54920
-
Ha nem warez verziód van, akkor kicsikét talán szégyen, hogy nem megy az utolsó küldetés, ugyanis a GTA IV-ben nincsenek nehéz küldetések.:)
#36098: Tényleg fasza, de ha bármilyen mod-ot felrakok, akkor nem lehet majd multizni ugye? -
Köszi szépen! :) -
n3whous3 #36100 Ha neked az a repülős nagy dolog volt a gta-sa-ban, akkor az utolsón ugyancsak elvéreztél volna ott. Ahaha. Már nagyon kíváncsi vagyok az utolsóra én is XD -
mac83 #36099 hali! nemrég multiztam, és valaki be tudott tenni autókon kívül járókelőket is a játékba, egy kupacba kb 6-7db-ot. Milyen moddal lehet ezt megcisnálni? köszi előre is!:) -
FPS mod, videó. egész jó, később kipróbálom -
Grifidos #36097 A legszebb eléggé relatív szerintem, hagyd nyugodtan minden belepiszkálás nélkül az autoconfig beállításán, a csúszkákat meg csak addig cseszegesd ameddig még zöld marad a memó használat.
Kipróbáltam a feloldó konfigot is, de az egy borzalom csak addig "szép" ameddig nem mozdítod a kamerát. Eltünő textúrák, stb. A legjobban még mindig a saját bekonfigolásán fut. -
Hali! Vki tudna mondani egy beállítást ehhez a géphez? Próbálkoztam én is de nem tudom melyik adja a legszebb látványt még játszható fpssel. Gép: E8400, 4giga ram, ati 4850 512mb
Köszi! -
az aki a gta4 utolsó küldetését tervezte jelentkezzen egy torokvágásra az oktogonnál holnap, ne nekem kelljen utána menni mert a családja is bajba kerül
embertelenül felbaszó lett ez
san andreasban legalabb a közepén volt a féreg repülős faszság és le lehetett törölni szívfájdalom nélkül a faszba, de itt a végére tenni a patkányquestet embertelen -
[szigorú nézés]Ok, vicces volt valóban, de most már elég.[/szigorú nézés] -
lee56 #36093 lol, hülye .:) -
:D:D:D:D: -
S8DJ #36091 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szoki333 #36090 XD ez kész XD 
-

-
Neoncsoves #36088 Nekem max grafon leégett a videokártyám:
-
S8DJ #36087 persze nekem szaggatás nélkül megy... bár néha néha bele szaggat
configom:
-
Petike954 #36086 Honnan lehet letölteni azt a fájlt, amivel ha új live! azonosítót csinálok, ne kelljen újra kezdeni a gamet? -
n3whous3 #36085 Vannak házi járművek itt ott neten, ha jól tudom. -
Mikor jönnek házi jármű modellek?
Vagy Rockstárék elintézték, hogy ne lehessen készíteni bele? -
"Tapasztalatom nincs, de ezen már azért kell mennie rendesen." Ennyit írtam. Ha vki ez alapján megveszi a gépet, és nem megy neki jól, az meg is érdemli... -
Bocsi hogy éleg, és kérdezek. lol -
Mi van?:D Most komoly akartál lenni, de akkora baromságot írtál, hogy borzalom :D -
Kedves Lacee! Nem cikizni akarlak ezzel, csak hogy aki nem biztos a konfigurásában az ne íron előre. Nehogy (most nem én rollam van szó) aki olvassa a fórumot, azok megveszik méreg drágán a gépet , és tán kiderült hogy a végén az a bizonyos bőrlehúzás.
További szép napot. -
Grifidos #36079 Igen, sokan vagyunk akiknek nem "szaggat".
-
"Azt a játékot a jövő Pc -re írták úgy, hogy a mostaniokon is elfusson" -
DjSylent #36077 Üdv mindenki
Amúgy van akinek megy a gáma pc-n rendesen szagatás nélkül?
Mert nekem azért van alatta gép rendesen de mégis van mikor úgy beszaggat hogy szinte játszhatatlan. -
Nem hallgatsz rám. :/ -
majd ha valaki készit -
DjSylent #36074 Üdv mindenki
Nem tudjátok mikortól készülnek a játékhoz moddingolt autók? -
szar verziót szettél le... go warez topik ;) -
ldavid #36072 eredeti? -
gpanczel #36071 Helotok!
Van egy olyan problémám hogy nem tudok játszani a GTA IV-el mert a Social Club lefagy belépéskor. Így nem tudom megnyomni a play gombot. Már próbáltam újrarakni a játékot a Social Clubot, de ugyanaz. A játékot is megpatcheltem de szintén ugyanaz. Egyébként a másik problémám hogy nekem nem jók a patchek: az 1.0.2-essel nem lehet a játékban internetezni a net caféban, pedig ez kell néhény küldetéshez. Az 1.0.3-assal meg egyszerűen el sem indul a játék. De most a Social Club a nagy problémám mert ez egy jó játék de ez a szar miatt nem tudok játszani.
Segítsetek légyszi ha tudtok!
Kösz előre is.
-
n3whous3 #36070 meg úgy is írtad -
tudom -
Ezt tuti nekem szántad? -
a macska is tud repülni így akartam -
Hát persze a macska is tud repülni Olyan 50-50% na mind1. Nem cikizlek tovább. -
n3whous3 #36065 úgy értem, hogy megmutatta sorba az összeset videón
-
ezért hagytam a játék végéig. előtte megcsinálta a garázsos küldit, hogy legyen pénzem, ha mehaltam, mehaltam, úgyis feltámadok, eltüntek a fegyvereim, akkor meg vettem újjakat, ha elfogyott a pénzem, elvittem bármiylen kocsit garázsba és adott pénzt:D -
Én is így akarom csinálni,valószínűleg ott rontottam el,hogy vagy játék közben is kilőttem pár galambot,amit a térképen nem húztam át,de hát akkor többnek kéne lenni(mondjuk az jobb lenne),vagy azt,hogy vadászgattam a galambokat,és vagy meghaltam,vagy letratóztattak,és elfelejtettem,hogy galambot vadászok:D,és visszaload-oltam,szal a térképen át lett húzva,de a játék visszarakta őket,na de majd meglátjuk!