54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    Azzal hívod le a Live panelt játék közben. Vissza tudsz jelentkezni:) Kell a mentésekhet a Live
  • jackcsabi
    Nyomd meg és jó lesz...
  • Ley Roland
    mi van vele?:)
  • MerlinW
    Csinálj egy commandline.txt-t a főkönyvtárba az alábbi tartalommal:
    -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank

Utána lődd be játékon belül a grafikát, indítsd újra és ha mázlid van nem fog szaggatni többet
    (noprecache ne legyen, mert attól is szaggat)

Valamint a procid elvileg neked is minden probléma nélkül húzható egy sima szorzó emeléssel minimum 3Ghz-ig.
  • DeerHunter01
    jaja bár nálam nem tudom mi lehet a baj :S
  • MerlinW
    Ez korrekt, 1.02-1.03 előtt valóban gáz volt, de ez nem egyedi eset a PC-s játékok történelmében:) Sőt mondhatni rendszeres:) Lásd Ghotic3 és társai:)
  • MerlinW
    Írtam, 4850-el játszottam így:)
  • Lacee86
    Hát azért mikor kiadták, elég szutyok volt. Most patchekkel már helyrepofozták nagyjából. (Mármint a hardverdologról beszélek; amúgy jó a játék.)
  • DeerHunter01
    naja de a vga-d azért nem gyenge.

ha jó lenne megvenném énis hogy tudja multizni ,de nekem közepesen is beszaggatja sajnos és nem tudom hogy mi lehet a probléma. akkor szokott beszaggatni ha futok és mozgatom az egeret vagy csak a kocsiból körbenézek .
  • MerlinW
    Nem normális. Home gomb?
  • Ley Roland
    valaki erre #38158 ?
  • MerlinW
    Egy túrót. Akinek van pénze jobb gépre annak van a játékra is. Jó gépen semmi baj a játékkal. Ékes példa lehetek akár én is. Nemrég linkeltem mindenféle képet, adatot. 1680-ban minden maxon (csak distance 50-en) tökéletesen fut a játék (ráadásul még 4850-el játszottam vele). És nincs 200ezres gépem, csak okosan kell vásárolni:)

Flém elkerülés végett, nem warezvita, csak általánoságban beszélek. Felőlem az warezol aki akar, nekem nem lételemem a játék:)
  • DJ RX7
    biztosan 3-4 millióan vették meg volna pc-re ha nem fuserálják el a portolást. nem is értem, hogy gondolhatták ezt így a marketingjük szempontjából.
  • MerlinW
    Mondjuk megértem őket (és a többi konzol orientált céget). konzolosból eladnak 4-5 milliót, PC-sből max 1-2-t. A programozókat, rezsit, külön terjesztést fizetni, stb... a nép nagy része meg letölti. A vállalatok (az élet minden területén) pont annyit dolgoznak hogy megérje nekik. Se többet, se kevesebbet:)
  • DJ RX7
    biztos, hogy ez a motor lesz csak tuningolnak rajta kicsit ahogy anno az előző sorozatnál is.
  • DJ RX7
    ez volt nekem. dettó ilyen dobozzal.
  • DeerHunter01
    legyen ez a motor mert tényleg gyönyörü szerintem csak legyen jó a pc-s verzsön
  • MerlinW
    Ha a Rockstar azt mondja hogy ugyanez a motor lesz az 5-ben (márpedig azt mondja - főleg hogy már 1 éve fejlesztik) akkor nagy a valószínűsége.
  • n3whous3
    geforce 2 mx 400 32 mega rulez :ASASD:AS:ASD
  • DJ RX7
    dettó. nekem gta 3-ban 2. városban nagyon rángatózott vice city-ben meg egy csepp akadás sem volt. geforce 2 mx-el.
  • Ley Roland
    1.0.4.0
  • n3whous3
    melyik patch van fent nálad?
  • Ley Roland
    Az normális ha viszem a singlet akkor kilép a live-ból?
    Azt írja ki hogy offline.
  • Lacee86
    Lehet, én csak 2004-ben játszottam GTA III-mal is meg VC-vel is, akkor vettem új gépet, szóval azért bőven megbírkózott mind2-vel. SA már neccesebb volt kicsit nekem; vezetés közben sokszor nagyon beszaggatott.

Máté: Következő helyszín ismét VC lesz, ezt garantálom. Különben halálosan megfenyegetem a Rockstarosokat.
  • mila69en
    az teljesen mindegy mit írnak:D emlékszem mikor kijött a gta 3 alig volt valaki akinek élvezhetően ment a játék, a vice city viszont már igen, a SA meg csak úgy suhant:D
  • Máté94
    De ez áprilisi tréfa volt:)
  • SL
  • banike
    Hello
    egy kérdésem lenne
    Revenger's tragedy nevű pályán amikor meg kell ölni azt az oroszz nevüt(nem jut eszembe) fejbe lövi pegorinot aztan fel megy a helikopterre en le a hajora kovetem mindej LJ jon a helivel felmaszok es akkor de csak akkor irányithatatlan az annihilator amikor maskor iranyitom teljesen irányitható mert nem forog a kamera ha forgatom mintha fujna a szél
    valakinek előfordult ez?
    elöre is kköszi
  • Lacee86
    Ja, de amúgy utánanéztem, tényleg sokkal nagyobb gépigényt írtak a VC-nek mint a GTA III-nak; fura.
  • EK1TEP
  • n3whous3
    micsoda, nálam a gta iii alig ment normálisan, a vc meg sokkal jobban, ugyanazon a gépen
  • Colton
    nekem Jóval a minimum alatt van és játszhatóan megy!
  • Máté94
    Ez honnan jött?:D
  • ldavid
    a VC-nek kb. 2x akkora gépigénye volt
    a GTA4-nél most tényleg a két új motor kavarhat be, ezelőtt egy PC-s gameben sem használták őket
  • SL
    GTA V = Grand Theft Auto: Harbour City
  • n3whous3
    nem biztos ám, hogy ugyanaz a motor lesz, ellenben sztem is tuti tanulni fognak a hibákból
  • DJ RX7
    végül is vice city sokkal jobban optimizálva volt mint a 3
  • mila69en
    ugyanez a motor addigra már suhanni fog az új gépeden:DDD ugye gta 3, vice city esete gta4 gta5 esetében is ez fog történni:)
  • MerlinW
    Az majd a meglepetés lesz:)

Bár én még mindig tiltakozom ez ellen, ugyan nem tudom milyen varázshardverem lehet, de nekem sosem volt problémám a játékkal...
  • DJ RX7
    azt miért nem kérdezte meg, hogy: a pc-sekre megint fognak szarni magasról és a portolást megint elbasszák?