54920
-
nem hiszem, az autok eléggé élethüek, mindet betudod azonosítani, hogy mi micsoda, SA hoz meg az elözöekhez azért csináltak mert ennyire nem volt egyértelmü szerintem (bár ha valaki nagyon unatkozik miért ne csinálhatna) ez viszont már nem rajtunk áll -
Odorovich #37141 Nem mostmár nemkell:D rájöttem hogy peccsel is működik csak jó crack kell hozzá:D:D
csináltam is egy benchmarkot. hozott néhány fps t:D
Statistics
Average FPS: 19.68
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 98%
System memory usage: 68%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Texture Filter Quality: Medium
View Distance: 22
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 181.20
Audio Adapter: Hangszórók (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 2.40GHz
-
ha bolti árra vársz akkor csak várj :D
amugy nézz szét, lehet venni ennyiért csak utána kell járni ;) -
Valaki esetleg? -
:D:D -
A webforditas.hu -val csinálta biztos. :D -
csoda hogy az ilyen regisztrálni tud ide -
-
n3whous3 #37134 omg -
Odorovich #37133 oké köszi. -
aiminet #37132 taxi hivás mennyi számot? -
186.18-as a legújabb. FPS növekedést nem tudom, mert nálam CPU limit van. -
Odorovich #37130 Melyik a legujjabb nvidia driver? és az mekkora fps növekedést jelent a játékban hogyha egy ujjabat felteszek? tudom hogy hülye kérdések meg hogy megtudnám nézni googléban is de kiváncsi vagyok hogy ti mit mondtok:D -
Odorovich #37129 a 8 az nekem egy kicsit sok :D de azért kössz. -
Singleben csak. -
Üdv, vannak már (vagy lesznek) kiegészítő autók a játékhoz? A San Andreashoz annyi szép kocsi volt, remélem itt is lesznek vállalkozó kedvű modderek... :) -
Petike954 #37126 Tényleg ez volt a baj. -
Petike954 #37125 Nem, mert ha kitörlöm, akk sír a gtaiv.exe, (pedig nem fedoros crackem van.) -
Jeppe #37124 Az az alice.asi az nem a Fedoros crackben van? Vagy lehet én tudom rosszul? :) -
hol laksz? én eladom az enyém 8ezerért :D -
Odorovich #37122 nyugi majd megfogom venni énis deamig nincs egy jó gépem tök fölösleges. ja meg majd ha olyan 6körül lesz az ára akkor. -
magamnak vettem meg :)
szal mielőtt buziságokat magyarázol, gondold meg ;) -
most arra vagy kemény hogy apu megvette neked? -
Petike954 #37119 Valaki nem akarja elküldeni az eredeti alice.asi-t erre a mailre:[email protected]? -
finishim multiban is van esetleg? :D -
meg kéne venni -
Odorovich #37116 Na végre letöltött... öö megvettem a játékot. 
Szerintem egész szépen megy ahhoz képest hogy milyen gépem van, olyan 17-20 fps 800*600 medium-lowon.
A gépem egy Asus p5ld2se alaplap, intel e2140 2.4 OC proci , nvidia 8500 gt 256 mb -ez rivatunerrel egy kicsit felnyomva . ja és 3gb ram. Patchet meg nem teszek fel mert csak elb...a és nem indul el.... na pá
-
Jónapot!
Szerettem volna a GTA4LAUCNH.exét felülirni de azt írta a winrar program hogy nem lehet megnyitni. Van jogtiszta LAUNCH?[spoiler Hülyeséget beszélek jogtiszta [/spoiler -
sikerült jeje -
köszi szépen :D -
Kezdjük ott, hogy nem is tudom fejböl, hogy melyik az az Alderney :D
Na de majd megtalálom :P -
ebbena videoban náthatod miről is van szó -
Egyik legalkalmasabb helyszín: Alderney legdélibb részén lévő Helikopteres part.
-
Párszor rám jött a nem tetszel most leütlek
és akkor megakartam csinálni ezt az achit, de sose jött össze a hülye zsaruk miatt.. kéne valami hely ahol sok az ember de zsaru mégsincs sok.
-
Annyi a lényeg csak, hogy ökölharc közben a jobb egeret folyamatosan nyomva tartod (így "becélozva" az ellenfelet), DE NEM ÜTSZ. Figyeled ellenfeledet és mikor épp ütni készülne gyorsan Space-szel kihajolsz ütése elől, majd szinte ugyan ebben a pillanatban bal egérgombot megtapicskolod néhányszor. És ezt a folyamatot kell ismételgetni. Szóval szimplán nem ütsz, mindig csak Space, majd gyorsan néhányszor bal egérgomb. Az esetek többségében elég csak egyszer lenyomni a bal egérgombot, de semmi baj sincs abban sem, ha folyamatosan nyomkodod. De csak addig nyomkodd, míg nem zajlott le a "speciális" támadás. Ha már csak a szimpla ökölharc kezdődik újra, akkor már felesleges nyomkodni.
Négy perc alatt 10 db ilyen "speciális" támadást kell végrehajtani. -
azt a finish himet hogy kell megcsinálni? 4 percig kell verekedni vagy mi? :D -
Vagyis nem 3, hanem 2. Ebből az egyik az a Wanted, ami ugye majd csak úgy teljesül, hogy sok-sok-sok-sok pénzt kell szerezni, hogy elérjük a rank10-et.
A másikban viszont nem tudom, hogy tudnánk-e segíteni egymásnak, a Petrovich-os achievementről lenne szó. Fingom sincs mit akar. Tippem az, hogy amit lehet Mafiya work-be, az összes létező missziót teljesítsük legalább 1x. Bár ír, valami Race-t is, amihez nem tudom mi köze van Petrovich-hoz, szóval ezért nem teljesen világos számomra, hogy mit akar. :S
EGO ON
Esetleg, ha még a rekordokat nem döntötted meg, azokban szívesen segíthetek, azokban eléggé hatékony vagyok. Szinte a létező összes trükköt ismerem, amikkel nagyon sok időt meg lehet spórolni.
EGO OFF
#37087: lol -
Telepítettem a GTA, és hibaüzit ír ki. De újra indítottam a gépet, és megint az a hibaüzit irja ki. Windows 7 próba változat van meg. Azzal nem megy?? -
Ez most nekem jött? 
Ez már régóta megvan neki :) -
A GTA4.net oldalról a letöltések köztt volt egy letöltés, de az nem él. Esetleg máshova nem rakta fel valaki?