54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Firerock
    nekem is majdnem ugyanez csak Phenom II 810 X4-el
    milyen részletességgel fog menni szerintetek?
  • rvn
    Ha tudod prób meg a plusz 2 magot. Szereti ha van alatta sok mag.
  • Lacee86
    De még hogy! Ezzel már küldheted a játékot rendesen! :-)
  • BIZ0906
    Mindenféle képen próbáld ki is nyomd az infókat idefele :)
  • kopa1
    Nos a régi gépemen (P4 3 Ghz, 1,5 gb ram, HD 2600 Pro) az IV még elfutott, de amint beértem liberty city belső részeibe nah onnanstól a szaggatásból átváltott diavetítésbe :D
    Az a kérdésem h a következő konfiggal [héten érkezik] már megpróbálkazhatok-e újra vagy küldhetem a Rockstarnak a pokolgépet?
    AMD Phenom II 550 @3.0 Ghz (vagy felhúzom 3,4-5 Ghz-re vagy beröffentem a letiltott 2 magot)
    SAPPHIRE HD4870 1GB Vapor-X
    OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz
  • BBencze
    oks, sorry
  • Miley Cyrus
    Warez off..ott a topicja!
  • BBencze
    Mitől lenne lassabb a crackes?
  • Lacee86
    Nekem lassabb lett tőle... Vissza is raktam az 1.0.3-ast.
  • Cence
    használhatod, sőt megmondja, h ha már live os accod van h a mail már be van reggelve...stb
    kicsit lassabb szerintem a crackes verzio, de nagyon picit csak
  • norbi2fraktal
    renben van, köszi a segítséget mindenkitől, még 1 kérés, a crack nem lassítja be a játékot?ugyan ugy megy a dobozos verzió, mint a crack-es??és még egy kérdés, ha megveszem akkor használhatom a mostani LIVE.-os account-om,?
  • BAk3R
    na 1.0.4-es patch mit változtatott, tapasztalatok?
  • Cence
    ramot szerintem 1 gigát vegyél mindenképp mellé az kb 3 ezer ft szerintem

Javaslom neked, inkább szánd rá magad arra, hogy letöltöd a 14 gigát, mivel midnen gépen máshogy fut független attól amit írtak rá, menj biztosra, én is azt tettem és nem bántam meg :)
  • ViniSoundz
    én jönnék este. ha gondolod vegyél fel live-on. DemetreeHun nickel megtalálsz.
  • Lacee86
    Elég alacsony grafikán, de menni fog. Mondjuk még egy kis plusz Ram nem ártana.
  • norbi2fraktal
    nem merek bele ugrani így hirtelen, és a warez-t sem akarom leszedni,mer az a 14 giga nekem sok(k) lenne....
    tehát akkor játszható lenne?
  • BBencze
    ha az én laptopomon megy akkor a te gépeden biztos hogy menni fog.. :D
  • norbi2fraktal
    hali, menne a gépemen a játék, mer új a gépem,és megvenném eredetiben, a vga-m HD 4650 1Giga,légyszi írjatok
    nem akarok máshova írni, vagy vissza olvasni lécci
  • Cence
    nekem mindegy, nektek mikor jó?
  • SL
    benne vagyok, de ne 2mb/s nettel csináljátok a szerót.
  • bertino
    sehogy.
  • ChuckyHUN
    Hány óra körül?
  • mukika36
    Helló!

Remélem jó helyre írtam.
    Az hogy tudnám megoldani (ha meg lehet), hogy ha itthon feltelepítem a játékot, és egyik ismerősöm az én gépemen tudna ezzel játszani interneten keresztül. Tulajdonképpen távolról használná a gépemet.
    Nekem XP-m (4/1-es internettel), neki Vistája van (valamilyen hasonló sebességű mobilinternettel).

