54920
-
És annak idején a Vice Cityben a Demolition Man is ment elsőre?
-
Pedig de. :D -
Most nincs fenn a játék éppen, bocs. -
mivan kukorica -
n3whous3 #35892 Az gondolom eszedbe se jutott, hogy annyi az egész, hogy elmenekülj... Nekem elsőre sikerült, de lehet én vagyok akkora gta fanatik, hogy az összes küldetés rohadt könnyű. -
BIZ0906 #35891 Én nem ölném hanem menekülnék a legközelebbi kocsival :) -
n3whous3 #35890 most is az eszeddel taroltál -
Valaki adjon már tippet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor van az a küldetés, hogy egy csomagot el kell hozni ehy lerobban házból. Odamegyek, lelövök mindenkit, de ekkor megjelenik egy helikopter és özönlenek a rendőrök. Na ha elkezdem legyilkolni öketm ugye nő a körözési szint. Sec pec felmegy magasra és nem tudok elmenekülni mert kinyírnak, annyian jönnek. Ezt hogy lehet megoldani? -
Szia Milyen mód lenne jó? És minek a kiegészítője jön ki Augusztus 20-ban vagy Aug 20.-tól???
Megint kell TÍZEZER FORINTOT fizetni. Ez gáz!!!

-
menj át a Warez topikba ott segítünk. -
lamerrichard #35886 nem...azt kikapcsoltam még az elején -
n3whous3 #35885 tűzfalad nem tiltja? -
lamerrichard #35884 Hali!
Nekem még mindig az a baja hogy nem tudok játszani multiban..pedig mindent jól csináltam....de a telefonban a multi gombra ha rákattintok nem ott semmi...
-
hát akkor marad igy azért köszönöm szépen a válaszokat -
n3whous3 #35882 egy ilyen mod jó lenne tényleg -
David9314 #35881 Vagy csak 1 hellfury.wtd és hellfury.wtf kellene. Léccives -
David9314 #35880 Lacee nem tudsz valahogy küldeni nekem egy eredeti vehicle.img-t lécci?:D -
Jól jött volna a Vice Cityben is, ez kimaradt. :) -
David9314 #35878 Hi. Ha valaki tud küldje már el nekem az eredeti vehicle.img file-t mert lecseréltem egy hibás file-val és igy nem jó a játék. Előre is köszönöm. -
Hát jah, kocsiból lövés közben célzásnál jól jött volna valóban, de ha csak mész a kocsival, úgy valóban idegesítő kissé. Kéne egy gomb, amivel ki-be lehet kapcsolgatni ezt a fajta kameramozgást. -
Meg kell szokni, hogy használd közbe az egeret is, ennyi. Különben is nagyon jól fog még jönni később, mikor egyszerre kell vezetned, meg céloznod is. -
sziasztok!
lenne egy kérdésem még pedig az hogy játék közben nekem nem naon tetszik a kamera még pedig az hogy nem nagyon követi a kocsit (pl kanyarodok és kamera nem fordul el a kocsival mint pl vice city-ben hanem marad egyenesben és csak miután felgyirsítottam akkor áll be rendesen) és hogy ezzel lehet-e valamit csinálni vagy van rá meg oldás???
előre is köszönöm! -
ldavid #35874 arra viszont van külön topic -
bocs, ehez nem kötelező az eredeti, csak jót kell tölteni:D:D -
Grifidos #35872 Ez az egyik "kedvenc" kérdés a topikban.
VEDD MEG AZ EREDETIT!!!
-
Szecska17 #35871 rendszergazdaként futtattam, egyépként mindíg kijön valami Rockstar Social Club-os ablak és nem enged játszani -
Zotyam #35870 Szevasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem. Mitől lehet az,hogy pár perc játék után,elkezd vadul hullámzani a kamera - nézet,füstöl az éppen aktuális kocsi eleje,melyben ül Niko,és full gázt ad önállóan a progi,és irányíthatatlanná válik az egész game? Esetleg tud valaki valami megoldást rá? Vagy valamit,ami javítja ezt? Előre is köszönöm,meg minden... -
Grifidos #35869 Betettük a 1-es DVD-t és elindult az install...
(futtasd rendszergizdaként talán úgy menni fog)
Kis segítség a forgalmazótól -
Szecska17 #35868 Sziasztok! Van egy elég nagy problémám. Nem igazán sikerül feltelepíteni a játékot. Már mindent megpróbáltam de semmi. Nektek hogy sikerült feltelepíteni? -
n3whous3 #35867 ha ez neked bunkó, akkor tod mit a seggedbe :D -
sztem ezt is lehetett volna kevésbé bunkón:D -
n3whous3 #35865 nincs magyarosítás -
bekecs #35864 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehetne letölteni a játékhoz magyarosítást.
Légyszi normálisan válaszoljatok, ne azt, hogy (gúgl a barátod, meg tanulj meg angolul meg stb.)
Előre is köszönöm. -
Grifidos #35863 1 ötlet: vedd meg az eredetit. :)
2 ötlet: hozz létre egy offline gfwl profilt és akkor lesznek mentéseid bakker! -
n3whous3 #35862 micsoda ünnep lesz kockáéknál ezentúl az államalapítás napja #ÐÐÐÐ -
pletykarovat:
A Microsoft 25 millió dollárért úgy fest csupán fél évnyi exkluzivitást kapott a Lost and Damned GTA IV. kiegészítőre. Legalábbis ezt állítja a PSW magazin. Tehát a PS3/PC megjelenésre augusztus 20-án számíthatunk.
be szép is lenne
-
-
az hát :D -
BIZ0906 #35858 Legalább ne Win Mediával csináltad volna xD -
videóm