54920
-
Valamelyikhez SparkIV kell vmelyikhez meg OpenIV? Mert a subaru-nál midnegy volt! Írták hogy bármelyik jó!:D -
Nem OpenIV kell, hanem SparkIV. Olvasd már el a readme-t amit a kocsihoz mellékeltek. Ott a letöltési link is. -
SL #37650 Teszteltem a Supra-t :]
Semmi bug nincs benne. A kamera is normális viszont a törés nem annyira realisztikus.
-
OpenIV csak eredeti exevel megy, vagy van olyan verziója ami megy crackel is?:D Bocs az offért! -
Képeket a szénné tört új modellekről! :P -
Hehe
-
SL #37646 álreg takarodj innen. -
Nvidiaakiraly #37645 Szutykom:D 5000+ fasza proci,ha húzod. -
n3whous3 #37644 jajaja ok -
nem az enyem a laptop, nem akarom buheralni, megszoktam mar az ekezet nelkuli irast ezen a laptopon. :D erre a kis idore amig haveromnal vagyok, addig meg kibirom, na de mindegy. -
n3whous3 #37642 lehet telepíteni magyar kiosztást winre, ha meg már sokat gépeztél, akkor sztem kívülről fújod az ékezetes betűk helyét
-
sved windows, sved bill kiosztas. szerinted? :) -
n3whous3 #37640 akkor tanulj meg vakon gépelni és kapcsold be a [hu] billentyűzetet a winfosban XD -
amik meg keszulnek. (fooldalon par kep roluk -bocs hogy ekezet nelkul, de nincs ekezet ezen a laptopon-) -
Szabi1991 #37638 *2 új autóval MÉG nem nagyszám... :D -
Szabi1991 #37637 szép, de így 2 új autóval már nem nagyszám :-/
majd ha lehet cserélni mindet :p -
SL #37636
-
sorry a 2 képért. -
Supra done
letöltés -
Nekem is tökmind1 igazából, de aki már végigjátszotta, miért ne szórakozhatna ezzel-azzal. Én legalább is amíg végig nem viszem, nem buherálom semmivel. -
Feltűnt, hogy mostanában folyamatosan fogy a szabad helyem a rendszerpartíciómról. Eleinte nem tudtam minek rójam fel, mert szerintem biztonságosabban nem is netezhetnék, szal vírustámadást kizártam. Jobban körülnéztem, hogy mi mennyit foglal az adott meghajtón. Meglepően tapasztalom, hogy a Dokumentumok mappában a GTA mentés mappa 8 Gb(!)-os. :D Látom, hogy a Clip könyvtár foglal 7,9 Gb-ot. Aztán eszembe jutott hirtelen, hogy öcsémnek mániája mostanában, hogy elmentegeti a szerinte vélt leglátványosabb jeleneteket. Jó neki, nagyon látványosan tud akkor játszani ezek szerint. :D -
az első szigeten tele van a rakpart, meg a lakásnál is -
Tudtok adni kocsi beadós trainert?:D Mert nem akarom majd keresgetni a Subarut! Vagy sok jár az úton? -
nálam is ugyanez van és én nem warezt hanem gyárit használok -
De neked nem fut ez a szar játék rendesen! 
-
Dobronski #37627 Felrakom,kedvet kaptam.Mármint gétéja négy. -
Dobronski #37626 GRID
-
juj tényleg... elirtammm,de ciki:) na majd javitom,kösz hogy szoltál....amugy nekem is ezt a hibát irta ki először és mikor berakitam az eredeti exe-t ment.....ugyhogy falkon szerintem probald ki...itt az orig exe -
Egy gondolat : Az aláírásodban elvan írva a Cs Source. -
SL #37623 nem kell hozzá eredeti .exe most próbáltam. -
A kedvenc autóm a Buick Grand National.
A játékba Faction és találtam egy olyan texturát ami lecseréli a nevét Buickra.
És hogy tudom vissza rakni az 1.0-át? -
akkor patchelted gondolom.... az eredeti 1.0exe kell hozzá, addig azt használod amig bemásolod az autót utána visszarakod a patchelt exe-t -
Vissza olvastam.
És eredeti a game-em. -
B@Z:::MEG hogy nem tudtok visszaolvasni 3 kommentet.... -
Jó estét!
Nekem nem működik az OpenIV. Kiválasztom a GTA4.exe-t de amikor rámegyek a vehicles.ing akkor ezt írja:
Mi lehet a probléma?
előre is köszi
-
Hát nekem nagyon mindegy milyenek, nem válogatok, nem érdekelnek a kocsik. De ti tudjátok... -
ezzel az erővel gta3-mal is játszhatnék... -
letöltöd az OpenIV nevű progit...aztán elinditod megadod neki a gta könyvtárat...(ha exe hibát is akkor varezt haszmálsz és kell az eredeti gtaIV.exe)
...ha megy akkor megkeresed vele vehicles.img és megnyitod és oda másolod be a két subaruhoz mellékelt fáljt...elmented vele és....megy....opcionálisan a Handling is átirhatosd de nem fontos -
talán mert egy idő után megunja az ember -
ldavid #37613 mit nem lehet ezen érteni?
az alap verdák mind kitaláltak, aki szeretne valós járműveket helyettük, az lecseréli őket