54920
-
Azzal hívod le a Live panelt játék közben. Vissza tudsz jelentkezni:) Kell a mentésekhet a Live -
Nyomd meg és jó lesz... -
mi van vele?:)
-
Csinálj egy commandline.txt-t a főkönyvtárba az alábbi tartalommal:
-renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
Utána lődd be játékon belül a grafikát, indítsd újra és ha mázlid van nem fog szaggatni többet
(noprecache ne legyen, mert attól is szaggat)
Valamint a procid elvileg neked is minden probléma nélkül húzható egy sima szorzó emeléssel minimum 3Ghz-ig. -
jaja bár nálam nem tudom mi lehet a baj :S -
Ez korrekt, 1.02-1.03 előtt valóban gáz volt, de ez nem egyedi eset a PC-s játékok történelmében:) Sőt mondhatni rendszeres:) Lásd Ghotic3 és társai:) -
Írtam, 4850-el játszottam így:) -
Hát azért mikor kiadták, elég szutyok volt. Most patchekkel már helyrepofozták nagyjából. (Mármint a hardverdologról beszélek; amúgy jó a játék.) -
naja de a vga-d azért nem gyenge.
ha jó lenne megvenném énis hogy tudja multizni ,de nekem közepesen is beszaggatja sajnos és nem tudom hogy mi lehet a probléma. akkor szokott beszaggatni ha futok és mozgatom az egeret vagy csak a kocsiból körbenézek . -
Nem normális. Home gomb? -
valaki erre #38158 ? -
Egy túrót. Akinek van pénze jobb gépre annak van a játékra is. Jó gépen semmi baj a játékkal. Ékes példa lehetek akár én is. Nemrég linkeltem mindenféle képet, adatot. 1680-ban minden maxon (csak distance 50-en) tökéletesen fut a játék (ráadásul még 4850-el játszottam vele). És nincs 200ezres gépem, csak okosan kell vásárolni:)
Flém elkerülés végett, nem warezvita, csak általánoságban beszélek. Felőlem az warezol aki akar, nekem nem lételemem a játék:) -
biztosan 3-4 millióan vették meg volna pc-re ha nem fuserálják el a portolást. nem is értem, hogy gondolhatták ezt így a marketingjük szempontjából. -
Mondjuk megértem őket (és a többi konzol orientált céget). konzolosból eladnak 4-5 milliót, PC-sből max 1-2-t. A programozókat, rezsit, külön terjesztést fizetni, stb... a nép nagy része meg letölti. A vállalatok (az élet minden területén) pont annyit dolgoznak hogy megérje nekik. Se többet, se kevesebbet:) -
biztos, hogy ez a motor lesz csak tuningolnak rajta kicsit ahogy anno az előző sorozatnál is. -
ez volt nekem. dettó ilyen dobozzal. -
legyen ez a motor mert tényleg gyönyörü szerintem csak legyen jó a pc-s verzsön -
Ha a Rockstar azt mondja hogy ugyanez a motor lesz az 5-ben (márpedig azt mondja - főleg hogy már 1 éve fejlesztik) akkor nagy a valószínűsége. -
n3whous3 #38162 geforce 2 mx 400 32 mega rulez :ASASD:AS:ASD -
dettó. nekem gta 3-ban 2. városban nagyon rángatózott vice city-ben meg egy csepp akadás sem volt. geforce 2 mx-el. -
1.0.4.0 -
n3whous3 #38159 melyik patch van fent nálad? -
Az normális ha viszem a singlet akkor kilép a live-ból?
Azt írja ki hogy offline. -
Lehet, én csak 2004-ben játszottam GTA III-mal is meg VC-vel is, akkor vettem új gépet, szóval azért bőven megbírkózott mind2-vel. SA már neccesebb volt kicsit nekem; vezetés közben sokszor nagyon beszaggatott.
Máté: Következő helyszín ismét VC lesz, ezt garantálom. Különben halálosan megfenyegetem a Rockstarosokat.
-
az teljesen mindegy mit írnak:D emlékszem mikor kijött a gta 3 alig volt valaki akinek élvezhetően ment a játék, a vice city viszont már igen, a SA meg csak úgy suhant:D -
De ez áprilisi tréfa volt:) -
SL #38154 #38151
-
banike #38153 Hello
egy kérdésem lenne
Revenger's tragedy nevű pályán amikor meg kell ölni azt az oroszz nevüt(nem jut eszembe) fejbe lövi pegorinot aztan fel megy a helikopterre en le a hajora kovetem mindej LJ jon a helivel felmaszok es akkor de csak akkor irányithatatlan az annihilator amikor maskor iranyitom teljesen irányitható mert nem forog a kamera ha forgatom mintha fujna a szél
valakinek előfordult ez?
elöre is kköszi -
Ja, de amúgy utánanéztem, tényleg sokkal nagyobb gépigényt írtak a VC-nek mint a GTA III-nak; fura. -
EK1TEP #38151 -
n3whous3 #38150 micsoda, nálam a gta iii alig ment normálisan, a vc meg sokkal jobban, ugyanazon a gépen -
nekem Jóval a minimum alatt van és játszhatóan megy! -
Ez honnan jött?:D -
ldavid #38147 a VC-nek kb. 2x akkora gépigénye volt
a GTA4-nél most tényleg a két új motor kavarhat be, ezelőtt egy PC-s gameben sem használták őket -
SL #38146 GTA V = Grand Theft Auto: Harbour City -
n3whous3 #38145 nem biztos ám, hogy ugyanaz a motor lesz, ellenben sztem is tuti tanulni fognak a hibákból -
végül is vice city sokkal jobban optimizálva volt mint a 3 -
ugyanez a motor addigra már suhanni fog az új gépeden:DDD ugye gta 3, vice city esete gta4 gta5 esetében is ez fog történni:) -
Az majd a meglepetés lesz:)
Bár én még mindig tiltakozom ez ellen, ugyan nem tudom milyen varázshardverem lehet, de nekem sosem volt problémám a játékkal... -
azt miért nem kérdezte meg, hogy: a pc-sekre megint fognak szarni magasról és a portolást megint elbasszák?