54920
-
De még többször is tudod randira hívni, mondjuk semmi értelmük, max Kiki-nek aki eltünteti a körözésed. -
Raketkilla #37731 hali, elszalasztottam az első "neten" felszedhető barátnőt, vmiért kiadta az utam, nemtudom mit csesztem el. De akkor most ennyi volt? Már sehogy se szedhető fel? sajnos korábbi mentés nincs .... :S -
DjSylent #37730 Azt igazából ugy raktam rá mint car componens szóval a kettőből azt lehet feltenni amelyik kell -
n3whous3 #37729 jó lett, bár sztem egyik szárny felesleges -
DjSylent #37728 Bár az eleje lehetett volna jobb is[IMG] [/IMG]
-
DjSylent #37727 Hello
Itt az első saját auto moddingom[IMG][/IMG]
-
n3whous3 #37726 nem -
Fizikailag nem árthat egy program sem a mai gépeknek. -
NEM! Majd kikapcsol ha túlmelegszik a videokártya:) -
ha kiütöm ezt a grafikai korlátozást a gameban, akkor lesz vmi gondja a gépnek? ugy értem sérülhet video kártya vagy valami? -
Szabi1991 #37722
-
Nekem is volt ilyen, de nagy mákom volt, az út közepén parkoltam le a kocsim (szokás szerint) és az egyik kocsis ahogy kiakarta kerülni, elütött, így újra tudtam írányítani :D -
Idióta Niko elment hotdogért és úgy maradt :C
Konkrétan folyamatosan kerülgeti a standot, ki kellett lépnem. -
Köszi szépen!
-
Tessék -
Valaki fel tudná dobni valahová a Sultan RS 2 fájlját?
Én hülye kitöröltem véletlenül a biztonsági mentést. -
BIZ0906 #37716 De kemény xD -
bazki ekkora failt:CCC nem ide akartam:D -
:))
-
Nagyon jó !!!!! -
Eszméletlen jó, jobb mint a játék :) -
Kösszi mindenkinek !!! -
hali! egy ujabb kedv csináló csináltam nézzétek meg és értékeljétek köszi!videot
a videonak 2:55-nél van vége csak valami hiba volt! -
tess -
Csak be kell ülnöd a kormány mögé és ott csinálnod. -
Sziasztok !
BóVan 1 kérdésem !Egy képen láttam ,hogy a játékban lehet belső nézetből vezetni .
Nekem csak a motorháztetőről való vezetés élménye jut .
Valaki tudja mit kell tenni hogy a kormány mögűl élvezkedhessem ? -
ldavid #37706 beraktam, thx! -
SL #37705 #37650 -
Aki a sérülést szeretné módosítani az ebben az oszlopban lévő - damagedone - értékeket kell átírja. A beszúrt képen már a módosított értékek láthatóak.
A súllyal is lehet szórakozni. A mass oszlopban lévő adatokat kell átírni. Ahogy látjátok, nekem a Comet-em módosított. A sebessége megmarad ugyan úgy, de törni zúzni lehet vele más autókat, olyan szinten, hogy a te autód csak karcolódik. -
Hellsing47 #37703 
pont most akartam kipróbálni pár kocsit, és gondoltam keresek hozzá pontos leírást hogy is kell belerakni, de igy már nem kell, köszi -
Kösz! -
térkép, teamspeak, nodvd mellé bemehet szerintem. -
ldavid #37700 később bemásolom -
De tényleg menjen FAQ-ba, mert sokakat érdekel sztem. Majd ha végigvittem, engem is. -
Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy mindenki csak saját felelősségére végezze el és csináljon biztonsági mentéseket fájlokról pedig Word-ben mikor írtam azt is megfogalmaztam csak elfelejtettem becopy-zni. -
ezt raktam be én. -
Import előtt nem árt egy export, illetve a két dat fájlról is biztonsági mentést készíteni. "Olcsóbb" mint az újratelepítés:) -
BIZ0906 #37695 Mehet a FAQ-ba :) -
Jármű berakása GTA IV-be
Első lépésben válasszuk ki a számunkra azt az járművet amelyiket be szeretnénk tenni. Gta Sa, Gta Vc modelljei nem kompatibilisek a GTA IV-vel ezért csakis Gta IV-hez való fájlokkal próbálkozzunk.
