54920
-
Ismerem ezeket, betettem minden olyat ami ezt okozhatja, de nem jó :S -
Mazsolázz!!!
#Make a new txt file named "command.txt" and place it in your
#"\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV" directory
#
#Then open your commandline.txt file with notepad. Copy and paste this post
#exactly into notepad and now save commandline.txt.
#
#Below are the available option and how to input them READ IT.
#
#
#Command Line Parameters
#
#Tools
#
#-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
#-help: Display list of all command line options
#
#Graphics
#
#-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
#-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
#-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
#-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
#-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
#-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
#-norestrictions: Do not limit graphics settings
#-width: Set width of main render window (default is 800)
#-height: Set height of main render window (default is 600)
#-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
#-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ űframeLimit 1 = Locks down to 60HZ)
#-refreshrate: Set the refresh rate of main render window ű Warning - Monitor must support (ex. űrefreshrate 60)
#-fullscreen: Force fullscreen mode
#-windowed: Force windowed mode
#-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. űavailablevidmem 0.9)
#-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
#
#Audio
#
#-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
#-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
#
#System
#
#-noprecache: Disable precache of resources
#-nomemrestrict: Disable memory restrictions -install the game and/or re-install DirectX
#
#How to add commands
#
#I have already put the "-norestrictions" command in for you
#To add a the form looks like this
#
#-norestrictions -novblank -renderquality 3 -windowed
#
#Okay the above line is just an example of the form i just put random
#commands in. Of course for those that wonder do not put the # at the
#beginning # means it is a comment and the program does not read comments
-norestrictions -
sziasztok!
Egy kérdésem lenne: jármű vezetésnél belehet állítani vhogy a nyilakra az irányítást? Zavar, hogy csak a WASD-vel lehet . -
Nos tegnap feltettem újra a játékot, mert az 1.0.3.0-as patch után sikeresen elszaródott :)
Felpatcheltem 1.0.2.0-ig, rendesen megy a játék meg minden. Az a bajom hogy régen valahogy megcsináltam azt hogy: eredetileg 502MB ramot jelez a graphics optionsban(ilyenkor a játék akad highon), és valamilyen commanddal megoldottam hogy 900 valamennyit jelzett(ilyenkor már highon egyáltalán nem laggolt). Nos nem emlékszek erre a commandra, valahogy megszeretném oldani mert laggolva nem élvezetes a játék :S
Amúgy engem nagyon megfogott a története, az egyik legjobb történetü játék szerintem :) Sajnos a rosszabb befejezést választottam... de a vége nagyon drámai.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Roman... never hurt... anyone
-
n3whous3 #36518 de miért ne, tegyél csak -
ok, akkor nem teszek többet, bocsi :) -
Miért, a múltkori naplemetés kép szép volt, már ha azt is ő csinálta, most nem néztem utána hirtelen. De ez valóban nem annyira érdekes. De vmitől különleges képeket természetesen miért ne lehetne betenni. -
n3whous3 #36515 ok csak nem értjük, hogy miért adsz olyan screenshotot, ami
1. unalmas helyszínt mutat
2. azt is egy "semmi különös" aspektusból, ami nem is szép
3. még a telefon is rajta van meg szöveg is, szóval telezsúfolt olyannal, ami még jobban elrontja a látványt. -
Nem akarok üzenni, semmi rendszer nincs benne, más topikban is szokás csak úgy screenshotot berakni. Adott képek megragadták a figyelmem game közben, lementettem őket, ha meg már lementem, miért ne rakhatnám ki :)
Ezt is most csináltam, de SPOILERES, úgyhogy csak link:
http://i42.tinypic.com/2z67e6h.jpg -
Nem hiszem -
Az a te álreged, vagy mi? :D -
Már korábban is belinkelt szó nélkül egy képet, ami még szép is volt. Szerintem ezzel üzenni akar. Több mint valószínű ezzel valami játékot indít el. Szerintem a végén fog összeállni majd a kép, most még csak az önmagukban értelmetlen részleteket láthatjuk. Kíváncsian várom a következő képeket. -
az álregeket -
Ja nem nekem írtad, bocs. -
Ennyit, azért tudok angolul, thx. :) -
n3whous3 #36507 azt, hogy ez élete sztorija -
Story of my life, amúgy nem tudom én sem. :) -
Ezen mit kell nézni? -
-
mer a sok warezpistinek csak offline profilja van :D -
n3whous3 #36502 kérdeznék valamit a jelenlevő társaságtól:
hogy lehetséges az, hogy mindenki elbassza a mentéseit, meg live mappákat másol meg minden szar
MIKÖZBEN ha csak a save-t rakod fel, legújabb liveod van felrakva, akkor első betöltéskor a gta letölti a netről a live profilet és minden ok...? Haver most rakta fel win7 alá újra és csak a gta mappája volt meg, bemásolta és kész. Ennyi. Működött. -
SYSTEM32 bocsánat a helyesírásért. most látom.
