54920
-
Cence #36564 nekem is az árnyékkal van gondom, mivel high és very high lehetetlen húzás nélkül a gépemen, igy kivettem (számomra nem rombolja a játék élményt viszont ha bent hagytam volna az igen =/) -
Hát itt a képen én medium árnyék beállítást látok írva is, meg a kép alapján is az, ha jól gondolom. High-on szebb, very high-on meg még szebb. :) Próbáld ki, h viszi-e úgy a géped, jobbat nem tudok. -
Hello!
Megvettem a GTA IV-et. Feltettem, rendben, szépen megy, de az árnyékok ocsmányak, highon is, mediumon is, mindenhogy! Már nem tudom mit állítsak át, lehet valami frissítés kéne?? SP3-am van, 1.3-as patch is fennvan, 9.5-ös legfrissebb Catalyst driver úgyszint.
Így néznek ki az árnyékok:
Perpill ilyen beállításokkal:
Mitévő legyek? PLZ HELP! -
Nevegator #36561 Sziasztok!Mikor ráklikkelek hogy join live,kiad valami update cuccot.Letölti és azt írja hogy indítsam újra a gépet.Azt akkor kell megcsinálni mikor letölti,vagy lehet később is?És hova tölti?Válaszokat kösz. -
szerintem menne az nem biztos hogy minden medium vegyesen gondolom.a san adnreasnak nem volt meseszerű grafja csak ps 2-nek köszönhetően mosottas külseje volt.gta 4 sokkal részletesebb meg komorabb is egy kicsit szerintem -
krisz1299 #36559 Amúgy Xbox 360 -on akartam venni a gta iv miatt csak hallottam hogy a multi miatt fizetni kell:S akk inkább PC nyomom :D:D
Meghát kimondhatjuk a GTA IV előtt a legsikeresebb GTA a San Andreas volt és ez szerintem csak jobb lehet.Mellesleg az a baj az SA-val hogy kiscit a grafja "mesés,rajzfilmes" a gta iv élethűbb szerintetek?
az előzőre is válaszoljatok plz ...előre is kössz
-
krisz1299 #36558 Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezzel a szereltséggel menne a játék?
proci: AMD Athlon 64 x2 6000+(3.0 GHz)
vidikártya:nVIDIA 9600GT (512 MB)
Memória:2*2GB DDR2-es RAM
Szerintetek vinné közepesen szaggatás nélkül?Mert félek hogy a proci kicsit gyenge :S
-
Cence #36557 Mire fel kaptam ezt az üzenetet és mi lehet a probléma megoldása?: Your NOT tipe is strict. Ezután kiírja, hogy problémám lesz a multiplayer játékkal és nem is talál servereket...
-
Tegnap kezdtem a játékot, kb. 7 órám van benne eddig, és azt kell mondjam, a San Andreas (meg az óriási hájp) után hatalmas csalódás számomra. A sztori eddig egy nagy adag gyökérség habbal, remélem később azért beindul.
Hiába peccseltem orrba-szájba, hiába állítottam a mipmap level detail-t quality-re, a textúrákat még most sem nagyon hajlandó a motor megjeleníteni, ezért a játék úgy néz ki, mint egy adag töltött káposztás hányás cukormázzal, arról nem is beszélve, hogy emiatt többször mentem bele 196-al láthatatlan falba, vagy éppen szalagkorlátba. A fedezékrendszer teljesen ratyi, legalábbis amikor lövésre kerül a sor. Remélem azért lesz egy-két olyan kaliberű küldetés, mint a zsaruk_elől_való_menekülés a San Andreasban, vagy az Ocean's filmekből kölcsönzött kaszinós küldi, valamint azt is nagyon remélem, hogy a portolást legközelebb nem a Rockstar Toronto csinálja majd. -
Jók ezek a képek, ilyenekből sztem nyugodtan tehetsz be rendszeresen párat. Sztem sokan sokkal szívesebben nézik ezeket, mint pl. egymás hülyézését meg anyázását (ami sajnos a magyar fórumokra oly jellemző...) Akinek meg nem tetszik, az le van s... ajnálva. -
Amúgy zorrobomber nyugodtan tegyél képeket, máris jobban megéri benézni... -
Jól teszed... én csak ezért járok ebbe a topikba! (hátha valaki rak be képeket)
Nagyon jól néz ki a játék...! Meg is van csak nincsen időm vele játszani...
