54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Geee
    Sziasztok---lenne 1 kérdésem--aki tudja pls válasz-előre is köszi--hogy kell a patch-eket-feltolni,hogy működjön--nekemcsak az 1. van felrakva---egyből mehet a 3.-innen szedem-vagy kell a 2. is előtte-----fatal error-t írt---ezzel kínlódok 1 ideje.-----köszi
  • tenkenorman
    hali. nekem is betölt, majd megáll a töltés után a töltőképernyőnél...
  • mac83
    felraktam így sincs multi, bejön az a kép (735ös hsz) :( pedig eredeti a játék.
    sőt, mostmár a joy sem vibrál, pedig be van kapcsolva a menüben....
  • n3whous3
    ha nem rakod fel, akkor multi se lesz
  • mac83
    1.3-as patch miatt nyavajog, rájöttem :( kár hogy fel kell tenni, nekem attól szarabbul futott
  • mac83
    fél órát hagytam úgy, nem indult el. megáll a legvégén és ottmarad :(
    olvastam warez topicban is hogy ilyen gond van egy-két embernél, pedig eredeti a játék
  • akyyy
    nem fagy az le csak várni kell egy kicsit.
  • mac83
    üdv! games for windows - liveot hogyan tudom frissíteni? játékban ha akarom frissíteni megáll egy idő után a telepítés, ha windowsban indítom a liveot kiírja hogy kell egy HOTFIX az xp-hez, leszedem a HOTFIX-et de az meg nem indul, mert nem jó a nylevi beállítás vagy mi a fene :(
    köszi előre is a segítséget
  • n3whous3
    bejelentkezek R* SC-be erre 1 percen belül meghal? Hát faszomat, amikor van időm, akkor minden szar?
  • Sanyi118
    hello nekem is ezt irta ki. Ez azt jelenti valami mod bennemaradt belsőnézet asi loader bármi nagyon érzékeny mindenre
  • tommygear
    ÖJ ÖJ ÖJ ÖJ
  • akyyy
    fent a bannerba ott van hogy TÉRKÉP.

angolul meg tudnod kell 18 évesen!
  • McDag
    Ez nem egy örömteljes dolog. :( Ezek szerint újra kellene rakni a játékot, hogy lehessen multizni ismét...
  • smusher
    Ezt csinálja. Én pl. a "visualsettings" fájlt módosítottam, a no rain effects modot raktam fel, hátha nyerek pár frame-et (nem nyertem), majd visszaraktam az eredetit, de a rain effect nem jött vissza :( Nem túlzottan mod-barát, úgy tűnik.
  • dark night
    http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-iv-megerkezett-a-harmadik-javitas.html
    itt mindent leírnak!!
  • dark night
    megoldódtak a mentési problémáim de azért kösz segítőkésze vagytok!!
  • McDag
    Sziasztok! Feltelepült az 1.0.3.0 patch és szerintem is javított az eddigi látványon. Egy probléma mégis van, mégpedig a multiplayer résznél, amikor be akarok lépni ezt irja ki:

A játék eredeti. A moddolt fájlok visszaálltva,de a probléma továbbra is maradt. Találkozott ilyennel valaki? köszi
  • kissadamvikt
    szasztok!

már egy ideje nem tolom a játékot, de mit takar ez az 1.0.3. patch ?
  • Vass Gábor
    algonquin és alderneyt összekötő víz alatti alagút közepén van e?
  • n3whous3
    asdasdasdasdASDDASDSDD:AA
  • fery02
    Liberty city. Ezen belül fegyverboltokban tanácsos inkább, 5000$-ért. Van még kérdésed? ...Akkor viszlát. Nincs mit!
  • pista89
    Magyarország->Csabacsűd.
  • Vass Gábor
    melyik város és pontosan hol?
  • Vass Gábor
    aha köszi.
  • pista89
    Föld alatt.
  • Vass Gábor
    A játékban hol van elrejtve a rakétavető?
  • Davidka
    Hali,
    Valakinek volt már olyan problémája az új patch-el, hogy amikor elindulna a játék, a betöltés után (mikor kiírja, hogy loading - xyz...), akkor egyszercsak a hang beakad és kidob a játék. Eredeti játék, egy modot raktam fel, a player selectort, de azóta már letöröltem és a game-et is újratelepítettem, hátha ez volt a gond, de tovább csinálja...
    Ami így elég szar, mert az új patch nélkül nem enged be a multiplayerbe...
  • MerlinW
    Árnyékok, és az autók tükröződése látványosan ki lett csinosítva
  • fery02
    Különbség van vajon? Régen játszottam már. A legújabb patch-csel még nem néztem, szal nem igazán emléxem, de hasonlóan nézett ki szerintem nálam is. :)
  • MerlinW
    Csináltam gyorsban pár 1.0.3-as képet:

• bertino
    de legalább megy, végre

• n3whous3
    nekem is váltanom kell valszeg eggyel lejjebb, mert úgy néz ki, hogy mégiscsak beakadozik kicsit még a 2. legnagyobbal.
  • n3whous3
    Ja meg amit írtam alább, azt is próbáld ki, de ha neked high-on megy a textúra beállítás, akkor egy másik listára lesz szükség.

de sztem kikövetkeztethető, mert a lista az volt nálam, hogy
    180 MB
    200 MB
    220 MB
    250 MB
    280 MB

10 megánként emelve a "tétet" talán meg lehet találni azt, ami kell
  • bertino
    úgy fest a harmadik beállítás használt.
  • gfreak
    kösz a tippet haver ;)

most rá is vizslatok jól...be vagyok regelve, de már 1000éve nem jártam arrafelé ;)
  • n3whous3
    Gta forumson egy halom topik van a témáról, sokaknak probléma. Esetleg regizz be oda és keresgélj, hátha lesz megoldásuk majd rá.
  • gfreak
    megint erős izomszag árad a fórumból xD

van még valaki akinek ezeket a 10-20 perces kényszerpihenőket nyomja az új patch óta? egyre idegesítőbb ;)

esetleg ha volt valakinek ilyen problémája és sikerült megoldania, várom a javaslatokat;)

ja, nem akad, és nem kifagy a cucc, egyszerűen csak megáll, gondolkozik, majd ugyanúgy 30+ FPS-sel nyomja tovább...de high/highest 1440ben, mindenféle commandline okosítás nélkül..idáig ez nem volt

ja, eredeti
  • bertino
    megpróbálom, kösz az infót.
  • n3whous3
    fasza lett :)

Ja és van egy kis meglepim, talán segít pár embernek. Bár ez VGA és beállítás függő (512 megás vga-m van és medium textúra beállítások). R* Toronto gta forumsos kihelyezettjével beszéltem pár sort pm-ben és a beakadásos hibára ezt küldte (nem teljesen ugyanaz talán, mint amit bertino említett, de hátha nektek is műxik).

Try adjusting the number with -memrestrict. Start at the low number, and increase until you see stuttering. the lower the number the more "world popping" you will see.

-memrestrict 188743680
    -memresitrct 209715200
    -memrestrict 230686720
    -memrestrict 262144000
    -memresitrct 293601280

If you still have stuttering with the lowest number, there is another issue. (with another setting, or hardware problem)

Vagyis kezdjétek el vagy a maxtól vagy a min beállítástól tologatni a commandlineban ezeket a parancsokat és valahol csak megáll ez az akadozós móka... Nálam az availablevidmem 2 is be van állítva, lehet, hogy csak így együtt akart jó lenni, szóval ezt is megjegyezném. Nálam egyébként a 256 megás beállítás volt a nyerő (-memrestrict 262144000).
  • ronso
    töle bocs