h kb 2 perc utan elkezd mozogni a kamera es a kocsi felrobban:S...havernak is windows 7 fel..beinstall GTA4 es neki is ugyanez..nala viszont eredeti DVD-rol raktuk fel es ugyanzes a hiba...mit tegyunk?:D
  • ldavid
    ha a Sultan RS-re gondolsz, azt erre találod
  • HEMAXXI
    csá vki nem tudna linket vagy képet küldeni ahol be van jelölve a rejtett auto
    ,
    ?

• gfreak
    bocs igazatok van xD csak most látom xD

Best: az aláírásodban is cseréld le a tápodat xD
  • The Best
    megoldoltam:)
  • n3whous3
    nem, tápcsere kell ide
  • gfreak
    állítsd win2000 kompatibilisre

ha meg xp-d van, akkor sp3
  • Borg
    cserélj tápot
  • The Best
    Sziasztok tudom volt ez a kérdés de rmn40 hibaüzi jön mit kell tenni ellene? elöre is köszönöm
  • fery02
    fail
  • XeroX
    Mentés visszatöltés megoldás!

KATT IDE! ( XLive Wrapper )
    Csak lefutattom és mukodik is! :)

Sajnos a sok probálkozás közben letöröltem a saját mentéseimet is :( (kb 50% nál jártam)
    A Faq -ban található 37% -os mentés segített, hogy ne keljen elölről kezdenem, thx.

• BIZ0906
    Nekem is gázos 9.1-nél jó de ott meg a windowsba vannak érdekes dolgok nem gázos csak fura.
  • tommygear
    kádból írsz? :)
  • n3whous3
    az a geci csak, hogy nekem a 9.1-nél a tökéletesség megakadt. A 9.2-ben ugyanazok a z-fight bugok előjöttek, mint korábban, szal én maradok a 9.1-nél egy ideig az tuti...
  • Ley Roland
    van
  • bertino
    f@szkivan az ati-val, havonta ujabb driver, azt hogyha esetleg javít a dolgon, akkor még meg is éri ujat rakni

tűűűűrhetetlen
  • tommygear
    van
  • bertino
    van 9.3as driver ? sohaj...
  • Ley Roland
    a 9.3 as driverrel menyivel megy jobban?
  • Hunter of Deer
    c:\Documents and Settings\felhasznalo\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

innen kell kimasolni a mentest rendszertelepites elott
    miutan ujraraktad a windowst + a gamet uj jatek .... utana az csinal neked a mentesekhez egy user xy nevu mappat es abba rakja a mentest , nah neked ebbe a user xy mappaba kell bemasolni a mentest (nekem igy mukodott, viszont ha a regi user xx mappat masoltam az xy helyere akkor nem mukodott szal erdemes kiprobalni)
  • fery02
    gat4.net. Még videót is találsz minden küldetéshez.
  • XeroX
    Mentés visszaállítás!
    Ma újraraktam a gépet, majd a játékot.
    Social+Live+stat game, és új játák indul!
    Keresem online profilban hogy hol lehet visszatölteni a mentést, nemtalálom sehol :(
    Hádeilyet ? Online profil és nelhet visszatölteni ? neba***** má meg!
    Na jó, töltök le másikat, berakom, nem megy :( töltök le másik 10-et mindig csak új játékot kezd.
    Fórumok stb, regedit turkálás, offline profoil létrehozás, hexaeditor, Az istennek sem megy sehogy :(
    Addig jutottasm el hogy a újra kell telepíteni meár elsem indul :( mindez poton 5 óra alatt.
    Mi a megoldás ? hogy visszakapjam az online mentett profilomat ? (Mert nem csináltam offline profilt)

Az összes leírás sajnos nem segített :( tapasztalat akinek sikeült ? Új szűz rendszer csak GTA 4 és a cuccai vannak fent. vagyis voltak :( Nincs lelki erőm elölről kezdeni :(
    Ennyi, most felrakok pár nyugtató kúpot :)