54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • apabrandy
    xbox-ra csináltam accountot, most nézem amikor kidobja az hibaüzit akkor ottvan hogy network status és ott egy csomó not signed in van, lehet az a baj?
  • n3whous3
    nos én is UK-ra regisztráltam, live.xbox.com-on csináltam egy accountot, generáltam adatokat hozzá, aztán R* SC-n is csináltam egy accot és linkeltem a liveos címem social clubba és kész

lehet, hogy nem xbox live-os accountot csináltál, hanem normál liveosat?
  • apabrandy
    mondom hogy eredeti :) 6szor regeltem ujra 6 emailcímmel mindent jól kitöltve linkelve stb, de NEMJÓ az ideg fut át rajtam, hiába dobtam ki több 10ezer forintot? az lehet baj hogy vistam van?
  • n3whous3
    miért nem, eredeti neki is, azt mondja legalábbis
  • fery02
    Itt nem.
  • n3whous3
    az biztos nem gond, én is hu-s mailen vagyok
  • apabrandy
    valaki nemtudna adni egy msn-t vagy xfiret hogy segítene megcsinálni ?
  • bertino
    nem, nekem is .hu-s és megy.
  • apabrandy
    mindent úgy töltöttem ki ahogy a faqban levan írva, az baj hogy .hu-s emailcímre regeltem?
  • DJS8
    szerintem te nem jól töltöttél ki valamit.
  • apabrandy
    angol honlapon regisztráltam, de ígysem jó, tűzfalam nincs bekapcsolva, routerem van de keresgettem neten és találtam pár portot amit fel is oldottam. de így sem jó. please help :S
  • apabrandy
    ez már megtörtént..
  • DJS8
    itt regelj angol gamertagot.
  • apabrandy
    hellósztok, tegnap megvettem a gamet, felpecseltem stb és csináltam egy uk-s reget liveon, majd azt belinkeltem social klubba, de amikor beakarnék belül jelentkezni akkor azt írja hogy ezen régióban nem támogatott.. pedig uk-s reget csináltam. tud valaki segíteni? előre is köszönöm!
  • n3whous3
    jaja, de felülírja a patch, szóval megint be kell másolni
  • balee4
    ez a no-dvd launcher müxik az 1.03-as patchel is?
  • rooney8
    egy végigjátszás van az a gtagaming.hu-n ami már hónapok óta nem érhető el és egy végigjátszás az PS3as..."

Vagynem ;) :D
  • kuzco007
    és amint írtam énis:D
  • fery02
    Szerintem is.
  • rooney8
    Sztem mentésre gondolt
  • kuzco007
    hopp elírtam:D a második végigjátszás helyett mentést akartam írni:)
  • n3whous3
    nem mintha nem ugyanaz lenne a történet meg a küldetések ps3-on
  • balee4
    Jó láma vagyok, ott a FAQ, első kérdésem storno.
  • balee4
    Sziasztok! Lenne néhány kérdésem. Megvettem ma végre a PC-s GTA IV-t (7000 volt bontatlanul, jó jártam vele), biztos ezerszer volt róla szól, de most már megvagyok keveredve a sok online reggelős game miatt, pontosan hányszor lehet a gamet aktiválni és hány gépen?
    Az 1.03-as patchet érdemes feltenni?
    Köszi.
  • ldavid
    x-cheats.hu-n van ugyanaz
  • kuzco007
    valaki nemtudjak hol találok végigjátszást a GTAhoz? v PC-s 100%os mentést? egy végigjátszás van az a gtagaming.hu-n ami már hónapok óta nem érhető el és egy végigjátszás az PS3as...
  • BIZ0906
    Adobe Flash Player
  • gereee93
    Az lenne a kérdésem, hogy azt irták ha hiba van a menüben akkor töltsem le a legujabb flash-t. Mien flash-t? (nekem speciál fekete a képernyő a menüben).
  • RolandX
    Az 1.0.2.0-as patch nekem sokat dobott (a 3-t nem próbáltam) Az én konfigomon, az 512-es videokártyához engedélyezett beállításokat maximálisra állítva 1680x1050-ben teljesen játszható. Átlag 30 FPS megvan, amihez azért hozzátenném, hogy van mikor 22-re leeseik, de ez a min. A grafikai hibákon és a bugokon meg túl kell lépni... Röviden ennyi. :)
  • DJ Skyline
    megoldódott, rossz User Music mappába másoltam be.
    C:\Users\B\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music helyett a C:\Users\B\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\User Music mappába ment a zene.
  • Schelotto
    Thanks!!!
  • n3whous3
    Szerintem ok lenne úgy
  • Schelotto
    Sziasztok! Egy 3,6Ghz-es E6750-el, egy húzott Sapphire 4830-al, és 2GB rammal érdemes lenne nekiállni 1440x900-ban, vagy inkább fel se rakjam? Ezek a patchek hoztak valami teljesítmény-optimalizálást?
  • DJ Skyline
    ez az Independence FM hogy működik? mert bemásoltam a zenét a megadott helyre, nyomattam egy szkennt' a játékon belül, de semmit nem hallok a rádión, csak a karattyolást. a windows profilom meg nem tartalmaz ékezetet. a zene pedig mp3 formátum. az megvan szabva, hogy milyen hosszú lehet a zene? csak mert amit beraktam az 25 perc hosszú. de nem hiszem, hogy ez probléma lenne
  • n3whous3
    de pl. ez a küldetés bizonyos warez verzióknál bugos volt, szóval
  • fery02
    Na, ez pl már gyanús.
  • kuzco007
    azt pl nem tudtam h lekell mosdatni a kocsit szóval nem tuti h warez probléma
  • fery02
    Teljesen mind1, mert ha már megemlítetted ebben a topikban a problémádat ezzel a küldetéssel kapcsolatban, akkor biztos, hogy warez probléma van a háttérben, szóval warez topikban a helyed.
  • kuzco007
    köszi:)
  • EK1TEP
    A sziget északi részén!