54920
-
nekem is majdnem ugyanez csak Phenom II 810 X4-el
milyen részletességgel fog menni szerintetek? -
Ha tudod prób meg a plusz 2 magot. Szereti ha van alatta sok mag. -
De még hogy! Ezzel már küldheted a játékot rendesen! :-) -
BIZ0906 #36765 Mindenféle képen próbáld ki is nyomd az infókat idefele :) -
Nos a régi gépemen (P4 3 Ghz, 1,5 gb ram, HD 2600 Pro) az IV még elfutott, de amint beértem liberty city belső részeibe nah onnanstól a szaggatásból átváltott diavetítésbe :D
Az a kérdésem h a következő konfiggal [héten érkezik] már megpróbálkazhatok-e újra vagy küldhetem a Rockstarnak a pokolgépet?
AMD Phenom II 550 @3.0 Ghz (vagy felhúzom 3,4-5 Ghz-re vagy beröffentem a letiltott 2 magot)
SAPPHIRE HD4870 1GB Vapor-X
OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz -
BBencze #36763 oks, sorry -
Warez off..ott a topicja! -
BBencze #36761 Mitől lenne lassabb a crackes? -
Nekem lassabb lett tőle... Vissza is raktam az 1.0.3-ast. -
Cence #36759 használhatod, sőt megmondja, h ha már live os accod van h a mail már be van reggelve...stb
kicsit lassabb szerintem a crackes verzio, de nagyon picit csak -
renben van, köszi a segítséget mindenkitől, még 1 kérés, a crack nem lassítja be a játékot?ugyan ugy megy a dobozos verzió, mint a crack-es??és még egy kérdés, ha megveszem akkor használhatom a mostani LIVE.-os account-om,? -
BAk3R #36757 na 1.0.4-es patch mit változtatott, tapasztalatok? -
Cence #36756 ramot szerintem 1 gigát vegyél mindenképp mellé az kb 3 ezer ft szerintem
Javaslom neked, inkább szánd rá magad arra, hogy letöltöd a 14 gigát, mivel midnen gépen máshogy fut független attól amit írtak rá, menj biztosra, én is azt tettem és nem bántam meg :) -
én jönnék este. ha gondolod vegyél fel live-on. DemetreeHun nickel megtalálsz. -
Elég alacsony grafikán, de menni fog. Mondjuk még egy kis plusz Ram nem ártana. -
nem merek bele ugrani így hirtelen, és a warez-t sem akarom leszedni,mer az a 14 giga nekem sok(k) lenne....
tehát akkor játszható lenne? -
BBencze #36752 ha az én laptopomon megy akkor a te gépeden biztos hogy menni fog.. :D -
hali, menne a gépemen a játék, mer új a gépem,és megvenném eredetiben, a vga-m HD 4650 1Giga,légyszi írjatok
nem akarok máshova írni, vagy vissza olvasni lécci -
Cence #36750 nekem mindegy, nektek mikor jó? -
SL #36749 benne vagyok, de ne 2mb/s nettel csináljátok a szerót. -
sehogy. -
Hány óra körül? -
mukika36 #36746 Helló!
Remélem jó helyre írtam.
Az hogy tudnám megoldani (ha meg lehet), hogy ha itthon feltelepítem a játékot, és egyik ismerősöm az én gépemen tudna ezzel játszani interneten keresztül. Tulajdonképpen távolról használná a gépemet.
Nekem XP-m (4/1-es internettel), neki Vistája van (valamilyen hasonló sebességű mobilinternettel).
Köszönöm! -
Cence #36745 na majd elolvasom a dolgokat, köv kérdésem lenne, este fele 1 nagy party? -
Achievement unlcocked - Most important question 
Őszintén szólva nem tudom, de ha esetleg emiatt nem veszed meg a játékot akkor sajnállak. :D -
cargame #36741 Sziasztok!
