54920
-
stern #35325 Másnak is el-el tűnik a kocsija a ház előtti parkolókból??? Ha pl 4 autót rázsúfolok, akkor ottmarad, de csak míg ki nem lépek... Újratöltésnél max két autó marad ott... Azóta csak 2vel parkolok házanként, de még így is előfordulnak az eltűnések...
Múltkor az egyik autómat egy rendőr vitte el... Éppen köröztek egy sarokkal arrébb, de ráláttam az autóra, erre az egyik gyalogos rendőr beszáll, mellém gurul majd kiszállt és úgy kezdett el rám lövöldözni... Azt hittem nem jól látok...
Már az LYPD is autót lop??? -
Szerintem ez az 1.0.3.0ás pecs csak kicsit későn rakták ki. -
Új Patch Valaki próbálta már? -
Borg #35322 Ne a hotel liftjét használd, hanem sétálj körbe a hátuljához, és ott az ablakpucolók liftjével menj fel. Igy loading nélkül eléred a tetőt. -
EK1TEP #35321 HW fórumrészlegen kérdezd inkább!
-
Nevegator #35320 Segítsetek már a túlmelegedéssel kapcsolatban! -
n3whous3 #35319 eredeti a game? -
Pazar, gyalog kellett belemenni a jelölésbe hogy ne fagyjon ki... -
Egyértelmű, h a processzor fogja vissza sokkal jobban. Sztem egy jó Core 2 Duo ezzel a kártyával is -na nem túl magas grafikán- de vígan elvinné. Saját tapasztalat: húztam a procin, és több FPS-em lett 8500 GT mellett (ami kb. hasonló tudású kártya mint a tiéd, vagy talán még gyengébb is). -
az odáig rendbe van, hogy a garázsba, de nem jelöli a térkép Brucie házát -
BIZ0906 #35315 Kétszer a felfelé mutató nyíl és beírod a számokat. -
És eredeti-e? -
A majestic hotelba küldenek, de nem tölt be a quest, csal megy a loading felirat, help pls. Igen próbáltam restartot, frisek a driverek, 1.0.3.0 verzió. -
nem kell semmilyen menü -
kukorica #35311 Nikonak a mobilján milyen menüpont alatt kell beütni a cheat számokat? Mert akartam beütni de sehogysem akarja.
-
pedig suttyomban bizakodtam hogy ez a proci még jó valamire :] na mind1 akkor ez a játék is kimarad az életemből, túlélem :D -
Borg #35309 Hiába cserélnéd ki bármelyiket, a másik visszafogná a rendszert. -
Ezzel tisztában vagyok, node mégis... Ha a 2 közül 1 változtatására lenne keret, akkor melyik lenne az? p5ld2 lap van alatta -
Ez sajnos kb olyan mint: Kerekek vagy motor nélkül megy rosszabbul az autó? -
akkor megprób egy pasztacserét, de 3 napja még win reinstall ellőtt ment normálisan órákon át...nem a commandline.txt be kell beleirni valamit?
-
Hali!
Prescott magos P4 @3.0GHz vagy a 7600GT 256 rammal a gyengébb láncszem? Szal melyik húzná le jobban a játékot? -
még 42 év... -
XRV #35303 Magyarítás lesz e hozzá? Ugyanis a GH team utolsó bejegyzése 2008. 12. 05 ill 15 -
így van :D -
Hát a 65 fok az azért már elég sok sztem. Nekem is ilyen körüli hőmérsékletnél már szarabbul ment. 60-nál többnek nem nagyon kellene lennie. -
vga? -
nem hisezm h ez lenne a gond 65 fokos max a proci... -
Lehet, h nagyon felmelegszik a processzorod, nekem is ez volt a gond. Nézd meg a hőmérsékletét Everesttel közvetlen játék után! -
Jeppe #35297 Nincs mit! :)
Amúgy nekem egy HD3850-es atim van 512rammal és nagyon jól megy rajta minden, még aGTA IV is. Számomra ATI forever :) -
NAgyon szépen köszönöm! 
-
Jeppe #35295 Meg kell csinálni az első vagy második küldetést,mert csak akkor kapsz telefont és onnantól hivhatsz másokat meg gondolom kódozhatsz is! Az elején még nincs telefonod csak eza két opció jelenithető meg! -
okés köszi! még annyit h a kódokat a telefonba hogyan kell beirni? mert van 2 opció..vmi multiplayer,meg videószerkeasztő.... -
jpwadkan #35293 az lehet, és az összes stuff, ami egy (max két) indítás után ment a /dev/null-ba szépen is ment, csak pont az nem megy, amivel szeretnék komolyabban szórakozni (ráadásul pénzt is adtam érte...). bár ahogy a pár perc alatt megtapasztaltam azt az überelbaszott kamerakezelést vezetés közben (rosszabb mint a SA) már ebben se vagyok biztos... -
ldavid #35292 nincs, és sokat kell még rá várni -
üdv! van a játékhoz magyarítás? ha van linkeljétek be létszives! 
-
pedig jelenleg jobbak az atik -
Bármiyen hihetetlenül hangzik, de a garázsába kell szállítani, ami ott van, ahol Brucie is lakik. -
jpwadkan #35288 tegnap megvolt az is...asszem ott követtem el a hibát, amikor hagytam magam rábeszélni egy ati kártyára, holott anno egyszer már szívtam velük... -
Üdv. tudna valaki linkelni egy képet, hogy hova kell szállítani a Brucie által kért autókat. Előre is köszi. -
prob ki a legujjab dirver a 9,4 es asszisszem a legujjab...