54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    Akkor úgy tűnik van még valamennyi.
    Csak mindenekelőtt egy fontos tipp: ne lepődj meg azon, hogyha találsz egyet, hogy nem akarja felvenni. Ezeket is az E-vel kell felvenni, csak ezekre valamiért nagyon kényes a rendszer. Nagyon nem mindegy, hogy pontosan hol állsz a téglához képest.. Szinte pontosan rá kell állni a téglára, de még akkor sem biztos, hogy egyből felveszi, nyomkodni kell sokáig az E-t. Ha nem működik, akkor picit, csak épp, hogy hozzáérsz a billentyűhöz, pl előrébb lépsz, majd így is megpróbálod nyomkodni az E-t. Esetleg, ha már túlzottan előrébb vagy, fordulj meg, netán picit oldalazhatsz is egy hajszállnyit, ha úgy látod, hogy nem vagy már nagyon középen.
  • n3whous3
    :D
  • fery02
    Mégis vannak még? :O
  • n3whous3
    csak mivel random találod őket és nem rögzített a helyük a városban, ezért nincs térkép hozzá, kijátszás után néha találni fogsz sikátorokban
  • fery02
    Mondom nincs már egy sem, felvettem mindet.
    n3whous3-ra meg ne hallgass, nagyon nem bírja a hülyéket.
  • n3whous3
    200 van belőle, ahogy a galambokból is, várj mindjárt csinálok képet arról is, hogy hogyan néznek ki
  • Bal0924
    És mennyi van belőle?
  • Bal0924
    Hol lehet találni? Vagy egyáltalán hogyan néz ki?
  • fery02
    Már nem, felszedtem mindet. Bocsi
  • n3whous3
    igen
  • Bal0924
    Sziasztok!!!!

A téglák léteznek? Amiket meg lehet találni, a leégett házhoz.
  • Nesu
    Például amik valósághűbbé teszik a játékot .
    Mint az eredeti nevek vagy sok más nyalánkság .
    Engem idegesít ,hogy nem indul el némelyik addontól ,
    .
  • n3whous3
    ha megnézed az sc weboldalát, akkor azért láthatod, hogy van értelme, de olyan nagyon sok végülis nem.
  • SL
    milyen nagy dolgokra gondolsz?
  • Nesu
    Szevasztok !
    1 kérdés ,van rá remény ,hogy kiadják a nagy dolgokat egy csomagban és nem kell egyenkén buziskodni az inplatálassal ?
  • DJ Skyline
    kőkorszaki GTA bug a sárvédőn átütő kerék. :)
  • eightmiles
    Ó MÁJ GÁD!! :O

Deszép ;o
  • fery02
    Így is úgyis külön fogja kezelni a mentéseket, meg az achievementeket, azok csak a LIVE-tól függenek. Tulajdonképp azt sem igazán értem, hogy minek szükséges a játékhoz ez a SC, valami haszna pedig biztos van neki.
    Am szerintem is elég egy, nem lehet abból baj. Legfeljebb majd pofázik társításnál, ha mégis kell neki egy külön SC profil.
  • BIZ0906
    Még egy kis finomítás és textúra és mehet az esti verseny xD
  • n3whous3
    inkább maradjon ugyanaz az SC profil, úgy akkor másik save is mehet, meg másik achieveement- SC pluszt nem ad, ami miatt kéne beregizni miatta megint
  • fery02
    Lehet készítek öcsémnek is egy LIVE profilt és csak az érdekelne vele kapcsolatban, hogy a biztonság kedvéért neki is regisztráljak-e egy Social profilt? Vagy nem lehet gond abból, ha hozzácsatolom az enyémet az ő új profiljához is?
  • n3whous3
    kerék felütődés (-> kilátszódás) dolog állítható gondolom handlingben vagy vmelyikben, meg pár gyári kocsi is volt hasonló, szal sztem okés :D
  • n3whous3
    érdekes modell
  • jackcsabi
    Ö az egyik akit a netröl tudod randira hívni, a szöke.

#37746: Ez milyen ronda már :/
  • 5Dani
    Ez a Kiki nekem kimaradt, hol lehet felszedni?
  • SL
    cseppet bugos
  • ronso

• Szabi1991
    [center]
  • fery02
    Kattints rá a linkre!
  • Szabi1991
    csak épp nincs még corvette a játékhoz.. :D
  • norbi2fraktal
    Corvette is van benne
  • Solid Snake
    Jófélék
  • Szabi1991
    végre egy olyan autó ami a játékba is van.. :D
  • Szabi1991
    jó lett :-)

Z-modeller-el kell itt is ügyeskedni ? :D
  • MerlinW
    Ezek a komoly videók:
    bankrabló
    futár
  • Neoncsoves
    pl mit lehet nyerni? logitech chillstream már nem kell mert van... logitech g25 esetleg
  • MerlinW
    Az a baj, hogy ezek csak mások által már elkészített videók illetve hivatalos trailerek újravagdosása (ráadásul logika nélkül). Oszt alátettél egy dalt.

A videók egyébként jók, még ha egy órádba is került megcsinálni őket, egyedül az a zavaró, hogy a különböző források különböző minőségűek, így meg nem szép.

Ha egyedit szerenél alkotni, ajánlom a játék videószerkesztőjét, majd utána jöhet a premieres vagy akármilyen mazsolázás.
  • ldavid
    music video contest Logitech cuccokért
  • Colton
    hali!

itt az uj video remélem ez is etszeni fog!
  • n3whous3
    még ha kidobod a csajt, akkor is újra lehet aztán megint összejönni vele, szal nem hinném, hogy ennyi... :)