54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Lacee86
    És annak idején a Vice Cityben a Demolition Man is ment elsőre?
  • kirol
    Pedig de. :D
  • Lacee86
    Most nincs fenn a játék éppen, bocs.
  • tommygear
    mivan kukorica
  • n3whous3
    Az gondolom eszedbe se jutott, hogy annyi az egész, hogy elmenekülj... Nekem elsőre sikerült, de lehet én vagyok akkora gta fanatik, hogy az összes küldetés rohadt könnyű.
  • BIZ0906
    Én nem ölném hanem menekülnék a legközelebbi kocsival :)
  • n3whous3
    most is az eszeddel taroltál
  • kirol
    Valaki adjon már tippet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor van az a küldetés, hogy egy csomagot el kell hozni ehy lerobban házból. Odamegyek, lelövök mindenkit, de ekkor megjelenik egy helikopter és özönlenek a rendőrök. Na ha elkezdem legyilkolni öketm ugye nő a körözési szint. Sec pec felmegy magasra és nem tudok elmenekülni mert kinyírnak, annyian jönnek. Ezt hogy lehet megoldani?
  • longhaul
    Szia Milyen mód lenne jó? És minek a kiegészítője jön ki Augusztus 20-ban vagy Aug 20.-tól???

Megint kell TÍZEZER FORINTOT fizetni. Ez gáz!!!
  • DJS8
    menj át a Warez topikba ott segítünk.
  • lamerrichard
    nem...azt kikapcsoltam még az elején
  • n3whous3
    tűzfalad nem tiltja?
  • lamerrichard
    Hali!

Nekem még mindig az a baja hogy nem tudok játszani multiban..pedig mindent jól csináltam....de a telefonban a multi gombra ha rákattintok nem ott semmi...
  • kucsi08
    hát akkor marad igy azért köszönöm szépen a válaszokat
  • n3whous3
    egy ilyen mod jó lenne tényleg
  • David9314
    Vagy csak 1 hellfury.wtd és hellfury.wtf kellene. Léccives
  • David9314
    Lacee nem tudsz valahogy küldeni nekem egy eredeti vehicle.img-t lécci?:D
  • Lacee86
    Jól jött volna a Vice Cityben is, ez kimaradt. :)
  • David9314
    Hi. Ha valaki tud küldje már el nekem az eredeti vehicle.img file-t mert lecseréltem egy hibás file-val és igy nem jó a játék. Előre is köszönöm.
  • Lacee86
    Hát jah, kocsiból lövés közben célzásnál jól jött volna valóban, de ha csak mész a kocsival, úgy valóban idegesítő kissé. Kéne egy gomb, amivel ki-be lehet kapcsolgatni ezt a fajta kameramozgást.
  • fery02
    Meg kell szokni, hogy használd közbe az egeret is, ennyi. Különben is nagyon jól fog még jönni később, mikor egyszerre kell vezetned, meg céloznod is.
  • kucsi08
    sziasztok!

lenne egy kérdésem még pedig az hogy játék közben nekem nem naon tetszik a kamera még pedig az hogy nem nagyon követi a kocsit (pl kanyarodok és kamera nem fordul el a kocsival mint pl vice city-ben hanem marad egyenesben és csak miután felgyirsítottam akkor áll be rendesen) és hogy ezzel lehet-e valamit csinálni vagy van rá meg oldás???

előre is köszönöm!
  • ldavid
    arra viszont van külön topic
  • kuzco007
    bocs, ehez nem kötelező az eredeti, csak jót kell tölteni:D:D
  • Grifidos
    Ez az egyik "kedvenc" kérdés a topikban.

VEDD MEG AZ EREDETIT!!!

• Szecska17
    rendszergazdaként futtattam, egyépként mindíg kijön valami Rockstar Social Club-os ablak és nem enged játszani
  • Zotyam
    Szevasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem. Mitől lehet az,hogy pár perc játék után,elkezd vadul hullámzani a kamera - nézet,füstöl az éppen aktuális kocsi eleje,melyben ül Niko,és full gázt ad önállóan a progi,és irányíthatatlanná válik az egész game? Esetleg tud valaki valami megoldást rá? Vagy valamit,ami javítja ezt? Előre is köszönöm,meg minden...
  • Grifidos
    Betettük a 1-es DVD-t és elindult az install...

(futtasd rendszergizdaként talán úgy menni fog)
    Kis segítség a forgalmazótól
  • Szecska17
    Sziasztok! Van egy elég nagy problémám. Nem igazán sikerül feltelepíteni a játékot. Már mindent megpróbáltam de semmi. Nektek hogy sikerült feltelepíteni?
  • n3whous3
    ha ez neked bunkó, akkor tod mit a seggedbe :D
  • kuzco007
    sztem ezt is lehetett volna kevésbé bunkón:D
  • n3whous3
    nincs magyarosítás
  • bekecs
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehetne letölteni a játékhoz magyarosítást.
    Légyszi normálisan válaszoljatok, ne azt, hogy (gúgl a barátod, meg tanulj meg angolul meg stb.)
    Előre is köszönöm.
  • Grifidos
    1 ötlet: vedd meg az eredetit. :)
    2 ötlet: hozz létre egy offline gfwl profilt és akkor lesznek mentéseid bakker!
  • n3whous3
    micsoda ünnep lesz kockáéknál ezentúl az államalapítás napja #ÐÐÐÐ
  • ProGabe #35861
    pletykarovat:

A Microsoft 25 millió dollárért úgy fest csupán fél évnyi exkluzivitást kapott a Lost and Damned GTA IV. kiegészítőre. Legalábbis ezt állítja a PSW magazin. Tehát a PS3/PC megjelenésre augusztus 20-án számíthatunk.

be szép is lenne
  • tommygear
  • CoolX
    az hát :D
  • BIZ0906
    Legalább ne Win Mediával csináltad volna xD
  • tommygear
    videóm