-
csak úgy rakok be pár képet újfent, különösebb ok nélkül! :)
-
#36542 (Cence): Keresgélj a topikban! Volt már téma, le is írták, hogy miyyen portok kellenek. És csak abban az esetben szükségesek, ha routered van, akkor is csak azért, hogy tudj Host-olni. Ha mindig csak csatlakozol szerverekre, akkor nem szükséges.
#36543 (Dj Sylent): Igen, az tény, hogy a játék a Csíterek mekkája sajna. :/
#36546: Nincsenek nemzetekre bontva a szerverek. Majd talán a GTA IV: Vice City-ben :D
#36548 (Cence): Akkor az lesz, hogy egyszerre mindkettő gépen nem tudsz LIVE-ra felmenni, szóval egyszerre csak az egyik gépen tudsz multizni.
-
Cence #36548 Kérdésem lenne mi van akkor ha két különböző gépen ugyanazzal a seriallal aktiválom be a játékot. És regelek két különböző accountot, és felmegyek velük egy szerverre? -
Cence #36547 szerintem túl sokan is... nem tudom akarnak-e ellene tenni valamit, tegnap este is beraktam multit bátyámnak, had tolja kicsit. Feljön srác kispisztolyból elkezd rakéta vetővel lőni mire megkérdezi, hogy God modom van-e? ...
nem első eset az ilyen jó volna valahogy büntetni öket, akár eltiltással is...
Sylent szerintem állandó magyar szerver nincs, csak max mindig van aki csinál gondolom a gamertag listából. De ez csak 1 tipp -
DjSylent #36546 Nincs valami olyan szeró ahol leginkább magyarok gémelnek? -
mert ilyen pompásan írták meg. -
Üdv! Tudna nekem valaki segíteni? Mért van az h játék közben ha megnyomok egy-két billelntyűt beakad egy pillanatra a game? Ha minimumra is leviszem a grafikát, még akkor is. Régebben XP-n normálisan futott... Most Windows 7es van fent. Az lehet a gond? Van rá valami megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget... -
DjSylent #36543 Frankó most hogy így belenéztem kicsit elég soka cheatelnek -
Cence #36542 ty, nem a missionhoz meg ilyenekhez kérdem, ventrin azért egyszerübb a dolgokat megbeszélni meg ilyenek, továbbá milyen portot kell megnyitni és pontosan miért is? -
Elméletileg annak az lenne a lényege, hogy lehetőleg idegenekkel játszál, hogy tényleg "vérre" menjen az egész játék, de végülis ha egyeztetsz haverral, akkor ugyanazt a ranked szervert, amit látsz te is, azt ő is láthatja és becsatlakozhattok mindketten.
#36539: Nekem is routerrel van megosztva. Csak annyi problémám van vele, hogy még eddig lusta voltam megnyitni a kellő portot így max csak host-olni nem szoktam. -
nekem is router van semmi gondoma játékkal, de ha szervert csinálsz multiban akkor nyitni kell egy portot a routerben. -
DjSylent #36539 Üdv
Most kértem kölcsön egy pár napra GTA IV-et eredetiben.
De haveromnak voltak valami gondok a routerja miatt.