Köszönöm!
  • Cence
    na majd elolvasom a dolgokat, köv kérdésem lenne, este fele 1 nagy party?
  • fery02
    Achievement unlcocked - Most important question
    Őszintén szólva nem tudom, de ha esetleg emiatt nem veszed meg a játékot akkor sajnállak. :D
  • cargame
    Sziasztok!
    Meg nem jatszodtam a jatekkal, de oszre tervezem a gepem fejleszteset....mind1...a lenyeg h a rendor, mento, tuzolto autoval mikor mentek, hogy huzodnak le az autok??? remelem nem ugy mint a Sa -ban, hanem szepen :D
    Na koszi a valaszt.
  • Lacee86
    Jó bocs, csak még hadd javítsam ki, mert baromságot írtam... Nem a 3000/667 a 3,33, hanem a CPU-nak van egy FSB-je, nekem az 200 (200x15=3000), és a 667/200=3,33. És ezt az FSB-t tolom fel 240-re, így lesz 240x15=3600 a proci órajele, és így lesz 800 a ramé: 240x3,33=800 Így már jó remélem.
  • bertino
    ok, a többit dumáljátok meg lécci a hardveres részben.
  • Lacee86
    Annyira én sem értek hozzá, de azt tudom, h alapból van a proci órajel és a memória órajel közt egy fix szorzószám, nekem ez 3,33 (3000/667=3,33), tehát ha a proci órajelét emelem, akkor vele együtt a memóriájé is nő. Én 3,6-ra szoktam feltenni GTA közben, ilyenkor 800-ra megy fel a Ram órajele (ezek a ramok egyébként 800-asok, csak a 667-es foglalat miatt mennek csak 667-en). Ezt a szorzót amúgy lehet változtatni, itt Easy Tune-ban pl a memória órajelét úgy engedte levenni, h asszem 2,5-ös szorzó lett belőle. De ez vmi memóriaidőzítésekre is kihat, ezt meg én nem vágom, úgyh szépen hagyom 800-on a ramot. Nálam memória szempontjából ez úgysem túlhúzás, de nálad sem lenne az 1066-ig ezek szerint.
  • fery02
    Igen, én is ezzel a progival fogok majd valamikor próbálkozni. Eleinte úgy voltam vele, hogy mivel (egyenlőre) csak a GTA-nek kéne a plusz teljesítmény, akkor mondom csak a GTA-ért nem éri meg felhúzni. De mivel úgy tűnik, hogy lassan ezzel játszom a legtöbbet, lehet mégis megérné.
    OFF
    Csak mégis félek a proci húzástól, mert ilyet még sose csináltam. Pl azt sem tudom, hogy ez a progi a memóriák órajelét is automatikusan, párhuzamosan változtaná-e (más beállítással gondolom nem kell foglalkozni), vagy azt magamnak kéne-e állítanom. Pl most alapon van minden és a memória órajel 800-on van. Lehet, hogy akkor mehetnének csak 1066-on, ha procit tuningolnék?
    ON
  • Lacee86
    Proci húzáshoz, ha vkinek Gigabyte lapja van, Easy Tune. :-) Nekem is az, van tök egyszerű, nem lehet elrontani.
  • TaRka0107
    Nyugodtan húzhatsz rajta! Én úgy hallottam hogy jó memóriának kell lenni és akkor bírja! Én nekem az alap 2.4 és 2.87 ig húzhatom! Tovább húzom 2.93 -ra ott már lefagy a gép amikor játszok! 3Ghz felett meg el se indul a gép!:D A memóriás dologgal ha rosszat mondtam akkor bocs....de én így halottam hogy a memória mhz-nek nagynak kell lenni!
  • Miley Cyrus
    ha valamit is tudsz akkor nem lesz baj, föleg h a proci sebességét átállítani nem egy nehéz dolog:))
  • fery02
    Úgy énse nyúlNÉK bele ja.
  • bajsz
    bios-ba én nem nyúlnák bele ha nem ért hozzá.
    nem olyan dolog állítgatok és ó lessz valami nem jó nem megy a gép többet:D
  • Miley Cyrus
    baja nem lesz a gépnek ha 'mértékkel' huzod...
    Vidikarihoz pl: RivaTuner...ezt használom full jo és lehet 'cfg'-t is csinálni szal csak berakom ha jáccok és kiveszem hanem:))
    a procit meg Bios-ban:))
    és sy h okoskodok csak nem bizti h tudodxd boocs:))))
  • Cence
    a huzáson én is gondolkodom mert nekem minden teljesen alap tehát lehetne elvileg jobbat is kihuzni a gépből. Na majd meggondolom :)
  • Cence
    nekem ugyan ez a gépem csak a procim 4600+ 2,41 Ghz (medium grafikán tolom árnyékot kivéve (mert iszonyatosan zavar engem) és nem nagyon szaggat (nagyon max ha olyan 910210312 4 rendőr meg 32 player van rajtam, de az meg egyenlő a 0 val szal... ) nem tudom hogy az a 600 + ennyit nyomna :S
  • n3whous3
    ettől a géptől nem is várhatsz jobbat
  • Lacee86
    1.3-as patch már elég sokat segít. Ezenkívül húzd egy kicsit a procid, sztem gyorsulni fog. Én is húzott procival játszom, és így már egész tűrhetően megy, tudok vele játszani élvezhetően.