54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    Ha még nem lett volna:

Michael Pachter és a GTA 5 - Dixie Flatline

Michael Pachter, a Wedbush Morgan csillagszemű, sosem tévedő elemzője megkérdezte a Take Two játékkiadó vállalatot, hogy csinálják-e már a Grand Theft Auto folytatását. Amire igenlő választ adtak. Egyben hozzátették: már egy éve csináljuk a folytatást Miki!

Továbbá a GTA IV-hez fejlesztett motort használják majd, a készítők pedig nagyon motiváltak, hiszen ha elkészülnek, akkor nagy csekket vehetnek át a kiadótól. Pachter végül megjegyezte, hogy sajnálatos módon a GTA 5 nem fog megjelenni a 2010-es pénzügyi évben, azaz 2010 októberéig semmiképp. Viszont 2011 októberéig mindenképp piacra dobják és 15-18 millió eladott példányra számítanak (az elemzők).
  • Erneszt
    felinstaláltam a 1.0.3.0 -ás patchet a többit nem, és amikor indítom a játékot hibaüzenet jön ki EFC20 Invalid resource detected - Please re-install the game, mi lehet a baj?
  • Lacee86
    Tömören annyi, h nemtom, h milyen géped van, de még ha erős, akkor is igencsak ajánlott legalább az 1.03-as patch-et feltenni (korábbiak nem kellenek). Az 1.04-estől nekem személy szerint kicsit rosszabbul futott a játék, de ki kell próbálni.
  • MerlinW
    "valaki leírná h mit kell róla tudni"
    Social Club, GTA weboldal, visszaolvasás, google.

"ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet,"
    Nem kell.

"hogy mivel lesz jöbb tőle a játék.."
    Lásd első pont.

Nem lusta, önálló.
  • Erneszt
    Császtok! segítség kéne, láttam h létezik patch a gta iv-hez és fel akarnám tenni... de nemtudok róla semmit... valaki leírná h mit kell róla tudni, pl olyanokat h ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet, vagy hogy számítt-e a sorrend, meg hogy mivel lesz jöbb tőle a játék... előre is köszi
  • TaRka0107
    Persze, nekem is SP3 van fent csak ha nem akar bajlódni a telepítéssel......
  • MerlinW
    Nem
  • ChuckyHUN
    Addon autók nem húzzák nagyon el az FPSt?
  • MerlinW
    Valóban érdemes feltenni a szervízcsomagokat, bár az SP3-ban nem nagyon van semmi új, csupán az SP2 óta kijött javításokat tartalmazza egyben.
  • DJ Skyline
    DAF CF
    Brabus SV12 S Biturbo
    Ford Mustang Sandroadster
    Nissan 300ZX

egyre jobban beindul a bolt, örülök. bár még nincs sok kedvemre való autó. :)
  • DJ RX7
    nem is lehet beleülni :D nekem legalábbis valamiért nem hajlandó rá.
  • Lacee86
    Akkor ok.
  • ChuckyHUN
    nekem meg nem eredeti volt és mégis jó volt...
  • Lacee86
    Ja, csak lehet h akinek nem eredeti Wondowsa van, annak csinál vmi gebaszt. Nekem eredeti van, úgyh sima ügy volt a telepítés.
  • 12346
    nah, még elsőnek megcsinálják az összes ratyi autót ebbe is, aztán majd idővel lesznek kultúrak is^^
  • ChuckyHUN
    ja csak SP3tól jobb lesz az egész, na de mindegy...
  • SL
    mi a brantnak írod le kétszer a kérdést? ha nem válaszolunk rá akkor nem tudjuk.

szedd le a Games for Windows Live 1.1-et mert lehet, hogy bekavar neki.
  • Pyro82
    Sziasztok!

Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elő a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?

• Coli58
    köszi srácok, de ezzel most nem lettem okosabb :( am meg fent van az sp3. még próbálkozok 1-2 dologgal, de ha nem sikerül akkor reinstall OS lesz. de azért másnak esetleg nincs ötlete még ? :(
  • TaRka0107
    Hát nem egyszerűbb! Mert még letöl....... izzéé....megveszed..... aztán felrakod az 1óra meg még driverek telepítése! Átírás meg 2 perc!
  • Lacee86
    Jó, hát ezt beleértettem. Úgy veszi a játék, mint ha fennlenne az SP3.
  • ChuckyHUN
    és akkor már nem egyszerűbb felrakni SP3at? -.-
  • The Protector
    Sp3 nélkül is simán megy.Csak futtatás,regeditben kell átírni az értéket 200ról 300-ra.
  • Lacee86
    Ne viccelj, el se indulna neki SP3 nélkül...
  • Zsoberpapa
    A játék Windows XP esetén megköveteli az SP3-at. SP3 nélkül ne is próbálkozz.
  • Coli58
    bocsánat, outpost
  • Coli58
    NOD32-őm van és Outport firewall Pro-m.
  • Coli58
    a-a nem szoktam :D
  • Lacee86
    Lehet bekaptál vmi vírust. Szoktál "olyan" oldalakon mászkálni?
  • Coli58
    dehát most nem rég raktam újra. mi baja lehet?
  • SL
    tedd újra a Windows-t 100%, hogy ez a baja.
  • Coli58
    Hello mindenkinek !

Van egy kis gondom. Játszok-játszok a GTA IV-el és akkor egy idő után kifagy. Beakad, aztán hang is és végül ugye gtaiv.exe error ( nincs semmilyen hibakód, a szokákos "don't send" meg a "send" vagy mi ). Nincs felrakva patch mivel patchel nekem még szarabbul ment.
    Gépem:
    Intel Core 2 Quad 2.4 Ghz
    Geforce 9600 GT
    2 GB RAM

Valaki már mondta azt hogy a windowsommal lehet a baj. De nem tudom miért amikor nem is csinálok vele semmit és karban is tartom.

Előre is köszönöm a segítséget !

Üdv:Coli
  • ChuckyHUN
    Reinstall
  • Pyro82
    Sziasztok!

Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elő a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?

Üdv!
  • Zsoberpapa
    Kipróbáltam az ENB series modot. Meg kell, hogy mondjam, sokat javít a játékon. Nagyon el lett találva, csak még Windowed modeban működik (nem hiába beta). Egyébként Boris a régebbi GTA-khoz is készített már grafikai tuningot.
  • BIZ0906
    Hát a patch banner alatt vicsorog rád xD és kezdődik a verta készítés és egyéb modolások felpakolása :)
  • Hunter of Deer
    valaki osszefoglalana mi tortent mostanaban? van valami uj patch? csak mert kb 2 nap alatt jott 600 hsz :D thx
  • Firerock
    na sikerült a patchelés,köszi mindenkinek
    teljesen pozitív tapasztalataim vannak,játszottam vagy másfél órát,semmi RESC10,Grafika eddig csak high volt úgy volt 25-30FPS most minden fullmax:D és 30-40FPS
  • SL
    tanulj meg írni és innen

ték
  • miki10
    honnan tudok a játékhot letölteni ping fix-et?