54920
-
Foshyy #37489 FAQ
Egyébként nekem annyival meg van oldva hogy win2000 kompatibilissé tettem a két exe-t a főkönyvtárban! -
Odorovich #37488 fel Hibaüzenet jelentkezik, mit kell tennem?
RMN20 - hiányzik a Windows Vista Service Pack 1
RMN40 - hiányzik a Windows XP Service Pack 3
RESC10 - elfogyott a video memória, indítsd újra a gépet
RMN10 - jelentkezz ki a Social Club alkalmazásból -
szevasztok nekem egy kis problemám akadt ,és pedig ez :
FATAL ERROR :RMN40
Valaki tud segíteni ?
Előre köszönöm !!!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ , 2 GB Ram és 8600 GT -
SL #37486 és az első kocsi mód:
-
ldavid #37485 errefelé kapsz választ is (de az alaplapot ne hagyd ki) -
nos elhatároztam magam én is hogy venni kéne akkor uj dolgokat a gépbe...
valakinek valami ötlet, hogy még is mit fejlesszek elöször ezen a konfigon?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2,41 GHz 2 GB Ram és 8600 GT -
Hali! Elhatároztam azt a hülyeséget, h kinyírom a 200 galambot. Elkezdtem, 10-et kinyírtam, a 10-diknél basszus letartóztattak a zsaruk... Qva ideges voltam, mert ugye elvették az összes fegyóm, volt jó sok lőszerem. De nem akartam újra betölteni, mivel ugye én marha nem mentettem el a 10 galamb közben, tehát nem akartam h az erre fordított idő felesleges legyen. Mondom mind1, felhívom Little Jacob-ot, olcsón tudok fegyót venni tőle. Felhívtam: azt mondja, h elfoglalt, hívjam később. Vártam pár percet, ugyanez, ha mentek egyet és utána, akkor is... Most már soha nem fogok tudni tőle fegyót venni?
Az gáz, mert a boltban egy vagyon a sniper pl., meg a többi fegyó se olcsó. Csalni nem szeretnék.
-
Odorovich #37482 repülődinoszauruszautó vagy teherdinoszaurusz ami repül vagy vagy nemtom
-
Foshyy #37481 Fantázia van 
Nem tudom hogy lehet összehozni azt a három dolgot\szót:repülő, teherautó, dinoszaurusz
-
gyere már msn-re oszt elmagyarázom -
Haver írt LIVE-on, hogy csatlakozzak már az ő játékukhoz, mutatni akar valamit. :D -
n3whous3 #37478 NA EZ MÁR KÉNE :D (látom egyik modell át van alakítva)
kérném a segítségét a bandának, win 7 lett felrakva nálam, a live accountot még az elején letöltötte nekem a gép, ellenben a mentésekkel gondom van
Bemásoltam a documentsben levő dolgokat a helyére, a rejtett mappából (Application Settings) átraktam azokat is. Minden mást töröltem előtte, hogy ne rejtse el esetleg pár új adat az egészet.
XP 32 bitről mentem át win 7 64-re, szóval esetleg az is lehet baj? :( A live account teljesen ok lett, mert úgy szedte le a bejelentkezés után. Havernál ugyanez egyből meg volt és semmi baja nem volt vele -
Foshyy #37477 Ez mi a szar??? :)
Ez nagyon bejön xD -
ldavid #37476 van monster is
-
Odorovich #37475 pff :D
-
Még ez sem tetszene? 
-
Foshyy #37473 Hát igen azzal sokkal jobb lenne. -
n3whous3 #37472 ez is mi ez, az egy dolog, hogy a kocsi ok, de a szar rendszámtábla :D Meg az is, hogy ugye semmi nem origi név. Beleraknék max egy olyan pakkot a gameba, ami lecserél igazi autó nevekre meg jelvényekre -
n3whous3 #37471 mármint rosszul mondtam , én egyenként se szerettem őket :D Szinte kizárt, hogy olyan autó modellt találjak online ami a képbe illik, néha van 1-2, de az meg már minek. -
Kicsit elnagyolt:( -
Jah, ekkora.
