54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • 0Fritz0
    Mai multiplayer termés:

• Miley Cyrus
    hááát...valamennyit biztos lefog szopni..
  • devilzero
    19" = 1440x900
    23" = 1920x1080
  • rage
    Attól függ, milyen felbontásban játszottál eddig, s most milyenben játszanál.
  • devilzero
    Üdv!
    Ha én most vennék egy fullHD-s 23"-os monitort akkor sokat fog a memóriából levenni a GTA IV pl ha most a 19"-os monitoromon megy a GTA IV átlag 35FPS-t akkor sokkal lemehet az FPS? Ha jó a konfig érdemes beruházni rá?
  • Miley Cyrus
    Ronnie...a NetCafe-ban amikor mész és ottvannak az üzeneteid, oda menj be és /nem ugrik be a neve/ folyton irogál h ez a kocsi meg az és jobb oldalon nyomj a 'Reply' <Válaszol> -ra, és megkapod a küldit, minden kocsit lekell vinned a 'rakpartra' mármint arrafele ahol pl a Vlad-et megölted. Kapsz érte 1-2ezer $-t, ami azért josok, minden sérülést levon a pénzedböl, tehát vigyázz rájuk..
  • n3whous3
    nem lehet sajnos ilyen mókákat csinálni
  • jackcsabi
    Én most éppen jönnék, de nem tudom képes leszek-e játszani, ma már próbáltam pár órája de ok nélkül kidobott a szerverválasztóba minden próbálkozásnál. Tegnap pedig nagyon jó volt a multi :/

Tegnap történt egy érdekes eset is:
    GTA Race-eztem, Free Race (amikor gyalog indul mindenki és szerezni kell jármüvet) Egy tetöröl indultunk(amit elöször senki se vett észre, hogy az egy tetö), ahogy visszaszámolt egyböl rohan mindenki egyenesen, látom valami alacsonyabb hely következik, gondoltam hát akkor ugorjunk, a levegöben vettem észre, hogy hoppá ezt nem kellett volna. 5-en 6-an ugrottak le ugyan ott, csak úgy sorba hullot mindenki és mindenki meghalt :D
  • Ronnie17
    Hy All. Egy olyat kérdeznék, hogy lehet-e venni a kocsikat a játékban??? Mert amikor internetezel ott vannak autók, de nem tudom őket megvenni...
  • Cence
    én on vagyok ha valaki akar jönni gamelni :p
  • n3whous3
    Ok csak itt jópáran keverik a szemétkedést a következetességgel. Szerintem itt aki eredetivel tolja, az hamacsin se tolta még és jó lenne, ha nem itt traktálnák a népet olyan kérdésekkel, hogy hogyan kell beállítani (for example).
  • DJ Skyline
    videó
  • Lacee86
    Nyugi már, írt a warez topikba, segítettek neki, kész. Nem kell úgy kiakadni ilyenen...
  • Hans von Luck
    Koszi szepen, rendes vagy...
  • n3whous3
    Nem szenteskedem, hanem mivel nincs warez verzióm, a FASZ SE TUDJA, hogy milyen crackel oldódik meg a lenti probléma.
  • jackcsabi
    Nálam rendesen ment minden küldetés, erre pontosan most nem emlékszek, de nem volt gond vele...

#36789: Te meg felhagyhatsz a szenteskedéssel ;)
  • Firerock
    érdekelt hoyg egy ilyen szarul optimalizált játékban mire képes...
    nem nem vaktában rendeltem,már fél éve finomítgatom a rendszert:D
  • Lacee86
    Hát durván fogalmazta meg n3Whous3, de van benne igazság. Ne már, h csak úgy vaktában rendeltél egy ilyen gépet...
  • Firerock
    nyugivan...
  • n3whous3
    warez verziókkal nem foglalkozunk, mondtuk már.
  • Hans von Luck
    Hopp... a Clean Getaway...Vlad adja a missziot...
  • Hans von Luck
    Sziasztok. A Clesn Getaway missziot nem tudom megoldani...kirajzolja a terkep hova kell vinnem az ellopott autot, de mikor odaerek nem tudom hova leparkolni a kocsit, ha pedig kiszallok utana mar nem tudok visszaulni a kocsiba...nem enged...nem ertem...
    Minden javaslatot megkoszonnek...
  • n3whous3
    A proci is odabasz, a vga is, a memória is bőven elég. Ennyire faszláma vagy, hogy nem tudod egy ilyen gép mit tud, vagy csak bejöttél te is frenkizni, hogy "skubizzatok arcok nekem milyen király gépem van"? Mert arra meg senki nem kíváncsi.
  • Firerock
    mert még nemjött meg a gép:D
    majdnem egyszerre rendeltük kopa1-el:D
  • Lacee86
    Ja, ez nem rossz gép, bár a GTA IV étvágya nagyon nagy. Lehet h még csökkenteni kéne a view distance-t kicsit.

