54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • BBencze
    szerintem elég feltenni,mivel az új patch tartalmazza a régi javításait is és a mérete is jóval nagyobb
  • f1alonso
    Amúgy a patch-nél elég feltenni a játékra a 1.0.3.0-as patchet vagy kell az összes elötte lévő is?
  • f1alonso
    És még 1 kérdés....
    Hogy vannak már vmi modok vagy új kocsik a játékhoz?:)sorry ha már volt..aki kérdezte:D
  • n3whous3
    Talán a menüben, ahol minden mást
  • dark night
    ezeket pontosan hol kell kapcsolgatni??
  • Petike954
    Kösz a tippet. +5-10fps-t hozott.
  • jpwadkan
    vagyis ha felrakom a patch-eket, akkor nem kér többet lemezt...az cool, akkor veszem a dobozost, talán még olcsóbb is valamivel
    kösz szépen az infokat
  • tenkenorman
    kilehet kapcsolni az árnyékokat. az árnyékok egy része megmarad, de sokkal szebb lesz a játék szerintem mert a z árnyékok amúgy sem szépek benne a legtöbb embernél meg különösen rondák szal +fps,
    a reflectiont is kinyomhaod, van texture filtering opció amit levéve kicsit többel megy a játék.
    összességében igen lényegesen több fps ed van, és látható a különbvség.
  • f1alonso
    Sziasztok...... nagyon régen voltam itt és érdeklődni szeretnék...az új patch javitott már vmit vagy még mindenki ilyen kevés fps-el játszogat?tehát azóta sincs javulás?köszi:)
  • Synit HUN
    7végén sikerült kicsit nyúznom a játékot. Végre van új carspawner :D
    Nekem a 3. patch-től és 9.3-as Ati drivertől egész jó lett. Jobban fut mint eddig és tán még szebb is.
    Viszont a részeg vezetésnél ütköztek ki hibák. Az effekteket kissé szétszórtan intézte. :D
    De összességében élvezem.
  • akyyy
    patchba is benne van a nodvd
  • jpwadkan
    az cumi, mert a steam drágább...
    a múltkor amikor néztem legalábbis ugyanannyiba került mind a kettőn, csak a d2d-n dollárban, a steam-en meg euro-ban
    steam-hez kell valami okosság, vagy a letöltött program bárhol simán telepíthető?
    illetve, ha már itt tartunk az a no-dvd launcher mennyire működőképes (pl. patch felmegy-e rá)? a dobozos verzióval ugyanis igazából csak az a bajom, hogy nem szeretem a dvd-t a drive-ban koptatni, ha nem muszáj
  • ldavid
    én úgy tudom a D2D csak amerikából elérhető, a steam viszont megy nálunk is
  • jpwadkan
    Hali
    azon gondolkozom, hogy a direct2drive-ról letölteném a stuffot (már amennyiben forgalmaznak Magyarországra), de írogattak ott olyanokat, hogy esetenként, egyes játékoknál gondok lehetnek a moddolással
    van már valakinek ilyen irányú tapasztalata?
    ha igen, akkor az is érdekelne, hogy milyen formában jön le a program, kell-e valami külön segédprogram a telepítéshez, ilyesmik
    thx

üdv
    JP
  • ldavid
    mér nem?
    WS10 - XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
  • EK1TEP
    Semmit nem találtam a FAQ-ban rá :)
    Egyéb ötlet?
  • Máté94
    Készül....
  • davech
    hi magyarítás van már a játékhoz vagy még mindig készül? thx
  • bertino
    menstruáció.
  • DJS8
    faq
  • EK1TEP
    WS10 hibát ír ki!
    Ilyenkor mivan?
  • Ryder7
    szerintem nem. ahogy elnézem, csak simán újra van textúrázva.
  • n3whous3
    neten rendeled, vagy boltba megveszed
  • Máté94
    Bótba!
  • kukorica
    Sziasztok.

Hol tudom megvenni a játékot?????????????????
  • n3whous3
    már megint úúúristen miket írtatok :O
  • rooney8
    Sztem az előző nem neked ment ;)
  • balint1111
    Kérdezem. Csúszik vagy nem csúszik? Attól hogy snow= hó mod attól még nembiztos hogy csúszik az autó mint igazából.
  • akyyy
    gamestar :DDDDDDDDDDDDDDDDDÖn rendelkezik azon tulajdonságok többségével, amelyek sikeres nyelvtanulóvá tehetik. Motivált a tanulásra, vannak határozott céljai,
  • balint1111
    Ebben a snow modban csúszik az autó is a hó miatt?
  • fery02
    Rockstar-t akart ő írni, csak annyira fáradt lehet, mint én.
  • ldavid
    "gamestar social klubbot" WTF?

Live accountod van egyáltalán?
  • roland14
    Hali mindenkinek!
    Én megvettem a gamet, és szeretnék segítséget kérni!Amikor a gamestar social klubbot el akarom indítani akkor rá megyek hogy skip login(probáltam már hogy csináltam accot de ugyse jó!) éa amikor kilyon a play gomb le fagy az egész social klub!Szertném hogyha valaki tudna segíteni! Thx előre
  • rooney8
    warez... :D
  • akyyy
    Hát akkor akárhogy is akarok segíteni nemtudok velem még nem fordult elő:D
  • GazCamp3r
    tudom, hogy megkéne, de nem. Pont ez a baj. Most megnéztem és a netcafé sem megy :S pedig ma má volt ilyen gondom, és ujra raktam miatta a gémet, de most megint ez van, és nemtom miért. -.- jó ez az 1.0.3.0-ás patch
  • akyyy
    mert megjelenik kis ablak hogy játsz, asszem E betű.
  • GazCamp3r
    volt nektek olyan, hogy vmi tevékenységet akartatok vmelyik haverral, és nem ment? Roman folyton hív, hogy menjek poolozni, rámegyek, hogy igen, elmegyek érte, aztán megyünk a biliárdozóhoz, ott meg nem tudok semmit csinálni :S ugyanez ha én hívom dartsozni. :-/
  • bertino
    zsír.
    még talán használnám is.
    ha a harmadik patch engedné használni a játékot, sajna memrestrict nem segített a dologban hosszútávon.
    ettől függetlenül a mod az mutatós.
  • DJ Skyline
    nejlon' mod
    kép1, kép2
    letöltés

akinek meg esetleg hiányozna a hó a játékból, annak itt van a hóa' mod, videó róla