Meg nem jatszodtam a jatekkal, de oszre tervezem a gepem fejleszteset....mind1...a lenyeg h a rendor, mento, tuzolto autoval mikor mentek, hogy huzodnak le az autok??? remelem nem ugy mint a Sa -ban, hanem szepen :D
Na koszi a valaszt. -
Jó bocs, csak még hadd javítsam ki, mert baromságot írtam... Nem a 3000/667 a 3,33, hanem a CPU-nak van egy FSB-je, nekem az 200 (200x15=3000), és a 667/200=3,33. És ezt az FSB-t tolom fel 240-re, így lesz 240x15=3600 a proci órajele, és így lesz 800 a ramé: 240x3,33=800 Így már jó remélem. -
ok, a többit dumáljátok meg lécci a hardveres részben. -
Annyira én sem értek hozzá, de azt tudom, h alapból van a proci órajel és a memória órajel közt egy fix szorzószám, nekem ez 3,33 (3000/667=3,33), tehát ha a proci órajelét emelem, akkor vele együtt a memóriájé is nő. Én 3,6-ra szoktam feltenni GTA közben, ilyenkor 800-ra megy fel a Ram órajele (ezek a ramok egyébként 800-asok, csak a 667-es foglalat miatt mennek csak 667-en). Ezt a szorzót amúgy lehet változtatni, itt Easy Tune-ban pl a memória órajelét úgy engedte levenni, h asszem 2,5-ös szorzó lett belőle. De ez vmi memóriaidőzítésekre is kihat, ezt meg én nem vágom, úgyh szépen hagyom 800-on a ramot. Nálam memória szempontjából ez úgysem túlhúzás, de nálad sem lenne az 1066-ig ezek szerint. -
Igen, én is ezzel a progival fogok majd valamikor próbálkozni. Eleinte úgy voltam vele, hogy mivel (egyenlőre) csak a GTA-nek kéne a plusz teljesítmény, akkor mondom csak a GTA-ért nem éri meg felhúzni. De mivel úgy tűnik, hogy lassan ezzel játszom a legtöbbet, lehet mégis megérné. 
OFF
Csak mégis félek a proci húzástól, mert ilyet még sose csináltam. Pl azt sem tudom, hogy ez a progi a memóriák órajelét is automatikusan, párhuzamosan változtaná-e (más beállítással gondolom nem kell foglalkozni), vagy azt magamnak kéne-e állítanom. Pl most alapon van minden és a memória órajel 800-on van. Lehet, hogy akkor mehetnének csak 1066-on, ha procit tuningolnék?
ON -
Proci húzáshoz, ha vkinek Gigabyte lapja van, Easy Tune. :-) Nekem is az, van tök egyszerű, nem lehet elrontani. -
Nyugodtan húzhatsz rajta! Én úgy hallottam hogy jó memóriának kell lenni és akkor bírja! Én nekem az alap 2.4 és 2.87 ig húzhatom! Tovább húzom 2.93 -ra ott már lefagy a gép amikor játszok! 3Ghz felett meg el se indul a gép!:D A memóriás dologgal ha rosszat mondtam akkor bocs....de én így halottam hogy a memória mhz-nek nagynak kell lenni! -
ha valamit is tudsz akkor nem lesz baj, föleg h a proci sebességét átállítani nem egy nehéz dolog:)) -
Úgy énse nyúlNÉK bele ja. -
bajsz #36732 bios-ba én nem nyúlnák bele ha nem ért hozzá.
nem olyan dolog állítgatok és ó lessz valami nem jó nem megy a gép többet:D -
baja nem lesz a gépnek ha 'mértékkel' huzod...
Vidikarihoz pl: RivaTuner...ezt használom full jo és lehet 'cfg'-t is csinálni szal csak berakom ha jáccok és kiveszem hanem:))
a procit meg Bios-ban:))
és sy h okoskodok csak nem bizti h tudodxd boocs:)))) -
Cence #36730 a huzáson én is gondolkodom mert nekem minden teljesen alap tehát lehetne elvileg jobbat is kihuzni a gépből. Na majd meggondolom :) -
Cence #36729 nekem ugyan ez a gépem csak a procim 4600+ 2,41 Ghz (medium grafikán tolom árnyékot kivéve (mert iszonyatosan zavar engem) és nem nagyon szaggat (nagyon max ha olyan 910210312 4 rendőr meg 32 player van rajtam, de az meg egyenlő a 0 val szal... ) nem tudom hogy az a 600 + ennyit nyomna :S
-
n3whous3 #36728 ettől a géptől nem is várhatsz jobbat -
1.3-as patch már elég sokat segít. Ezenkívül húzd egy kicsit a procid, sztem gyorsulni fog. Én is húzott procival játszom, és így már egész tűrhetően megy, tudok vele játszani élvezhetően.