54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommygear
  • tommygear
    az is dejó lenne fúú :)
  • Odorovich
    Legenda vagyok-os tényleg jó lenne.:D Hidak le lennének szakadva . nappal teljesen kihalt minden estére meg bekell zárkózni magunkat a safehausba. ahol lehetne gyúrni meg a németjuhászunkat etetni.xd Ha öngyilkos szeretnél lenni nyugodtan kimehetnél este zombit öldösni . De sötétebb helyekre nappal nemszabadna bemenni mert ugye ott laknak a zombik. szerintem rohadt jó lenne az a hangulat liberty cityben. hamár ugyis newyork koppintás.:D
  • totyak
    Ok, hát akkor ezzel gyorsan megoldódott az én gondom is.

Ja meg még annyit kérdeznék, bár lehet, hogy nem ide kéne, hogy Intel vagy AMD proci jobb a játékhoz (már ha lehet ilyet egyáltalán eldönteni)? Csak azért kérdem, mert nézegetem itt az árlistákat, aztán az AMD procik elég jelentősen olcsóbbak, mint Intel és most nem tudom mit vegyek. Amúgy elsősorban játékra vásárolnám a cuccot.

Bocs az OFF-ért.
  • DeerHunter01
    VEDD MEG NYUGODTAN MERT MOST MÁR JÓL MEGY :D
    TUDJÁTOK MI VOLT A HIBA?
    AMIKOR FELRAKTAM AZ 1.4 -ES PATCHET PLUSZ VALAMI RATYI CRACKET AKKOR HIBAÜZIVEL ELSZÁLLT ÉS ÁTÁLITOTTAM WINDOWS 98-AS MÓDBA :DDD
    UJRARAKTAM DE AZON MARADT ÉS AZÉRT SZAGGATOTT : D
    MOST VISTA "MÓD"BAN VAN ÉS TÖKÉLETESEN FUT MÁR!
    ÉV FAIL-JA XD
  • totyak
    Lejjebb láttam, hogy ezzel a konfiggal szarul megy neked a játék. Most gondban vagyok, mert én szinte pont ugyan ilyet szerettem volna venni nemsoká (csak még kell egy kis zsé), annyi eltéréssel, hogy én 2Gb 1066-os RAM-ot tennék bele. Most akkor megéri ez nekem? Úgyértem csak nálad szarakodik ezen a konfigon vagy úgy általában?
  • jackcsabi
    Nem lenne baj az az Afrika :) Ilyen gta stílusban nagyon is jó lenne :D
  • fery02
    Szerencse, hogy különbözünk. Én pl a Vice city után már mást se várok, csak ugyanazt a környezetet, ezzel az új motorral. Afrikát meg nagyon nem kéne erőltetni. Valahogyan nagyon nem GTA-s helyszín. Nem is beszélve arról, hogy akkor emlékeztetne a Far Cry 2-re. :)
  • ldavid
    lehetne csinálni Legenda vagyok modot is
  • Foshyy
    Az jónak hangzott amikor megláttam, csak az volt a gond hogy sokat szenvedte vele mire jó lett és hamar meguntam :D
  • wesker24
    Van már zombi mód a Gta-hoz ! Ahol az egész lakosság zombivá változott és zombikat kell irtani ezerrel !

A játék neve Gta Long Nights habár ez a Vice City csak átmodositva ! 1,4 GB a játék !

Habár a Gta 4-hez is jó jönne egy zombi mod !
  • DeerHunter01
    Zombi mód nem várható a játékhoz ? :DDD
    mutliba mekkora lenne
  • Lacee86
    Majd be lehet menni a Parlamentbe, és ülés közben, mikor jó sokan vannak, bedobok pár gránátot. Persze, a "kiváltságosokkal" egyéb módon bánnék (pl. láncfűrész).
  • Foshyy
    Teh ne viccelődj ilyenekkel!!!
    A bandák meg mind cigányok lesznek???
    De hátha én leszek az egyik karakter benne xD
  • Lacee86
    A próféta szóljon belőled, h visszatérhessünk Vice Citybe!! :-)
  • jackcsabi
    Majd a következö rész Magyarországon fog játszódni. Lesz küldetés ahol gyözikének kell majd ellopni a 24 karátos aranykocsiját.
  • Foshyy
    Hát lehet hogy nem lenne rossz egy újabb Miami, de én sokkal jobban örülnék egy teljesen új helyszínnek már. Például egy kelet európai helyszínnek nagyon örültem volna. Sajna most ellőtték azt a poént hogy new york egy része kelet európa szal szerintem ez nem lesz. Kár érte. Meg az mi komoly lenne már ha Afrikába térnék át xDD
    Ha mégis maradnak vice cityben, akkor nem hiszem hogy azt a hangulatot vissza tudnák adni!
  • fery02
    Lesz is ám szerintem folytatása! Ha nem törik meg a hagyományt, következőleg ott leszünk ismét...aztán meg San Andreasban :)
  • Foshyy
    Egyébként egy kis tiszteletet Vice Citynek. :)
    Messze a legjobb rész/játék, amivel valaha találkoztam.
  • Cence
    nekem kellett cpu kontroller v mi mivel a game indulásakor felpörgött 100% ra a CPU és behalt a game is meg a gép is...