Erről tudtok valamit mert nekem is routerrel jön a net -
Cence #36538 és ranked mecset haverokkal nem tok játszani? v csak x lehet és bedob magától? -
Nem tudom milyen ranglistára gondolsz, de pl a 10-es a legnagyobb szint és úgy érhetsz el magasabb rangot, hogy Ranked mérkőzéseken pénzt gyűjtesz. Mindig kiírja egy meccs végén az eredménytáblánál a bal alsó sarokban, hogy mennyi pénz szükséges még a szintlépéshez. De készülj fel, hogy a 10-es szinthez 5 millió kell. :D
-
Cence #36536 hol lehet ilyen ranglistát olvasni, ugyértem ez a rang, hogy jön mit kell elérni hozzá és gondolom van egy korlát ami után kapsz rangot, ezek a korlátok érdekelnének engem :) -
Az imént mekkora érdekesség volt multi téren. :D
Összegyűltünk egy jó páran Mafia work-be, elkezdtük a játékot...Petrovich nem hív. Várunk, várunk, mindenki csak mászkál, meg unalmába gyilkolássza egymást...Petrovich nem hív...hülyülünk közbe, hogy biztos csak szarni ment vagy hogy válság miatt nincs munka, valaki a végkielégítését is követelte, majd 5 perces "Team deathmatch"-es ámokfutásunk alatt, megöltek. Viszont nem születtem meg egyből, hanem a szokásos fekete hátteres Loading képernyő. Már épp nyúltam volna az Alt+F4-hez (ugyanis szokatlan volt, mert Loading képernyő multi játék közbe soha sincs, pláne nem 2 percen keresztül), mire megszületek újra, bár már csak 2-en vagyunk, de úgy tűnt, hogy Petrovich még most sem hívott senkit. Épp léptem volna ki, mikor hívott volna Petrovich, de aztán utána alig 1 másodperccel kilépett az egyetlen társam is, így vége lett a játéknak. :D
Bár valószínűleg úgyse lett volna izgalmas, mert én 8-as vagyok, ő meg 0-ás volt (bár a rang nem biztos, hogy mindíg döntő :P) -
Ja, közben megtaláltam, de rájöttem, hogy gyalogos módban viszont így a jó, mert ott WASD-t használok. Csak eddig San Andreasban autót a nyilakkal vezettem, de át kell csak szokni :) -
Én 8500 GT-vel játszom (húzva van a kártya), ami kb 9400 GT szintű: 800x600, minden lowon, kivéve az árnyék és a textúra szűrés, azok high-on. Így van 25 FPS-em benchmark szerint, valójában gyalog meg is van ez a 25, kocsival meg ha sokan üldöznek, akkor azért kicsit kevesebb. De sztem ha erősebb procim lenne, még több fps lenne, mert húzott procival tolom, és nőtt az fps szám az alaphoz képest. Alacsony grafon nem kell olyan erős kártya hozzá. -
Támogatja, csak gyengécske szegény kártya. :/ -
Hali.
Nekem annyi kérdésem lenne hogy nvidia 9400gt-n lehet e olyan hiba h nem támogatja a játékot vagy valami ilyesmi? Mert elinditom a játékot és kis idö után nem látom az utat a falakat a fényeket..a kocsikat embereket oszlopokat meg egy két tereptárgyat igen de egy csomo midnen láthatatlan. Valaki segitsen plz, hogy a videó kártyám lenne a gond? (nvidia 9400 gt 512 Mb)
Előre is köszönöm a választ. :) -
Nekem nem volt fura :) Egyből kézre állt
-
Azt én ki sem próbáltam. A motorozásba a kegyetlenség, hogy az előre/hátra dőlés nagyon nehezen megoldható és nehéz időben reagálni. -
"Motorozni meg egyenesen kegyetlenség bill.-el"
Mihez képest :D - 1-2 hónapja kipróbáltam a Wheelman-t, na abban autót vezetni is 50x szarabb mint GTA-ban motorozni :D -
Xbox kotrolerrel a legfaszább az autózás. Motorozni meg egyenesen kegyetlenség bill.-el. És bőven van idő ki/beszálláskor váltani bill+egérre. -
detto, eleinte fura, de simán megszokható -
Én mindig úgy vezetek, hogy WASD és jobb kezem mindig az egéren van :) Így a kameramozgás se zavar, és mindig oda tudok nézni, ha valami érdekes van :D -
Az a baj, hogy akkor úgy vezetés közben nehéz nyúlkálni az egérhez. Pedig később a játékban nagy szükség lesz rá, mikor az autóból lőve célzol. Meg lehet szokni a WASD kiosztást, csak kezdetben nehéznek tűnhet. -
Dehogynem, nem azt mondtuk h ne tegyél. Csak próbálj talán picit érdekesebbeket.