54920
-
n3whous3 #36265 Én nem azért hoztam fel a dolgot, hogy eredetibuzishazzak, hanem mert kurva idegesítő, hogy nap mint nap szidják a R*-t mint a bokrot, sokszor olyanért, ami néha pont azért szar, mert warez, vagy ha nem az, akkor sincs joguk leszarozni ilyen szinten. Kis hülyeségekért. Úgy megértem, hogy "csúnya, szar a mestint, azt olvastam deszar, fújdeszar"
De ők sipítoznak ilyen savegame meg egyéb faszságokért, avagy nemtom... -
Ez a játék tényleg egy bughalmaz.Nagyon jó lenne ha lehetne élvezhetően futtatni és nem lenne ennyire macerás és millió hibalehetőségeket tartalmazó a telepítése.A Rockstarban sosem kellett csalódni mert profik de a pc-portot nagyon elszúrták.Irgalmatlanul elcseszték(bár lehet h direkt volt mert sokat tejeltek nekik azért h pakson láthasd max grafikán élvezhető sebességgel). -
De nagy a pofájuk az eredetis majmoknak.Nekem megvan eredetibe a game.Most akkor klubtag vagyok és kinyaljátok a seggemet.Felháborító amit műveltek. -
Line #36262 Hatalmas LOL Többszörös oszkár díj. Gratu a készítőknek'!
-
ldavid #36261 hirdesd meg itt vagy itt -
A GTA név egy fogalom a játékok között, és ki csinálta?! Így szidd a Rockstart... -
honnan gondolod hogy nem eredeti a játékom? és már egyből oltogatsz te kis senki. -
n3whous3 #36258 takarodj kérlek a szépen a warez topikba, köszönöm -
szaba75 #36257 Sziasztok!!!
Nekem van egy eladó GTA IV-m 7 000FT. Számlával eredeti csomagolásban.
Azért adom el mert maguntam meg 2 szer végig is játszottam.
A CD karcmentes
Éredeklődni lehet: [email protected] -
Befogod a szád. köszönöm. Rockstar az egy szar. Szégyen folt. -
n3whous3 #36255 amúgy meg nem tudom hogy kellene save-eket berakni, amihez nincs live accountos fileok. Még jóformán úgy se tudom, mert még nem kellett ilyet csinálni XD -
n3whous3 #36254 Nem, hanem ne vedd a szádra a R*, mikor te meg lopsz tőlük kcsg. Majd akkor szidd őket, ha eredetid van és úgy baszakszol a játékkal, htx. -
Miért csak akkor segitesz? XD -
n3whous3 #36252 amúgy eredetid van? -
Valaki segitsen már hogy kell a mentéseket berakni me ez akkora egy faszság. ***** any*d rokszar!
Letöltöltöttem a 33%at. de vistán nem tudom berakni. -
herr nudel #36248 Az zavar igazán inkább, hogy amikor először volt fent a game, akkor meghajtotta a dvd-t, de már amikor másodjára felraktam, onnantól nem vesz figyelembe. a GTA IV ikonra kattintok és kb 3 mp ott a homokóra , utánna semmi
-
herr nudel #36247 Köszi srácok a segitséget !!!
XP alatt nyomnám ha menne...:-) Ha nem csatlakozok a net-hez akkor megkérdi hogy offline-ben játszok -e , aztán feljön a Social Club ablak , de hiába klikkelek a PLAY-ra semmi...
Ez a 'Revoke License' -ot hol lehet megtalálni, milyen opció alatt? -
csá all hogy lehetne megcsinálni hogy a mentést ha ki másolom és ujra rakom a játékotz és hogy betöltse a mentést? -
Van 1 olyan opció, hogy 'Revoke License' ezt aktíváld és akkor fog kérni második install-nál is (nekem legalább is kérte). -
Vista alatt tolod? Ha igen, rendszergazdakénti indítást próbáltad? (RGSC-t is!)
