54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • jackcsabi
    Amúgy nem értem miért nem mindegy milyen kocsik vannak a játékban?:s
  • TaRka0107
    Hogy kell betenni az autót? Mert a readme-t nem értem!:D Valami SPARKIV-el kell megnyitni egy fájlt!:D
  • TaRka0107
    Melyik autót cseréli le?Mert én bemásoltam ahova kell de nem találtam még!:D
  • samsung123
    pát kép a Subaruról:)
    nagyon jó modell,minden a helyén van, csak kisebb bug van benne(kicsit özelebb van a hátsó kamera a többi autóhoz képeset, távolról az ajtók elütnek) DE nem zavaróak.

• Mitsurob
    Itt az elvileg végleges Pontiac GTO 2004

Letöltés!
  • TaRka0107
    Meg ram is kell a húzáshoz? Van 3gb csak lehet az órajelük szar:D
  • Dobronski
    Értsétek már meg,hogy grafikáról volt szó -.-
  • The Protector
    Mert gyenge a procid,és az alaplapodtól is függ.lehet h az miatt nem engedi.Floppy meg ezeknek a feszültségével még lehet javítani a húzás eredményén.
  • Kulee
    A Mirrors Edge meg a Gta IV teljesen más, nem lehet összehasonlítani a kettőt... Grat aki itt emlegeti a Mirrors'-t...-.-"
    Az meg LoL hogy a Mirrors Edge valósághűbb, ugorjatok már le az ágyatok tetejéről, és útána fussatok ki a nappaliba, a Mirrors-be meg 10edikről leugrik aztán sprint, hagyjuk...-.-" Grat
  • Dobronski
    Amd-nél max 20%-os lehet a tuning.Több nem nagyon,főleg az ilyen ótvar teknikával készült procik,mint neked van,meg nekem.Athlon I-esek.
  • TaRka0107
    Enyémből esélytelen?:D
  • Dobronski
    Amd procik kényesek a tuning téren.Nekem is amd van 5000+.Ki lehet belőle hozni a 3,2ghz-t.
  • TaRka0107
    Nekem 4400+os procimat csak 2.93-ig engedi, de már ott is lefagy bármilyen játéknál! 3ghz-nél meg el se indul a gép!:D Miért lehet ez?
  • fery02
    OK, nagyon szépen köszönöm!
  • MerlinW
    Ha nincs feszültségemelés, akkor vagy elindul vagy nem (illetve max hamar megfagy a windows) Tehát terheléses teszt nélkül is kiderülnek a dolgok, elég csak a GTA-val játszani pár percet.
  • MerlinW
    Most megy 400Mhz FSB 2-es szorzóval dualban = 800Mhz.
    400x2,665=1066
  • Dobronski
    Ja,csak el ne felejts orthos stability tesztet futtatni.Min. fél órát.
  • fery02
    Ja és bocsánatot kérek, csak elragadott hirtelen a hév, majd kárpótolom a dolgot egy újabb adag kép csomaggal. :P
  • fery02
    Igen, 800-on mennek a memóriák, jól mondod. :)
    Akkor, ha feszültségemelés nélkül el lehet vele érni 3,6-ot és ha ehhez tényleg csak annyit kell csinálnom a BIOS-ban, hogy vagy az FSB-t vagy a szorzót megnövelem (nem tudom alapból melyikhez nem kell majd nyúlnom) meg a DRAM szorzót 2,6-ra állítom (bár nem tudom miért pont 2,6-ra :S), akkor szerintem még ma kipróbálom.
    Ha esetleg 9.5-re raknám a szorzót és nem bírná, akkor valószínűleg az én alaplapom is reset-elné magát? Most sajna nincs közelemben az alaplap használati útmutatója, szal nem tudom.
  • ldavid
    de egyébként ott a tuning topic is
  • Odorovich
    feszültséget nem kell emelni 3ghz körül ig inkább csak utána. csak az fsbt tornázd szépen fel aztán meglátod meddig fog stabil lenni a gép.
  • balint1111
    Oks csak nemtom hol lehet feszültséget állítani.FSB Szórzó meg a ram ezek megvannak csak a feszültség hol van?(Bocs az Offért)
  • Odorovich
    3ghz ig sztem biztosan lehet húzni. lehet hogy még tovább is de inkább azzal csak óvatosan
  • balint1111
    Az enyémet érdemes húzni? És ha igen meddig?
  • MerlinW
    Ja 9, bocsánat:) Nálam 9 a max, így nem tudom. Mondjuk az enyém fél évig 4Ghz-en ment, de ott már kellett játszani a feszülséggel az FSB emelés miatt. Nem tudom mennyire bírja a alapfeszen a 3,8-at. Talán bírja. Ki kell próbálni, max sír egyet és visszaállítja magát.
  • Lord Myn
    A 400-as FSB 8-as szorzó, az nem csak 3.2? Gondolom 9-es szorzót akartál írni... De szerintem bírja az a gyári 9,5-es szorzót is és akkor 3.8 GHz.
  • MerlinW
    A te procidat 3,6-ig minden szó nélkül feszültségemelés nélkül lehet húzni. 400FSB 8-as szorzó. Máshoz hozzá sem kell nyúlnod.

