54920
-
nem fog sms-t küldeni..telefonon felhivod és kérsz tölle munkát.. -
Neoncsoves #34707 lol fain -
Unatkoztam. :) -
dzsozefo #34705 Hali! Végig toltam a gamet 67..% hogyan tudom 100% végig játszani? Hallottam a garázsba kell vinni az autókat, azokat hol érhetem el, mikor fog sms-t küldeni a tag? köszi -
Verseghy #34704 n3whous3 keressek neked pszichiátert? Akárhányszor ide benézek, te valakivel vitázol. Nem gondoltál már bele, hogy esetleg veled van a baj? Nem pedig mindenki mással? -
megyek 20 métert, kép megáll, aztán sötét képernyő (hang megy tovább) aztán visszajön a kép és folytatódik a játék onnan, ahol előbb befagyott
aztán a következő 40 méter megtétele után ujra ugyanez, kicsit sem idegesítő -
Tudod mit, te vagy a király IQ betyár..itt be is fejeztem a vitát..menj és játsz a gta-val inkább.Reméljük,hogy ha idösebb leszel benö a fejed lágya is. ennyi.....téma lezárva -
n3whous3 #34701 3. Majdnem kizárt, hogy 23 éves fiad legyen max 40 éves korodra való tekintettel. -
n3whous3 #34700 Mi a gond nálad egyébként? -
n3whous3 #34699 Ja és mielőtt beszólnál a modi topikba, tedd azt is hozzá, hogy mi volt az előzmény: Nézd csak meg köcsögmuki, én odalinkeltem neked egyik hozzászólásomat és hozzátettem, hogy azt csak szitokszavak nélkül üzenem neked. Erre te jössz a faszságaiddal. Már bocs, de nem én kezdtem. -
n3whous3 #34698 Az Interneten mindenki egyenlő, legalább már elmúltam 18, szóval főleg.
Másrészt pedig ki a faszomat érdekli, hogy hány éves vagy, annak adok tiszteletet, aki megérdemli, most mondhatnék egy halom öreg faszt, akire ráköpnék, ha meglátnám és leszarom hány évesek, mert nem az számít, hogy mikor születtél, hanem hogy ki vagy. -
nah most megprobálom memóriahasználatot leszűkíteni 501/380-ra...
(eddig 412 volt) -
Figyelj ide öcsi..ha az elsö házasságom sikerül olyan idös fiam van mint te ,ugyhogy takony probálj meg tisztességesen beszélni a másik forumozóval,mert a moderátor topicban találod magad barátom,amig én nem beszélek veled igy addig add meg nekem a tiszteletet te kis csicska.
-
Nem tudom...meséld már el,működik jól?
-
atyesz2 #34694 Neked már válaszoltak a kérdésedre.
-
úristen hogy lehet ennyi analfabéta itt nemértem -
n3whous3 #34692 Milyen kérdés ez? Tudsz magyarul? -
Ati hd4800 nekem müködik jol a windows 7-tell??
-
n3whous3 #34689 Sokat nem érsz vele, ha multizni akarsz, mert azt csakis az 1.0.3.0-val lehet... -
Ja:D...megy vissza 1.0.2.0 xD....javitottak?:Oremek felsem ismeri..amit lehet azt ekrtak ebben a gameban:S:D -
végre, de nehogy holnap már telepítsd fel... ne adj Isten még ma -
n3whous3 #34686 :DDDD
szerintem csak reinstallozik :C -
n3whous3 #34685 Az a poén, hogy elvileg azt is javították, hogy lehessen egyszerre több kontrollerrel (bill+gamepad asszem) irányítani, hát el is kúrtak megint valamit. -
helyes 
ne is lássunk többet. -

Ennyit az uj PATCH-rol....eddig ment a gamepadom mostmar azse
-
n3whous3 #34682 Tudom, gta forumson egy halom topik nyílt a héten erről, olyanoknál is előjött, ahol egyébként se volt gond soha, még a command lines cuccokkal sem, nálam bizonyos esetben előjött ez a freezing, de megoldottam, hogy ne legyen, most már nem lehet. -
n3whous3 #34681 Most már pofád befoghatnád, kurva jól megy nálam a játék ahhoz képest, hogy milyen a gép és most CSAK annyi a bajom, hogy a patch valami olyasmit bekapcsolt a háttérben, ami nálam ezt a laggolást okozza, egyébként minden ok lenne. Meg csak úgy megjegyezném neked köcsög, hogy gta forums egy jó nagy része ugyanezzel küzd amivel én, nem csak nálam jött elő ez a gond, 4xxx sorozatos két magos vga-kal és phenom procikkal. Szóval baszd meg anyád tényleg, ha neked annyi zsetonod van, hogy hetente gépet építesz, akkor egészségedre, de ne pofázz faszságokat. -
atyesz2 #34680 Jah, elsőre működött ! -
igen -
megy a windows 7 bétán jól a gta 4??