-
Sziasztok. Alul a keresőbe be irtam "question" de nincs találat. A problémám a következő:
Letöltöttem az XLIVE WRABBER programocskát, és bemásoltam a winrarban található XLIVE.dll a GTA4 mappába, és ez a progi ezt írja ki:
C:/WINDOWS/SÍSTEM32/XLIVE AND XLIVE.DLL.CAT
will to copied to
c:/dokuments and setting/ ... / ylive.dll and ylive.dll.ca
tRányomok az OK gombra és elvileg bemásolta. HANGSÚLYOZOM: ELVILEG -- De semmi. Most azt szeretném megkérdezni, hogy az YLIVE.dll fálj is letölthető? Vagy ez az Xlive.dll-el megfelelő fálj. -
DjSylent #36499 Van kinyomtatott térképem hozzá meg néztem youtubo-on videot ahol megmutatják hogy hol vannak az első hármat meg is jegyeztem hol van pontosan meg is kerestem őket de sehol -
Ilyenről még nem hallottam volna, hogy valakinél alapból ne legyenek a játékba galambok. 
Csak vannak azok, nézz szét jobban! Ha meg akarod mindet találni, akkor kötelező a térkép használat, ahol be vannak jelölve. :P -
swampi #36497 helo,
azt vki megtudja mondani h mért van az, ha elinditom a játékot kiirja hogy a 'Secure Rom Launcher hibát észlelt és leáll.'? mit tudok ezzel csinálni?
-
DjSylent #36496 Üdv mindenki
Az miért van hogy nem látom ezeket a Galambokat sehol a pályán?
A mentésem 94 százalékos és nem volt használva kód.
Vagy ez csak 1.0.3-as patchnél jön be?
Amúgy autótuning annyiból áll hogy van a gámához egy Vehicle Selector nevű kis progi amiben a kocsikra lehet ráválogatni milyen cuccok legyenek rajta már amelyikhez van (szárny,hűtőmaszk küszöb, toldatok, kipuff ) meg színezni lehet és utána megvenni. -
Sziasztok
Feltelepítettem a GTA4 és a(z) RGSC-t, és azt írja update-jam, oké, be instalálom az update-t és mégegyszer azt írja ki. Mi lehet a baj?
When the Games for Windows - LIVE software update is completed, please re-launch Grand Theft Auto IV to play.. Eddig soha nem kellet ujra instalálni a GTA4 Games For Windows - Live elött. -
faq -
C:\Users\neved\AppData\Local\Rockstar Games\ -
marinda #36492 Valaki nálam okosabb mondja meg pls hol találom a játék mentését? w7 van fent és offline a profil.Előre is köszi. -
Geee #36489 köszi a válaszokat---azt hittem én nem tok rájönni mikor adja ki----+1*thx -
n3whous3 #36488 sok típushoz találhatsz tuningoltabb verziót, de csinálni nem lehet. -
Alapból kocsit tuningolni nem lehet. Esetleg valami mod-dal, de olyanokhoz én nem nyúlok, szal keresgess! :) -
Geee #36486 Gyerekek lenne szerintem a hozzáértőknek 1 részemről nagyon láma kérdésem. mégpedig: Lehet-e autót tuningolni-----ha igen---mit kell hozzá megcsinálni---tuningos autót láttam már--és ilyen garázs is van,de nem lehet bezúzni----kérlek aki tudja a választ írja már le ide.
köszönöm -
Nevegator #36485 Nem nagyon -
Cence #36484 elvileg a games for windows live mappába (telepítésnél csinál egy ilyen mappát) -
Nevegator #36483 Császtok!Azt szeretném kérdezni hogy amikor rámegyek hogy join live mindent megcsinálok aztán kiad valami update cuccot azt letöltöm csak nem tudom hogy hova tölti.Ebben kérnék segítséget.
-
Cence #36482 a kérdés még mindig fent áll:
-mi lenne ha megbeszélnénk magyarok 1 időpontot és 1 nagy partyt nyomnánk free modeba? -
Cence #36481 3-5 megás netem van, semmilyen tüzfalam nincs, max a windowsos de az meg folyamatosan ki van kapcsolva szóval nem tudom mi lehet a gond >_<