#37463: Támogatom, nekem is ez a véleményem. Meg én se értem, hogy ilyen miért van, de nálam is fagyogattak az előző GTA-k indokolatlanul mod mellett. :) -
egy majdnem kész Supra :)
kép1, kép2
én nem is nagyon használtam pakkokat, jobb szerettem magam berakosgatni az autókat, mert ha kifagyott a játék, akkor tudtam, hogy valamit én barmoltam el, vagy hogy melyik autó volt az, aminél legutoljára kifagyott. -
n3whous3 #37467 nálam is ratyi az egész, bemásolta mindkét gta mappát amit kellett, a live accountot meg bejelentkezéskor leszedte ugye a gta, de így se ok a mentésem :( -
Hali! Kérdeznék ismét valamit:
Ha az 1.0.3.0-s patch van fent jó a mentés, de egy LIVE update-t akar elvégezni a de a végén lefagy!!!
Ha az 1.0.4.0-s patch van fent akkor nemjó a mentés de jó a LIVE és tudok multizni.
Van ezekre valami megoldás? -
hu de hülye vagyok:) azt hittem 3 giga de köszba csak 3 mega, lol -
Filsize: 2.971 MB ekkor lenne egy kocsinak a mérete? na kipróbálom nemsoká.... -
n3whous3 #37463 wow
azt nem szeretem csak a kocsi pakkokban, hogy valahogy lesüt róla, hogy nem illik a többi közé, valahogy meg van a stílusa a modelleknek, modellezőknek... nem szoktam én soha ilyet felrakni, utoljára gta iii alatt csináltam ilyet aktívan, vc alatt csak 1x próbáltam, aztán az kifagyasztott egy küldinél, szal kivettem (hogy lehet az is, hogy egy modell csere befagyaszt egy küldit, ahol elő se kerül a kocsi :D) -
Subaru Impreza -
Sponnyabob #37461 Én most épp ott tartok és gondoltam megpróbálom Dwayne-t kinyírni de amikor oda érek a töltésnél mindig kifagy a játék úgy látszik a játéknak is szimpatikusabb Dwayne mert mikor X-hez mentem simán betöltött
-
Odorovich #37460 Énis playboyt gyilkoltam meg vlhogy nem volt szimpatikus. de dwayne jóarc . meg X háza is fasza:D de te nyugodtan megölheted dwaynet aztán legalább leirod milessz utána xd -
Én X-et tűntettem el. Idegesített a "hule kocsog" stílusa, na meg a háza is tetszett:) Dwayne múltja pedig lehet hogy mocskos, de Niko-val őszinte, jó arc. Így részemről nem volt nehéz meghozni a döntést:)
[ spoiler ] space-ek nem kellenek - de ott van a makrók gomb a szmájlik mellett [ / spoiler ] -
Hopp, lehet spoilerbe kellett volna... Azt hogy is kell? :-) -
Hali! Mikor az a küldi van, h választani kell, h Dwayne-t vagy PlayboyX-et nyírom ki, ti melyiket választottátok? Ugye 25000 dolcsi vs. új mentésház. Ezen a szigeten lesz másik mentésház majd a későbbiekben? -
Nekem az utolsó, az tök életszerű... a robbanás pillanatában teljesen nyitott szájjal ordít az ember!
-
Hát nem, haveré volt a kulcs amivel feltettem több felhasználóra a játékot, és volt hogy 3an játszottunk egyszerre. A kulcs ugyanaz volt mindhármunknál. -
Ja, GTA IV
#37444: Köszi a visszajelzést (a többieknek is. :))
#37447: Nem tudom, hogy hány fiókhoz csatolható a kulcs, de ha több fiókhoz van csatolva, akkor gyanítom, hogy egyidejűleg csak az egyik fiók lehet online. Szal csak egy eredeti kulccsal nem fogtok multizni. -
n3whous3 #37453 sziahelló azért még kérdeznék gyorsan
nem megy a home gomb :CCCCCC -
Ahhoz képest összejött...
Inkább ne szólj bele. -
mi? hova? te se tudod miről beszélsz -
Nekem egy kulccsal 6 különbözöre felment. De többet már nem enged sajnos :/