54920
-
Hy!
Valami olyan patch-t keresek, ami "eltávolítja" a zsarukat a játékból :) Nyugi, nem akarok úgy játszani, csak kicsit szeretnék szórakozni, de mindig bezavarnak a hülye zsaruk :@ :D -
melyik az a 3? nekem is multisok hiányoznak még. ketten könyebbe meg lehet csinálni egyébként egyszer te segitesz egyszer én megnyerni egy egy versenyt ( a cooposokat meg csak is igy lehet megcsinálni) -
Jogos ;) -
az már megvolt és ez nem warez probléma
valaki értelmezné nekem amit írtam? -
Warezbe leírtam. -
(nem)de olvastam fórumokon hogy az eredetinél is van ez amikor a no-DVD-patchet használják
pl:
"GTA IV FATAL ERROR: iNVALID RESOURCE DETECTED - PLEASE RE-INSTALL THE GAME"
Ez most a NO DISK patch miatt van? Mert eredeti GTA IV-em van? Lehet új NO DISK patch? Vagy ha DVD berakás nélkül akarok játszani ,akkor szedjem le a játékot és második javitó patchnél újabbal ne rakjam fel?
Na már megy vele. Megoldás töröld a NO DISK patch-et majd másold oda újból. -
Eredeti? -
SL #37079 új driver vagy [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=19908]#19908[/URL]. -
:DD
"mindig amikor indítanám a játékot a működése leáll...(a játék így simán megy csak RESC10es hiba van)"
Az a problem, hogy nem jó a cracked ennyi. Ez már sokszor ellett mondva...
-
Császtok
nem tudok patchelni mert ha felrakom a patchet elkúrja a játékot
letöltöttem a patchet 3 de mindig amikor indítanám a játékot a működése leáll...(a játék így simán megy csak RESC10es hiba van)
Valaki léccii mondja meg mi a problem
Vista 64 Sp2 -
Aha, 3-as patch elég sokat segít. De sztem próbáld tunongolni a procid, és úgy próbáld. -
Hali! Javult a játék optimalizáltsága a kezdetekhez képest? Ha igen, felraknám:) -
Viszont az sem úgy van, hogy pl felrobbansz egy autóbal, aztán meg pár másodperc múlva, enyhe felfájással, de egészségesen kisétálsz a kórházból. :) -
Valaki multi? -
Na jah, a szegénynek még a gagyáját is oda kell adni, h foglalkozzanak vele, és ne hagyják ott rohadni, míg a gazdag ugyanezt az összeget a szivarzsebéből kivágja... Na ennyi, nem akarok tovább politizálni. -
Ez szemétség :D Igazából se úgy van, hogy minél gazdagabb vagy annál több pénzt fizetsz dokiér... Vagy de? :D -
Szóval %-ot von?? Hm, kicsit szemétség... Azt hittem fix lóvét, nem igen nézegettem még a pontos összeget, sok zsém meg most úgy sincs, 1-2 ezer dolcsi között mozog a vagyonom. :) -
Minél gazdagabb vagy, annál többet von le jah. -
Sponnyabob #37068 Akkor már inkább öngyilkos leszek ha nagyon szorul a hurok de amúgy azt se értem hogy mikor mennyi pénz von le a kórház? Mert van hogy 20k-t de van hogy csak pár dolcit jó ez gondolom attól is függ mennyi péz van nálam de akkor is szemét mikor van egy csómó pénzem és azzal megy el hogy levonja a kórház :) -
Úgy kell intézni, h inkább öljenek meg.
Úgy én se töltök.
-
Fegyver nélkül is jól lehet haladni (tapasztalat) És sokkal érdekesebbek a küldetések ha elvesztetted a fegyvereid és úgy kell megoldanod öket :) -
Én inkább töltök... ha nem töltenék, valszleg kijönne a GTA8 is mire kijátszanám a játékot!