Szükségünk lesz egy programra amivel be tudjuk tenni a letöltött járművet. Ennek a programnak a neve: SparkIV - amit az alábbi linken le is tudsz tölteni:
http://www.gta-modding.it/area/index.php?act=view&id=292
Miután megvan a program tömörítsük ki a megfelelő mappába. Ahogy elindítjuk a programot, az kéri, hogy mutassuk meg neki, hogy hol találja meg a GTAIV.exe fáljt.
Miután ez megtörtént már használatba is vehetjük.
Jelen esetben a Toyota Supra autóról lesz szó ami kitömörítés után így néz ki. Találhatunk benne 2 fájlt „sultanrs.wft” „sultanrs.wtd” Ezt a két fájlt fogjuk kicserélni az eredetivel. Jelen esetben a Sultan RS eredeti autót fogja nekünk lecserélni.
Ezután visszatérünk a programhoz, itt rákattintunk az „Open”-re majd kikeressük az vehicles.img fájlt
amit a - Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages – mappában találhatunk, és megnyitjuk.
Ha minden jól csináltunk ez kell, hogy fogadjon minket
Ezek utána a SparkIV programban rákattintunk az [URL=http://images.netbag.hu/20090710/14220646045.jpg]"Import"[/URL]-ra majd megkeressük a kitömörített autó 2 fent említett
fájlját és egyenként beimportáljuk. Ha ezzel végeztünk kattintsunk a [URL=http://images.netbag.hu/20090710/14221130674.jpg]"Rebuild"[/URL]-ra és utána pedig a [URL=http://images.netbag.hu/20090710/14221325769.jpg]"Save"[/URL]-re
Ha ezekkel végeztünk, az autó 3D-s modelljét már importáltuk a GTA-ba ezek után még 1-2 fájlban való átírás maradt.
Keressük meg a „
carcols.dat” nevű fájlt. Ami jelent esetben itt található: Grand Theft Auto IV\common\data
Ha ez megvan Total Commander-ben bökjük rá az F4-et (billentyűn) majd Ctrl+F billentyűkombinációval kikeressük az adott autót - ez most Sultan RS - majd a letöltött és kicsomagolt autó mappájában találhatunk egy readme.txt fájlt ezt megnyitjuk megint F4-el, majd kijelöljük az adott sort és a carcols.dat nevű fájlba a megkeresett részbe beillesztjük. Majd kilépésnél elmentjük a módosításokat. Ezzel a mozdulattal kicseréltük az autó színét.
Következő lépésben keressük meg a „Handling.dat” nevű fájlt. Ami itt található: Grand Theft Auto IV\common\data miután megtaláltuk ugyan úgy kell eljárnunk mint az előzőnél. Megkeressük a kicsomagolt autó readme-jében a handling.dat-hoz tartozó sorunkat és beikkesztjük a megfelelő Sultan RS helyére. Majd itt is kilépésnél elmentjük a módosításokat.
Köszönet: Neos7-nek és www.gta-modding.it-nek
[b]Mindenki csak saját felelősségére végezze el a cseréket és mielőtt bármihez is hozzákezdenél, csinálj biztonsági másolatokat a fájlról!!![b] -
TDU mindig tele van... Viszont egy Layer-en max 8 játékost láthatsz. GTA-ban sima szervdereket látsz mint bármelyik más játékban. Játéktípus, játékosok száma, stb. De lényegében ott is van mindig sok-sok aktív szerver mind ranked mind unranked kategóriában.
PS: Warez TDU-ról amivel lehet multizni még nem hallottam, GTA-val is max aktív Live accounttal.
[/IMG]
[/IMG]