Sokan beleesnek ebbe a hibába.... (Ha nálad nem ez a gebasz, akkor bocsi) -
keress a neten OfflineActivation-t a Gta4hez, azt másoldbe az X:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV-be..és akk megkéne h legyen az offline activation
nem? de nem 100% -
herr nudel #36242 Amikor telepitettem akkor kért egy serialt a telepités befejezéséhez. Másodjára már nem kért . -
serialt a játékban kell megadni live bejelentkezéskor. -
herr nudel #36240 Azt meg tudná valaki mondani hogy hogy uninstalláljam ugy , hogy ha ismét felraknám megint kérjen serial kódot ? -
herr nudel #36239 Az ebben a szomorú hogy megveszi az ember a játékot egy nagy valag pénzért és el sem indul, ha meg csak ugy megszerzi ingyen akkor kis kütyülés után fut is... Majd legközelebb is megveszem a játékot !!! (...ha nem egyértelmű akkor ez szarkaztikus megjegyzés volt !) -
herr nudel #36238 Ebbe az offline módban csak akkor tudnám regelni ha elindulna a játék ? -
herr nudel #36237 Hát ez nem indul el...:-((( Semmi aktivitást nem mutat azután hogy a Social ablakában rákattintok a PLAY-ra
-
herr nudel #36236 Ok VLove köszi !!! Kipróbálom ! A Social Club elindul és hiába klikkelek a play-ra semmi változás..De ezt moost kipróbálom ! -
VLove #36235 Felrakod a játékot,és az 1-es DVD-n azthiszem van egy olyan mappa hogy RGSC.Belemész,feltelepited(ahová a GTA4-et telepitetted),felrakod a patch-et,elinditod a social clubot,és ki lesz irva hogy PLAY.rákattintasz,elindul a játékod és regeled magad offline módban,.mert ha nem teszed meg nem enged játszani. -
herr nudel #36234 A social club-ot meg a Win Live-t felraktam , update-oltam. Ami nem jó ezzel a játékkal az hogy amikor elöször felinstalloztam akkor megpróbálta hajtani a játék-dvd-t látszott a kis lemezikon meg minden , de kb 10 mp után abbahagyta hibaüzenet néklül. Uninstaláltam , majd megint felraktam ( itt már nem kért serial kódot) de nem hajta meg a dvd-t, nem üzen hibát nem csinál semmit ... Mintha a játék ikon nem is lenne semmi... -
herr nudel #36233 Engem csak a single játék érdekelne ezért nem reg-eltem a win live-ot, ez a social izé meg elindul magátol is, nem? Hogy müködik ez ? -
robb3ngxxi #36232 Üdv!
Felraktam az 1.0.3as peccset..mentések bemásoltam a helyére ahogy a FAQ-ban le van írva de amikor elindul a játék nyomogathatom a HOME-ot nem tölt be semmit...és új játékot kezd. (már az SC-ot is újraraktam, de a rák tudja mi a baj)
help pls -
herr nudel #36231 Sziasztok ! Igy hogy nem indult el uninstaláétam, de hiába rakom vissza a játékot már a dvd-t sem hajtja meg... Semmi hibaüzenet vagy valami csak b....k müködni. Második instaláláskor már a cd-key-t se kérte. Mi baja van ennek ? -
xido #36230 jogos,de a fent nem létele-véletlenül törli-azt hiszem akadályozhatja -
n3whous3 #36229 win live-ot csak játékba tudja, ha el se indul neki, akkor hogy jelentkezne be
-
xido #36228 várj..várj..rockstar social club elindítva...akár skip loginnal...windows live bejelentkezve? -
herr nudel #36227 Engedem a progit de ez az utolsó ami üzi a mi a játékra utal
-
n3whous3 #36226 tűzfalaban engedni kéne a progit, vagy kapcsold ki
avagy a parental lock szarakszik -
herr nudel #36225 intel core 2 duo cpu e6550 2.33 ghz a proci -
herr nudel #36224 Annyi a változás, hogy most rákérdez az xp bizt. központ , hogy továbra is fenttartom a progi blokkolását vagy nem. Természetesen feloldom, de akkor se csinál semmi sem