amugy scary te mit keresel itt? :D
    meguntad a RoM ot?
  • Foshyy
    Én már nagyon várom a Vice citys részt xD
    Azt hallottam egyik haveromtól, hogy néha lehet találkozni Tommy-val néha az utcán, de már megöregedett. A dolgok megváltoztak arra is. Várom hogy arrafele szórakozhassak.
  • RYO21
    Milyen Vice city?
  • Lacee86
  • fery02
    Hogyan tetszik érteni?

#37344:
  • Lacee86
    Ha már itt tartunk, még mindig MILYEN.
  • jackcsabi
    Az két s...

• fery02
    *Olvass
    (még mielőtt valaki nagyon okos beszólna)
  • fery02
    Olvas vissza!
  • RYO21
    mien vice city?
  • fery02
    Hivatalos infó, hogy ami legutóbb kijött 1.0.4.0-ás patch, ez ilyen "felvezető" féleség és nemsokára jön egy sokkal komolyabb patch (ami remélhetőleg mégtöbb textúrát tesz Vice city-be)
  • Falkon
    Szerintem ez ne cheat , hanem trainer.
  • jackcsabi
    Cheat nélkül ezerszer élvezetesebb... csak egy tipp -.-
  • Foshyy
    ÉN még abban reménykedek, hogy készülnek egy nagyobb tapasszal, attól hátha jól fog menni. Emlékszem amikor a régi gépemre kijött a GTA III és rohadtul szaggatott, mert a motor még uj volt, de utána a VC már be se rezgett a segge, még a SA is jobban ment a III-nál, még ha kicsit szaggatott is. Mivel ez is új, hátha játszhatok még ezen a gépen is, nem kell várni pár évig a GTA-ra. :)
  • Lacee86
    Nézd meg a konfigom (3,6-ra van húzva a CPU, annyi kiegészítést tennék.) Te géped jelentősen jobb, és nekem 800x600 minden low, kivéve az árnyékok és textúraszűrés, azok highon. Így van játék közben stabil 20-25 FPS, gyalog néha 30 is. Szóval vmi nagyon nem kóser nálad, főleg h már patchelted is. A grafikai beállításokban ilyen látótávot, forgalom intenzitást stb. is alacsonyra vetted? Ezenkívül VGA driver frissítést tudok mondani, vagy pedig még esetleg CPU hőmérsékletet, ugyanis ha nagyon melegszik, az sokat ront a teljesítményen. Még1 eszembe jutott, de lehet h hülyeség: még mikor kijött a játék, többen írták (nekem is így volt), h kétmagos prociknál játék indításakor alapból csak egy magot kezd használni a játék, erre volt megoldás a CPU Control nevű progi. Csakhogy ezt a problémát a patch elvileg megszünteti, nekem is elmúlt. De neked hátha nem... Több ötletem nincs.
  • balint1111
    A rendőrők tömegesen fekszenek:D
    Ma reggel elvoltam:D
  • The Protector
    A procid gyenge.Nekem ratyi az alaplapom és nem ismeri fel,nem tudja rendesen kezelni a procit.Ez a game meg prociigényes.8600Gt-vel nyomtam aztán vettem egy 9800Gt-t ami klasszisokkal jobb.Hoppááá semmit sem változott.1-2fps különbség volt.Nem több.
  • ScarY MAN
    de ezzel a konfiggal milyen beallitasok mellett kene mennie?
  • Cence
    medium, nincs gondom vele (1-2 helyen de az se a vidi kard miatt)
  • ScarY MAN
    most akartam irni hogy az is fenntvan :D
  • tommygear
    akkor tedd fel az 1.4-et