54920
-
haló -
kukorica #35201 Köszönöm. És azt az internetes rádión weblapjának a címét, ahol ONLINE ADÁS VAN. Nem lehet valahogy valamilyen HTML koddal beilleszteni? Túl sokat kérek?! -
ték -
"elvégre őt később ismered meg, ő nem haver" - ez aztán az indok. Viszont Dwayne legalább nem beképzelt, ő több is lehetett volna, mint haver, barát.
Ennek ellenére mondjuk én is Dwayne-t öltem meg. :D De már így utólag bánom. Magamból kiindulva gondoltam, jobb lesz neki így, hogy inkább nem szenved. Az a baj, hogy a lakására érve kezdtem csak el igazán gondolkodni, mikor ott állt előttem. De akkor már sajnos valamiért a játék már nem engedte, hogy meggondoljam magamat. -
gregtom6 #35198 Már mind1, elintéztem... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dwayne-t, elvégre őt később ismered meg, ő nem haver:), és kaptam 25ezer dolcsit, bár a párbeszédből azt vettem ki, h Playboy X megdöbbent, h megtettem, ezért talán többet nem áll szóba velem...de lehet félreértettem vmit. A lakás nem hiányzik, és amúgy is Niko-t csak a pénz hajtja:) -
állítsd be a rejtett mappák megjelenítését (vezérlőpult>mappák beállításai>nézet fül). -
kukorica #35196 Kerestem a "LOCAL SETTINGS" mappát de nincs találat. Akkor mi nem jó? Ja és felbukkan egy ablak hogy a SOCIAL CLUBBA VALAMILYEN Update-t kér. Hol tudnám letölteni? -
Nekünk ált suliban még 386-os gépek voltak fekete-fehér monitorral, és Norton Commandert meg Pre 2-t nyomattunk. :D -
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
attól ha csinálsz, az úgy nem lesz jó.
ha fel van telepitve a játék, akkor már magának létre hozott.
start menü: keresés és megkeresed.
vagy total commanderrel. általános iskola hetedik osztály, informatika óra: total commander keresés.+!!! -
Playboy mivel akkor jobb kérod lesz és Dwéjn meg jó servizet tud küldeni XD -
kukorica #35191 Amin levan írva a FAQ.-BAN az nem tudom hol van az "aplication" de csináltam a dokumentum->Rogstra Games-be egy save mappát és abba másoltam be, és úgy sem jó a mentés. Hova kell teni a mentés fáljt. -
Francba :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Playboyt nyírd ki, na :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyértelműen Playboy X-et -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyértelműen Dwayne-t -
-
Bocsi, de nem bírom kihagyni :D -
sikerült :) -
n3whous3 #35184 dönts el magad, majd kijátszod még 1x
amúgy meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem öltem meg dwaynet, de ha playboy x-et ölöd meg, megkapod a házát -
gregtom6 #35183 help!!!#35176 -
gregtom6 #35182 hát amikor felveszel egy videót, utána fentre vhova dupla katt, és írsz vmit, majd enter. Sztem...bár én még nem próbáltam. -
addig oké, énis megértettem mit ír :D
de akárhova kattintok nemcsinál semmit -
Van a Túlélési kézikönyvön kívül egy másik könyv. Na azt fordítsd meg! -
gregtom6 #35179 Sztem címet kellene adnod a videónak.
Szó szerint:Kérlek írj be egy videó címet, mielőtt exportálod. Ahhoz, hogy beírj egy címet, duplakatt a cím-es dobozra, a storyboard felett. -
ez mi a jó isten?? videó mentésnél írja ki és nemtudom mitkell csinálni ezzel -
koncy007 #35177 Hello. Bocsi h ilyet kérdezek, eredeti gta 4-em van és nem tudom hol van a termék kulcs. A gta 4 map térkép az megvan , meg a túlélési kézikönvy is, és nem emlékszem h van e még egy kis füzet és abba van e bele írva. Csak ennyit szerettem volna. Ha van még 1 kis füzet és abba van beleirva akkor megkeresem de most hirtelen nem emlékszem. Szoval légyszi mondjátok el h hol találom meg a cd key-em. THX! -
gregtom6 #35176 Hy mindenki! Egy nehéz döntés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dwayne-t v Playboy X-t érdemesebb megölni? Sztoriból NE lőjjetek le semmit, csak arra vok kíváncsi, hogy előnnyel jár-e, ha egyiket/másikat választom?és pár küldi más lesz-e?kimaradnak-e küldik? a kérdésekre spoilermentes választ várok, olyat ne írjatok, h akkor ez meg az fog történni. Kösz. -
kukorica #35175 Köszike. A "Controlell" hogyan tudom alkalmazni? Mert beirom hogy melyik gombhoz melyik betü legyen, és alul az "enterre" nyomok, és megnézem másodszor is a Controlell-t .és nem úgy van beállítva ahogy azelött.
nem marad meg, probálkozta 5x valamikor megmarad valamikor nem.
-
n3whous3 #35174 itt egy pár -
n3whous3 #35173 bug -
kukorica #35172 Sziasztok. Megoldódott a telepítés, és azt szeretném még megkérdezni hogy van csalás a játékhoz? A F.A.Q.-ban nincs leirva. máshol van csalás kód? -
Nekem is, szinte élvezhetetlen mindihogy a játék.. nem tudom mit vársz?... -
ldavid #35170 FAQ-ban talász kettőt, ha azok nem jók, akkor google -
Bal0924 #35169 Hello!
Valaki tudja hogy miért nem reagálnak a rendőrök ha mondjuk átmegyek a sorompón vagy ha egyik rendőrt lelövök.
-
csá all
honnan tudnék mentést szerezni mert az enyémet véletlen le töröltem jah meg még vmi ha kimásolom a mentést és ujra rakom a windows-t akkor ha vissza másolom és ugyan olyan néven csinálok profilt akkor az meg marad?
elöre is kösz
-
meg ugy az egész. -
Tényleg válaszoltunk már... Processzor miatt szinte biztos h nem menne élvezhetően, és a ram is kevés. -
nem kell darabokra szedni csak az oldalát leveszed és ki porszívózod vagy a legjobb eset ha kifújod kompresszorral. -
2 csavart kell leszedni és lejön az oldala ezen mi olyan qrva nehéz? -
Nevegator #35163 Tudom,de ha portalanítani akarom a gépet akkor szét kell szednem nem? -
9.4es catalyst
hátha akad, aki kipróbálja.