54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • TaRka0107
    Valamelyikhez SparkIV kell vmelyikhez meg OpenIV? Mert a subaru-nál midnegy volt! Írták hogy bármelyik jó!:D
  • MerlinW
    Nem OpenIV kell, hanem SparkIV. Olvasd már el a readme-t amit a kocsihoz mellékeltek. Ott a letöltési link is.
  • SL
    Teszteltem a Supra-t :]
    Semmi bug nincs benne. A kamera is normális viszont a törés nem annyira realisztikus.
  • TaRka0107
    OpenIV csak eredeti exevel megy, vagy van olyan verziója ami megy crackel is?:D Bocs az offért!
  • fery02
    Képeket a szénné tört új modellekről! :P
  • eightmiles
    Hehe
  • SL
    álreg takarodj innen.
  • Nvidiaakiraly
    Szutykom:D 5000+ fasza proci,ha húzod.
  • n3whous3
    jajaja ok
  • DJ Skyline
    nem az enyem a laptop, nem akarom buheralni, megszoktam mar az ekezet nelkuli irast ezen a laptopon. :D erre a kis idore amig haveromnal vagyok, addig meg kibirom, na de mindegy.
  • n3whous3
    lehet telepíteni magyar kiosztást winre, ha meg már sokat gépeztél, akkor sztem kívülről fújod az ékezetes betűk helyét
  • DJ Skyline
    sved windows, sved bill kiosztas. szerinted? :)
  • n3whous3
    akkor tanulj meg vakon gépelni és kapcsold be a [hu] billentyűzetet a winfosban XD
  • DJ Skyline
    amik meg keszulnek. (fooldalon par kep roluk -bocs hogy ekezet nelkul, de nincs ekezet ezen a laptopon-)
  • Szabi1991
    *2 új autóval MÉG nem nagyszám... :D
  • Szabi1991
    szép, de így 2 új autóval már nem nagyszám :-/

majd ha lehet cserélni mindet :p
  • SL
  • DJ Skyline
    sorry a 2 képért.
  • DJ Skyline
    Supra done

letöltés
  • Lacee86
    Nekem is tökmind1 igazából, de aki már végigjátszotta, miért ne szórakozhatna ezzel-azzal. Én legalább is amíg végig nem viszem, nem buherálom semmivel.
  • fery02
    Feltűnt, hogy mostanában folyamatosan fogy a szabad helyem a rendszerpartíciómról. Eleinte nem tudtam minek rójam fel, mert szerintem biztonságosabban nem is netezhetnék, szal vírustámadást kizártam. Jobban körülnéztem, hogy mi mennyit foglal az adott meghajtón. Meglepően tapasztalom, hogy a Dokumentumok mappában a GTA mentés mappa 8 Gb(!)-os. :D Látom, hogy a Clip könyvtár foglal 7,9 Gb-ot. Aztán eszembe jutott hirtelen, hogy öcsémnek mániája mostanában, hogy elmentegeti a szerinte vélt leglátványosabb jeleneteket. Jó neki, nagyon látványosan tud akkor játszani ezek szerint. :D
  • samsung123
    az első szigeten tele van a rakpart, meg a lakásnál is
  • TaRka0107
    Tudtok adni kocsi beadós trainert?:D Mert nem akarom majd keresgetni a Subarut! Vagy sok jár az úton?
  • ronso
    nálam is ugyanez van és én nem warezt hanem gyárit használok
  • jackcsabi
    De neked nem fut ez a szar játék rendesen!
  • Dobronski
    Felrakom,kedvet kaptam.Mármint gétéja négy.
  • Dobronski
    GRID
  • samsung123
    juj tényleg... elirtammm,de ciki:) na majd javitom,kösz hogy szoltál....amugy nekem is ezt a hibát irta ki először és mikor berakitam az eredeti exe-t ment.....ugyhogy falkon szerintem probald ki...itt az orig exe
  • Falkon
    Egy gondolat : Az aláírásodban elvan írva a Cs Source.
  • SL
    nem kell hozzá eredeti .exe most próbáltam.
  • Falkon
    A kedvenc autóm a Buick Grand National.
    A játékba Faction és találtam egy olyan texturát ami lecseréli a nevét Buickra.
    És hogy tudom vissza rakni az 1.0-át?
  • samsung123
    akkor patchelted gondolom.... az eredeti 1.0exe kell hozzá, addig azt használod amig bemásolod az autót utána visszarakod a patchelt exe-t
  • Falkon
    Vissza olvastam.
    És eredeti a game-em.
  • samsung123
    B@Z:::MEG hogy nem tudtok visszaolvasni 3 kommentet....
  • Falkon
    Jó estét!
    Nekem nem működik az OpenIV. Kiválasztom a GTA4.exe-t de amikor rámegyek a vehicles.ing akkor ezt írja:

Mi lehet a probléma?
    előre is köszi
  • jackcsabi
    Hát nekem nagyon mindegy milyenek, nem válogatok, nem érdekelnek a kocsik. De ti tudjátok...
  • samsung123
    ezzel az erővel gta3-mal is játszhatnék...
  • samsung123
    letöltöd az OpenIV nevű progit...aztán elinditod megadod neki a gta könyvtárat...(ha exe hibát is akkor varezt haszmálsz és kell az eredeti gtaIV.exe)
    ...ha megy akkor megkeresed vele vehicles.img és megnyitod és oda másolod be a két subaruhoz mellékelt fáljt...elmented vele és....megy....opcionálisan a Handling is átirhatosd de nem fontos
  • tommygear
    talán mert egy idő után megunja az ember
  • ldavid
    mit nem lehet ezen érteni?
    az alap verdák mind kitaláltak, aki szeretne valós járműveket helyettük, az lecseréli őket