-
Na ezt nem javaslom. Elöször úgy játszottam hogy betöltöttem, ha meghaltam stb. Nagyon elvette a hangulatot... Most úgy játszok, ha megölnek, nem töltök, ha elkapnak nem töltök. Sokkal élvezetesebb :) -
Ha megölnek a zsaruk, akkor nem veszik el a fegyóid, csak vmennyi zsetonod bánja. Ha viszont letartóztatnak, akkor elveszik a fegyvereid. Megoldás: betöltöd újra a játékot. :) -
Nem mind1? Lopjál másikat...
-
cumfu #37061 heló srácok, az miért van hogy néha van fegyverem néha meg nincs? A SA-ban tudom hogy elvették a rendőrök meg a mentők is talán, de itt ha megfog a rendőr néha van utána néha nincs, vagy küldetés függő? -
Akor lassan de lesz 99999999999999999999999999999999999patch is.
-
SL #37059 6 is. -
Lesz -
Lesz patch 5? -
Na ezen téren már tanácstalan vagyok.
-
Cence #37055 ty a helpet Feri ugynéz ki ez volt a gondja -.-
van még egy gondom
töltésnél megy a zene és miután betöltött nem áll le hanem megy tovább, továbbá mintha késne a hang is beülök egy autoba is tolom neki pár másodpercel rá ad csak auto hangot addig semmi meg ilyemik...
ezellen tud valaki valamit? -
Cence #37054 remélem mert eddig sosem volt ilyen gondom gta val -
Ha felraktál Flash playert és továbbra is azt írja ki a főmenüben, hogy "Flash player 9 kéne", akkor az van, hogy csak a Firefoxhoz telepítettél Flash playert. Internet Explorerben is nyisd meg az oldalt, ahonnan le tudod tölteni, majd azt telepítve az IE-hez is feltelepíti és így ez a gondod megszűnik, meg talán a szaggatás is a menüben. -
Cence #37052 és mit csináljak utána vele? huzzam le a wc-n vagy mi? egyszerüen nem értem mi a faszért pörgeti fel a CPU-m 100% ra és képtelen betölteni a gamet... ráadásul a poén pont az, hogy pont a game miatt raktam új rendszert a satás vinyomra, hátha 1 picivel is jobb lesz mint az IDE kábelessel, aztán mostmeg el se tudom indítani...
valakinek valami más tipp mint az uninstall? -
uninstall :) -
Cence #37050 srácok problémám van, felraktam a gamet, van flash player 10.20032213312 a legújabb az a lényerg, fellépek a gameba egyből kiirja h kell nekem egy flash player 9 h megtudjam lesni a vidiket ugye az elején...stb továbbá olyan szinten szaggat, hogy nem tok semmit csinálni, még startra se meg semmire kattintani, mitől lehet ez? sosem volt ilyen gondom vele... de kezd az agyamra menni... -
Jaja ez a fegyverelvevös dolog nagyon jó, én mondjuk akkkor örülök neki mikor a zsaru rámfogja a pisztolyt és elveszem töle :DS -
Nem igaz, hogy ez a játék még mindig tud nekem újat mutatni. :D
A maradék, Single-ben feloldható achievementeken dolgozgattam (jelenlem sikerrel, már csak 3 multis achievement van hátra. :P), mikor is a Finish Him achievementen munkálkodva, az egyik áldozatomat kiválasztva látom, hogy kést vesz elő. Úgy gondoltam nem futamodok meg, felveszem a harcot. Figyeltem, mikor készül szúrni, majd gyorsan elhajoltam, majd szinte abban a pillanatban visszatámadtam, mire gyanútlan áldozatom kezéből hirtelen eltűnt a kés, miközben az enyémben megjelent (
) és azon találja magát, hogy egy hirtelen hátrafordítással a saját fegyvere emeli meg a testét a hátánál fogva(szúrva).
Ez a jelenet simán elmehetne valami ninja filmbe is, vannak látványos dolgok a játékban. :)
sz4bee: Úgy tudom nincsen a játéknak PC-n többféle kiadott változata (majd azért várom a GTA IV Gold verziót PC-re, a hivatalos kiegészítőkkel együtt
. Szóval szerintem ugyanaz lehet a kettő, amiről te beszélsz.
-
Cence #37047 nem?
én legalábbis ugy tudom, ugyanis a pecseket mindig le kell töltenem és én is nem rég vettem (1 honapja kb)