#36768 Biztos magas beállításon, de miért nem próbálod ki?
  • Krisi94
    Kösz mindent.
  • Firerock
    #36768?
  • jackcsabi
    Hát nem nagyon értek hozzá, ezt régebben jegyeztem le, de azóta nem volt változtatás, szóval:
    RAM: 2GB
    GPU: Ati Radeon HD 3850 1276MB
    CPU: Intel(R) Core(TM) 2 Duo 2.33GHz (2 CPUs) ~2.3GHz
  • Lacee86
    Milyen géped van?
  • jackcsabi
    Én ha 50esre teszem a wiev distancet akkor még lassabban jönnek be, nem tudom miért... lehet nem bírja a gép...
    Amúgy normálisan 30ason szokott lenni.
  • Lacee86
    Windows rendszernél kiírja, vagy Everest, vagy a GTA benchmarkot ha megcsinálod ott is kiírja h milyen a procid.
  • Lacee86
    Itt van a legújabb driver, 32 bites XP-hez (gondolom az van neked). Patch az 1.0.3-ig biztosan segít vmit, az 1.0.4-est nem tudom, nekem pl. lassabb lett a játék tőle, úgyh vissza is tettem a 3ast.
  • Krisi94
    egyébként két magos a procim asszem. (Bár már a fene se tudja.)
  • Lacee86
    Nálam is van ez, az épületeket sok helyen először homályosan hozza be, aztán ha már közel vannak, akkor élesedik ki. De szerencsére úttal ilyen gondjaim nincsenek. A tereptárgyak azok előttem 15-20 m-rel jelennek meg, de hát sajnos az a minimális view distance miatt, de magasabbra nem állítom, inkább elviselem.
  • Krisi94
    kösz mindent. Egyébként melyik a legújabb driver? Ja, és egy patch segítene?
  • Lacee86
    Sajnos mindened gyenge a játékhoz. :-( Proci: kétmagos a minimum (bár itt a fórumon néhányan tolják egymagossal, nemtom mennyire élvezhető úgy), Ram is kevés (2 giga kéne min. ) de még ezen lehetne segíteni a legkönnyebben; VGA: szintén elég gyengus, még ha nem is VGA-ra van kihegyezve a játék; 6800 is kevés lenne neki sztem. Hát a textúrák eltűnése ellen szokásosat tudom mondani: VGA driver frissítés, patchek feltétele. Meg persze a grafikát vedd le amennyire csak tudod, alapból igencsak túlértékeli a géped a program és elég magasra állítja (nálam legalább is így volt). Ezek lehet h megoldják a textúrák eltűnését, de nagyon szaggatni fog továbbra is.
  • jackcsabi
    Nekem kicsit erösebb a gépem, de ez hogy lassan tölt be dolgokat, ez nálam is jelen van. Szerencsére ha betöltötte akkor nem tünik el.
  • rage
    Próbáld meg a legújabb drivert feltenni, plusz a grafikai beállításokkal játszadozni, talán ki lehet hozni belőle valamit. Egy 256 megás GeF7600 GT-vel már egész tűrhetően néz ki, talán valami hasonlót ki tudsz hozni a te kártyádból is. De egy tény - nem erre a gépre írták, ha megnézed a minimum követelményt, akkor az a 7900-as kártya lenne igazából.
  • norbi2fraktal
    sajnos jobbat ne is várj, örülj neki hogy el indult egyáltalán a gépeden....játsz mással
  • Krisi94
    Üdv.

Ha tudna valamelyikőtök tud segíteni azt megköszönném. Amint elindul a gta rögtön szaggat, ráadásul a házakat és a tájat se hozza be azonnal, és ha bármit is behoz mondjuk egy házból, amint elhaladok előtte azonnal kitörli azt. A szaggatás nem zavarna, de az hogy valamikor jóformán az üres földön állok a játékban az már nagyon idegesít. Lehet hogy gyenge a gépem: proci: 3.00 GHz
    ram: 1 GB
    videókártya:GeForce 6600 256 MB
    Remélem jó helyre írtam. Előre is kösz.