54920
-
BBencze #34875 szerintem elég feltenni,mivel az új patch tartalmazza a régi javításait is és a mérete is jóval nagyobb -
f1alonso #34874 Amúgy a patch-nél elég feltenni a játékra a 1.0.3.0-as patchet vagy kell az összes elötte lévő is? -
f1alonso #34873 És még 1 kérdés....
Hogy vannak már vmi modok vagy új kocsik a játékhoz?:)sorry ha már volt..aki kérdezte:D -
n3whous3 #34872 Talán a menüben, ahol minden mást
-
dark night #34871 ezeket pontosan hol kell kapcsolgatni?? -
Petike954 #34870 Kösz a tippet. +5-10fps-t hozott. -
jpwadkan #34869 vagyis ha felrakom a patch-eket, akkor nem kér többet lemezt...az cool, akkor veszem a dobozost, talán még olcsóbb is valamivel
kösz szépen az infokat
-
kilehet kapcsolni az árnyékokat. az árnyékok egy része megmarad, de sokkal szebb lesz a játék szerintem mert a z árnyékok amúgy sem szépek benne a legtöbb embernél meg különösen rondák szal +fps,
a reflectiont is kinyomhaod, van texture filtering opció amit levéve kicsit többel megy a játék.
összességében igen lényegesen több fps ed van, és látható a különbvség. -
f1alonso #34867 Sziasztok...... nagyon régen voltam itt és érdeklődni szeretnék...az új patch javitott már vmit vagy még mindenki ilyen kevés fps-el játszogat?tehát azóta sincs javulás?köszi:)
-
7végén sikerült kicsit nyúznom a játékot. Végre van új carspawner :D
Nekem a 3. patch-től és 9.3-as Ati drivertől egész jó lett. Jobban fut mint eddig és tán még szebb is.
Viszont a részeg vezetésnél ütköztek ki hibák. Az effekteket kissé szétszórtan intézte. :D
De összességében élvezem. -
patchba is benne van a nodvd -
jpwadkan #34864 az cumi, mert a steam drágább...
a múltkor amikor néztem legalábbis ugyanannyiba került mind a kettőn, csak a d2d-n dollárban, a steam-en meg euro-ban
steam-hez kell valami okosság, vagy a letöltött program bárhol simán telepíthető?
illetve, ha már itt tartunk az a no-dvd launcher mennyire működőképes (pl. patch felmegy-e rá)? a dobozos verzióval ugyanis igazából csak az a bajom, hogy nem szeretem a dvd-t a drive-ban koptatni, ha nem muszáj -
ldavid #34863 én úgy tudom a D2D csak amerikából elérhető, a steam viszont megy nálunk is -
jpwadkan #34862 Hali
azon gondolkozom, hogy a direct2drive-ról letölteném a stuffot (már amennyiben forgalmaznak Magyarországra), de írogattak ott olyanokat, hogy esetenként, egyes játékoknál gondok lehetnek a moddolással
van már valakinek ilyen irányú tapasztalata?
ha igen, akkor az is érdekelne, hogy milyen formában jön le a program, kell-e valami külön segédprogram a telepítéshez, ilyesmik
thx
üdv
JP -
ldavid #34861 mér nem?
WS10 - XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
-
EK1TEP #34860 Semmit nem találtam a FAQ-ban rá :)
Egyéb ötlet? -
Készül.... -
davech #34857 hi magyarítás van már a játékhoz vagy még mindig készül? thx -
menstruáció. -
faq -
EK1TEP #34853 WS10 hibát ír ki!
Ilyenkor mivan? -
szerintem nem. ahogy elnézem, csak simán újra van textúrázva. -
n3whous3 #34851 neten rendeled, vagy boltba megveszed
-
Bótba! -
kukorica #34849 Sziasztok.
Hol tudom megvenni a játékot????????????????? -
n3whous3 #34848 már megint úúúristen miket írtatok :O -
Sztem az előző nem neked ment ;) -
Kérdezem. Csúszik vagy nem csúszik? Attól hogy snow= hó mod attól még nembiztos hogy csúszik az autó mint igazából. -
gamestar :DDDDDDDDDDDDDDDDDÖn rendelkezik azon tulajdonságok többségével, amelyek sikeres nyelvtanulóvá tehetik. Motivált a tanulásra, vannak határozott céljai, -
Ebben a snow modban csúszik az autó is a hó miatt? -
Rockstar-t akart ő írni, csak annyira fáradt lehet, mint én. -
ldavid #34842 "gamestar social klubbot" WTF? 
Live accountod van egyáltalán? -
roland14 #34841 Hali mindenkinek!
Én megvettem a gamet, és szeretnék segítséget kérni!Amikor a gamestar social klubbot el akarom indítani akkor rá megyek hogy skip login(probáltam már hogy csináltam accot de ugyse jó!) éa amikor kilyon a play gomb le fagy az egész social klub!Szertném hogyha valaki tudna segíteni! Thx előre -
warez... :D -
Hát akkor akárhogy is akarok segíteni nemtudok velem még nem fordult elő:D -
GazCamp3r #34838 tudom, hogy megkéne, de nem. Pont ez a baj. Most megnéztem és a netcafé sem megy :S pedig ma má volt ilyen gondom, és ujra raktam miatta a gémet, de most megint ez van, és nemtom miért. -.- jó ez az 1.0.3.0-ás patch -
mert megjelenik kis ablak hogy játsz, asszem E betű. -
GazCamp3r #34836 volt nektek olyan, hogy vmi tevékenységet akartatok vmelyik haverral, és nem ment? Roman folyton hív, hogy menjek poolozni, rámegyek, hogy igen, elmegyek érte, aztán megyünk a biliárdozóhoz, ott meg nem tudok semmit csinálni :S ugyanez ha én hívom dartsozni. :-/ -
zsír.
még talán használnám is.
ha a harmadik patch engedné használni a játékot, sajna memrestrict nem segített a dologban hosszútávon.
ettől függetlenül a mod az mutatós. -
nejlon' mod
kép1, kép2
letöltés
akinek meg esetleg hiányozna a hó a játékból, annak itt van a hóa' mod, videó róla