54920
-
Ha még nem lett volna:
Michael Pachter és a GTA 5 - Dixie Flatline
Michael Pachter, a Wedbush Morgan csillagszemű, sosem tévedő elemzője megkérdezte a Take Two játékkiadó vállalatot, hogy csinálják-e már a Grand Theft Auto folytatását. Amire igenlő választ adtak. Egyben hozzátették: már egy éve csináljuk a folytatást Miki!
Továbbá a GTA IV-hez fejlesztett motort használják majd, a készítők pedig nagyon motiváltak, hiszen ha elkészülnek, akkor nagy csekket vehetnek át a kiadótól. Pachter végül megjegyezte, hogy sajnálatos módon a GTA 5 nem fog megjelenni a 2010-es pénzügyi évben, azaz 2010 októberéig semmiképp. Viszont 2011 októberéig mindenképp piacra dobják és 15-18 millió eladott példányra számítanak (az elemzők). -
Erneszt #38139 felinstaláltam a 1.0.3.0 -ás patchet a többit nem, és amikor indítom a játékot hibaüzenet jön ki EFC20 Invalid resource detected - Please re-install the game, mi lehet a baj? -
Tömören annyi, h nemtom, h milyen géped van, de még ha erős, akkor is igencsak ajánlott legalább az 1.03-as patch-et feltenni (korábbiak nem kellenek). Az 1.04-estől nekem személy szerint kicsit rosszabbul futott a játék, de ki kell próbálni. -
"valaki leírná h mit kell róla tudni"
Social Club, GTA weboldal, visszaolvasás, google.
"ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet,"
Nem kell.
"hogy mivel lesz jöbb tőle a játék.."
Lásd első pont.
Nem lusta, önálló. -
Erneszt #38136 Császtok! segítség kéne, láttam h létezik patch a gta iv-hez és fel akarnám tenni... de nemtudok róla semmit... valaki leírná h mit kell róla tudni, pl olyanokat h ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet, vagy hogy számítt-e a sorrend, meg hogy mivel lesz jöbb tőle a játék... előre is köszi -
Persze, nekem is SP3 van fent csak ha nem akar bajlódni a telepítéssel...... -
Nem -
Addon autók nem húzzák nagyon el az FPSt? -
Valóban érdemes feltenni a szervízcsomagokat, bár az SP3-ban nem nagyon van semmi új, csupán az SP2 óta kijött javításokat tartalmazza egyben. -
DAF CF
Brabus SV12 S Biturbo
Ford Mustang Sandroadster
Nissan 300ZX
egyre jobban beindul a bolt, örülök. bár még nincs sok kedvemre való autó. :) -
nem is lehet beleülni :D nekem legalábbis valamiért nem hajlandó rá. -
Akkor ok. -
nekem meg nem eredeti volt és mégis jó volt... -
Ja, csak lehet h akinek nem eredeti Wondowsa van, annak csinál vmi gebaszt. Nekem eredeti van, úgyh sima ügy volt a telepítés. -
nah, még elsőnek megcsinálják az összes ratyi autót ebbe is, aztán majd idővel lesznek kultúrak is^^ -
ja csak SP3tól jobb lesz az egész, na de mindegy... -
SL #38124 mi a brantnak írod le kétszer a kérdést? ha nem válaszolunk rá akkor nem tudjuk.
szedd le a Games for Windows Live 1.1-et mert lehet, hogy bekavar neki. -
Pyro82 #38123 Sziasztok!
Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elő a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?
-
Coli58 #38122 köszi srácok, de ezzel most nem lettem okosabb :( am meg fent van az sp3. még próbálkozok 1-2 dologgal, de ha nem sikerül akkor reinstall OS lesz. de azért másnak esetleg nincs ötlete még ? :( -
Hát nem egyszerűbb! Mert még letöl....... izzéé....megveszed..... aztán felrakod az 1óra meg még driverek telepítése! Átírás meg 2 perc! -
Jó, hát ezt beleértettem. Úgy veszi a játék, mint ha fennlenne az SP3. -
és akkor már nem egyszerűbb felrakni SP3at? -.- -
Sp3 nélkül is simán megy.Csak futtatás,regeditben kell átírni az értéket 200ról 300-ra.
-
Ne viccelj, el se indulna neki SP3 nélkül... -
Zsoberpapa #38116 A játék Windows XP esetén megköveteli az SP3-at. SP3 nélkül ne is próbálkozz. -
Coli58 #38115 bocsánat, outpost -
Coli58 #38114 NOD32-őm van és Outport firewall Pro-m. -
Coli58 #38113 a-a nem szoktam :D -
Lehet bekaptál vmi vírust. Szoktál "olyan" oldalakon mászkálni?
-
Coli58 #38111 dehát most nem rég raktam újra. mi baja lehet? -
SL #38110 tedd újra a Windows-t 100%, hogy ez a baja. -
Coli58 #38109 Hello mindenkinek !
Van egy kis gondom. Játszok-játszok a GTA IV-el és akkor egy idő után kifagy. Beakad, aztán hang is és végül ugye gtaiv.exe error ( nincs semmilyen hibakód, a szokákos "don't send" meg a "send" vagy mi ). Nincs felrakva patch mivel patchel nekem még szarabbul ment.
Gépem:
Intel Core 2 Quad 2.4 Ghz
Geforce 9600 GT
2 GB RAM
Valaki már mondta azt hogy a windowsommal lehet a baj. De nem tudom miért amikor nem is csinálok vele semmit és karban is tartom.
Előre is köszönöm a segítséget !
Üdv:Coli
-
Reinstall -
Pyro82 #38107 Sziasztok!
Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elő a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?
Üdv!
-
Zsoberpapa #38106 Kipróbáltam az ENB series modot. Meg kell, hogy mondjam, sokat javít a játékon. Nagyon el lett találva, csak még Windowed modeban működik (nem hiába beta). Egyébként Boris a régebbi GTA-khoz is készített már grafikai tuningot. -
BIZ0906 #38105 Hát a patch banner alatt vicsorog rád xD és kezdődik a verta készítés és egyéb modolások felpakolása :) -
valaki osszefoglalana mi tortent mostanaban? van valami uj patch? csak mert kb 2 nap alatt jott 600 hsz :D thx -
na sikerült a patchelés,köszi mindenkinek
teljesen pozitív tapasztalataim vannak,játszottam vagy másfél órát,semmi RESC10,Grafika eddig csak high volt úgy volt 25-30FPS most minden fullmax:D és 30-40FPS -
SL #38100 tanulj meg írni és innen
ték -
miki10 #38099 honnan tudok a játékhot letölteni ping fix-et?