54920
-
De ez PC game. Van pár apróság amibe azért mégiscsak más. Biztos galambokba is.
Egyébként 100% hogy te néztél el valamit. Én úgy csináltam, hogy direkt a játék végéig sose nyirtam ki egy galabotm se, kivéve egyet valahol. Aztán kerestem egy eléggé jó térképet, és videó alapján megkeresgéltem ezeket, megöltem őket, majd térképen bejelöltem ami megvolt.
Amit n em találtam, azt valszeg kinyirtam, persze bejelöltem hogy nem találtam meg. haladtam tovább
a végén maradt vagy 3 galamb ami kérdéses volt, de végül csak meglett. -
A két játék csak optimalizálásában,grafikájában különbözik,és nem a játékmenetében.Nem tudom,miért nem lehetet beírni,hogy"nem tudunk segíteni". -
akkor menj át a boxok topikba ne a pécébe írkáld, hogy egykét dologban mégis más
-
Olvasd már el a kommentemet,mielőtt kioktatsz,te meg tanulj már meg akkor olvasni,mert:
Szisztok,azt szeretném kérni/kérdezni,hogy nem tudtok egy oldalt mondani(nem baj,ha angol),ahol megvan az összes galamb fényképpel együtt,meg jó lenne ,ha leírás is lenne,mert elkezdtem szedegetni őket,és maradt 48,de a térképemen meg csak 35 -öt számoltam össze,szóval valamit elszúrtam.Már kerestem google-ban,de vagy nincs meg az összes,fényképpel,vagy nagyon kicsik a képek.Segítségeteket előre is köszönöm.
Térképet kértem?Nem!Videót kértem?Nem!
Én is kerestem,de nem találtam nekem megfelelőt,ezért gondoltam,hogy ide fordulok segítségért.Videó azért nem jó,mert boxon játszom,és a gépet nem akarom mellé bekapcsolni,térképem meg már van.
Szal :D:D:D:D -
Csak egy féleképp lehet szegényeket megölni.
-
Ezt a hsz-t úgy ahogy van, másold be a warez topikba! Ezt tanácsolom
#36041: Te meg hülye vagy már megint.
-
S8DJ #36056 :DDDDDDD -
n3whous3 #36055 egyik linken még videók is vannak, hogy hogyan ölte meg a készítő mind az összes galambot -
n3whous3 #36054 linkek -
n3whous3 #36053 hát akkor képezd ki magad Internetből, mert kb 10 másodperc alatt tudok én is találni nem egy térképet -
Már írtam,hogy kerestem,nem várom én itt,de jó lenne a segítség. -
n3whous3 #36051 Ha kijátszottad a játékot, akkor kapsz egy weboldal címet a játékban, amin fent vannak az ilyen extrák (természetesen játékbeli url-ek). Másrészt keress te is googleben, ne itt várd a csecst a szádba :) -
Ezt már én is megtaláltam,de itt nincs meg az összes! -
n3whous3 #36049 galamb SZERKESZTŐ? :D -
bruna #36048 Sziasztoook ! Valaki leírná nekem hogy ezt a Neon Módot hogyan lehet telepíteni és ,hogy mi az a script mod. ez a Neon mod : Előre is kösz! Neon Mod -
gpanczel #36047 Helotok!
Van egy olyan problémám hogy nem tudok játszani a GTA IV-el mert a Social Club lefagy belépéskor. Így nem tudom megnyomni a play gombot. Már próbáltam újrarakni a játékot a Social Clubot, de ugyanaz. A játékot is megpatcheltem de szintén ugyanaz. Egyébként a másik problémám hogy nekem nem jók a patchek: az 1.0.2-essel nem lehet a játékban internetezni a net caféban, pedig ez kell néhény küldetéshez. Az 1.0.3-assal meg egyszerűen el sem indul a játék. De most a Social Club a nagy problémám mert ez egy jó játék de ez a szar miatt nem tudok játszani.
Segítsetek légyszi ha tudtok!
Kösz előre is.
-
Tapasztalatom nincs, de ezen már azért kell mennie rendesen. -
ProEvoFan #36045 valakinek van tapasztalata h ezen a konfin h menne a játék?
C2D E8200 alapon, 3GB Ram, Gianward HD4850 512MB Golden Simple, XP32Bit -
Kedves Juang!
aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a driver frissités nem jött be.#29078 hsz .
-
NA. Én telepítettem a Geforce_32_bit____ és a negatívumot hozta ki:
bazi nagy lett az egész felirat a képernyőn, és nem ment a GTA. -
galamb a helyesirás érdekében galamg helyett -
Nincs galamg szerkesztő progi? Nem találtam sehol. szerintem nincs is. Ja Geforce-val is jól megy a játék, csak a mentés fáljt nem lehet betölteni. -
Galambok -
n3whous3 #36039 Na helló, most én is kérdéssel jöttem. Van egy 32 bites xp profom most és gondoltam felrakom a win7 rc-t, de a ram mennyiség miatt már a 64 biteset. Valaki ilyen változtatást csinált már? Konkrétabban a következmények érdekelnek, ami a gta mentéseket illeti. Nem akarom most feleslegesen még felrakni, hogy aztán újra vissza xp, ha esetleg valami nem ok... Nem tehetem most meg, hogy külön partíciót csináljak xp-nek és win7-nek és teljes clean installt akarok, szóval fontos lenne. -
bruna #36038 Nekem nagyon teccik : ) -
bruna #36037 Sziasztok ! Valaki leírná nekem hogy ezt a Neon Módot hogyan lehet telepíteni és ,hogy mi az a script mod. ez a Neon mod : http://www.gta-modding.it/area/index.php?act=view&id=368 Előre is kösz! -
Szisztok,azt szeretném kérni/kérdezni,hogy nem tudtok egy oldalt mondani(nem baj,ha angol),ahol megvan az összes galamb fényképpel együtt,meg jó lenne ,ha leírás is lenne,mert elkezdtem szedegetni őket,és maradt 48,de a térképemen meg csak 35 -öt számoltam össze,szóval valamit elszúrtam.Már kerestem google-ban,de vagy nincs meg az összes,fényképpel,vagy nagyon kicsik a képek.Segítségeteket előre is köszi! -
ldavid #36035 itt találsz midegyikről leírást -
majd ha olyan jól nézel ki mint én:D:D:D -
S8DJ #36033 egyszer -
Bal0924 #36032 Hello!
Mikor tudom randira hívni ALEX CHILTON ("Liberated Woman").? -
fail -
n3whous3 #36030 k betű helyett írt j-t de te már nem tudod értelmezni? Akkor inkább te tanulj magyart :D -
Sztem külföldi, és csak gyakorolni akarja a magyar nyelvet.
-
Először tanulj meg magyarul, aztán akarj magyarokkal játszani :D -
EK1TEP #36027 így nekem sem tetszik...
Játékban valahogy több volt a refrénes rész kevesebbet hablatyolt a csaj :s -
átlehet nevezni a SAVE Fáljt? (pl.: GTA012 GTA054-RE) vagy hasonlóan -
Hát, kinek a pap, kinek a papné; én nem vagyok műfajfüggő, sok mindent meghallgatok, de ez vhogy nem igazán jön be... -
BIZ0906 #36023 amazon
mp3search
Hátha fent lesz a GTA Vice City és a San Andreasé fent van. -
EK1TEP #36022 Áh megvan vééégre meglett csak hülye live-ban volt fent a youtube-on azt nem ismertem fel!
am ha valakit érdekel:
MC Lyte - Cha Cha Cha