-
Hát ha neked megy patch nélkül is jól, akkor vétek lenne hozzányúlni. -
n3w basszus ma nagyon súlyos volt...20 perces "megállás"...főztem egy kávét, cigiztem, visszajöttem, semmi, nyúltam a resetre, erre megint elindult...egy puttony faszt a R* valagába

-
atyesz2 #34674 Én 1 patchet se merek felrakni mivel nekem fut akadásmentesen max grafonn, és sok olyat olvastam hogy a patch után kifagy meg stb.
-
Ez már az 1.3-as patchel van? Javít akkor vmit? Milyen géped van, és milyen beálíltással játszol? -
Hát mert nagyon rosszul optimalizált. Ezt mindenki tudja, és sokan érzik is, GTA IV ide vagy oda. De amúgy ennek ellenére ha vkinek megy a játék rendesen, csak nem az elvárt graf beállítással, az ne szidja a játékot, hanem nyelje le, és próbálja élvezni. Ha vkinek papíron megvan a gépe hozzá, de nem megy neki rendesen sehogy sem, na az más. Akkor gyakorlatilag becsapták a kedves vásárlót. De ezért kell előzetesen tájékozódni itt-ott, főleg akinek minimum közeli gépe van. -
Így árnyékok nélkül nálam egész fasza, fut is szépen meg kevesebb a grafikai hiba is. -
Persze hogy nem tükrözik,amit a cd tokok hátuljára irnak az sokszor baromság.Ha meg nincs pénze fejleszteni,akkor meg minek szidja a játékot? -
Na jah, vagy ha nincs pénze gépet fejleszteni, akkor legalább várhatott volna a játék megvételével. Az, hogy kinek milyen gépen hogy megy a játék egy bizonyos mértékig igen is hasznos a fórumon, hiszen ebből tájékozódni lehet. A megadott minimális meg ajánlott gépigények igen sok játéknál nem tükrözik a valóságot. -
Éntölem szidhatod anyám ,és képzeld én is megvettem eredetiben nem vagy egyedül.és ha már igy rámész az fps re akkor mielött elkezdenél játszani talán elöbb kezdj épiteni 1 normális gépet barátom,és utána szitkozodj.!! Nálam is volt képzeld valamikor 10 fps sok játék,és igen idegesitett és láss csodát tettem ellene.És most felháborodhatsz...
-
Viccelsz?
Itt legalább ezzel is elszórakoztatnak minket!
Ez is a játék egy része, és vedd a BÓNUSZ küldetésnek!
Csak az igazán rátermett GAMEREK nyomhatnak vele gond nélkül, és telepíthetik újra a winfost!
Egy konzolon ilyen élvezetekkel nem találkozhatsz!
Konzolon beteszed a CD-t, nyomod 1 hónapig, és ennyi!
Itt beteszed a CD-t a gépbe adrenalin 100%-ra felugrik vajon sikerül e a telepítés, vajon hogyan megy a gépemen... !
Olyan ez mint a bungijumping!
Plussz élvezet ingyen!