Ha nem még nyúltál hozzá akkor 2,6-os DRAM szorzóval még a memóriáid is 1066-on fognak menni, a jelenlegi feltételezhetően 800 helyett.
  • Dobronski
    De nekem akkor is bugzott.
  • fery02
    Az enyém alap órajelen van, még eddig nem mertem húzni. Ha ennyire felhúzod, mint az enyém, akkor ezzel bőven játszható a játék.
  • DeerHunter01
    Nekem a procim az mennyire elég ehhez a gamehez sztetek ?
  • MerlinW
    VGA rendben van, de a proci nem az igazi. Maximum ha húzva van.
  • TaRka0107
    Hát 2magos procim van 4400+-os és egy 4870es 512mb-al!
  • fery02
    Jó proci mindenképp, legalább egy 2 magos. Videokártyából meg a minél több Megásakat szereti. Volt is erről videó, hogy egy 512 Mb-os, meg egy 1 Gb-os kártyával milyen gyorsan tölti be a dolgokat. Igaz, ez a videó akkor volt inkább divatos, mikor itt armageddon volt, minden féle patchek nélküli időszakban. :)
  • TaRka0107
    Szevasztok! Hogy betöltse hamar a textúrákat meg az épületeket, jó proci kell hozzá?:D Videokártya az megvan, csak a procim gyenge egy kicsit, igaz fel van húzva 2.87-ig!
  • Lacee86
    Nekem is hát... khm ..nem a boltban vettem, de semmi baja a textúráknak.
  • MerlinW
    A warez ugyanúgy az eredeti játék egy az egyben, csupán a launcher és egy hozzá tartozó dll a különbség ami átugorja a védelmet. A DVD védelme miatt én is használom, tehát ha úgy vesszük én is warezt használok... semmi különbség... Nem is lehetne, a törésnek semmi köze a grafikához, a tartalom pedig a gyári lemezről van klónozva mint minden esetben.

Lent beszúrtam 20 képet (#37548 - #37545), konfigom az aláírásomban (a képek még HD4850/512MB-al készültek)

commandline.txt tartalma:
    -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank

• Dobronski
    Ilyen a konfigom.
  • Dobronski
    De,csúnyább.És nem csak nekem ez a verzió,hanem másnak is.A föld ugrált,a textúrák eltüntek stb.Láttam már videót az én konfigommal,jobb volt.
  • MerlinW
    Azért a bankrablós ("look man, i have a gunclub...":)) és a telefonos assassin küldetések nem rosszak:)
  • Lacee86
    "...warez változattal volt szerencsém,ezért volt csúnyább még az eredetinél is." LOL Bocs, kicsit megmosolyogtatott ez a mondat. :)