54920
-
Ez mi ?Csilli villi ok ,de mégis a nyomás nem ? -
-
A FAQ alapján csináltad a LIVE profilodat? -
simon7108 #38557 az elozo kérdésemre nem kaptam választ:(na mind1 lenne még 1 kérdésem:)
hogy kell MULTIZNI???mert be akarok jelentkezni de nem fogadja el a felhasználo nevet és a jelszot:(pls segitsen valki.elore is thx! -
köszkösz -
Az ENB mod is "mod"-nak számít a GTA 4 multijának ugye? Valaki esetleg ha már tapasztalta, leírhatja, hogy enged-e a játék vele multizni.
Csak ezt a mod-ot használnám. A legjobb az lenne, ha a Rockstar kiadná egy külön patch formájában az ENB áldásokat. :) -
itt van minden ami kellhet -
Kell két alkalmazás melléjük:
Scripthook (ScriptHook.dll)
Asi Loader (dsound.dll) -
mit értesz az alatt hogy használjam? bemásoltam ami a legújabb trainerbe van gyök könyvtárba és ennyi nem? :) -
semmit nem kell csinálni bemásoltad utána megy asszem f3 vagy f4 el lehet előhozni a menüt num bilekkel meg lépkedni fel le bal jobb 8, 4, 6, 2,
0 -val vissza lép
persze a ScriptHook.dll-t azt használd amilyen verzios a gta-d -
valaki segítsen már a Simple Native Trainer v3.9 elindításában, mert sehogyse jön össze, mindent bedobtam főkönyvtárba. vmit el kell végezni a moddolás előtt hogy fussanak a modok, trainerek? persze segítség az ENBhez is jöhet mert azt se tudom beüzemelni, pedig kiírja a játék indításakor bal felül hogy ENB meg mittomén kikészítette.
köszi -
"valaki adna egy 100%os szévet?hülyülni kéne csak:D
Ja és leírnátok hogy hogy kell berakni?"
lécci valaki -
Dobronski #38546 
-
n3whous3 #38545 öröm és boldogság remélem mindenkinek -
n3whous3 #38544 ki jelentkezett a mostani video contestre Social Clubon? Linkeljük már be egymás videóit és csillagozzuk pár ponttal ::: Én is raktam fel egyet (amit linkeltem egyik nap youtuberól), ha benne vagytok, én is adom a linket. -
valaki adna egy 100%os szévet?hülyülni kéne csak:D
Ja és leírnátok hogy hogy kell berakni? -
megvan -
linket :D -
ez nem eszi a gépet, nem okoz teljesítmény csökkenést:) ugyhogy bátran használjátok:) -
biztos király de igyis örülök ha megy nagyjából szaggatásmentesen ez a mod meg gondolom megenné az egész gépemet -
-
elég. -
elég az 1.0.4 vagy kell a többi is? :o -
Na végre, úgy látszik csak reklamálni kellett érte... :D -
ááááá, megjott a tükröződése béta ENB:INNEM
majd lökök képeket!!! -
mindenki tudja.
sz@rul írták meg. -
robb3ngxxi #38519 Az hogy lehet h a frissen feltelepített gta4+1.0.4es peccs van és kinyírhatok akárhány rendőrt vagy csinálhatok akár mit, nem fognak kőrözni. és persze NO CSÍÍÍT -
simon7108 #38518 valaki nem tudja esetleg miért van az,hogy 1 ido után elkezd akadozni?:S
akármilyen beálitáson még minimumon is.....
a gépem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+
2GB ram
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
ASUS M2N-E SLI alaplap
a segitséget elore is thx. -
Ujra feltettem a játékot,DE ekég furcsa problémám van,ugye lehet A,D vel kanyarodni és a nyilakkal is,ha A,D vel irányítom a járművet minden gombnyomásnál beszaggat ha nyilakkal akkor nem.Mi lehet a gond?
Gépem:
Gigabyte EP-45 DS3
Intel Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ
4GB DDR2 1066MHZ CL5 RAM
Gainward Radeon HD4850 512MB
Windows 7 32Bit -
Engem inkább a szebb HDR és a jobb tükröződés effekt érdekelne, mint a képeken (az AA pl. egyáltalán nem érdekel, főleg hogy csak ablakban fut). Már jó pár hónapja vannak screenshot-ok, de még mindig nincs egy nyomorult letölthető verzió... -
az AA modban még egy plusz effekt van:) az ÁRNYÉK homogénebbé élessebé változtatása:) -
Ízlések és pofonok... Nekem meg árnyékok nélkül nem tetszik, sokat veszít az élethűségből, viszont az tény, hogy akkor 40 fps alá soha nem megy. -
nekem úgyse teccik :S kikapcsoltam az egész játék alatt és kész :) -
'Very High'-on is? 
'High'-on tényleg kissé pöttyös (alatta meg gondolom még jobban), de max-on szerintem már egész szép... -
az hogy úgy néz ki mintha painttal lenne fújva, de ha az neked jó -
Jó, de mikor lehet már végre letölteni a módot, mert a letöltések között, csak a béta AA-s van, abban meg nincsenek effektek.
Tommygear: Mi bajod az árnyékokkal, 'Very High'-on szerintem semmi baj sincs velük, csak mondjuk kell hozzá videómemória rendesen... -
az árnyékokat már megoldotta....a béta enb series amibe van élsimitás...csak ezeken a képeken nincs rajta...még.... -
árnyék még mindig egy szégyen, de am jó -
Csá.
Tudnátok abban segíteni hogy mért van az hogy nem jó a mentés.....
Kimentettem még régebben az: XLive és a Rock Star mappát (azt mondták ezt kellet).És most berakom rendesen és nem jó a mentés...

Valaki tudna ebben segíteni?
Köszi! -
Lehet, hogy valakitől vennék használtan egy eredeti GTA IV-et. Mi van akkor, ha az eladó megígéri, hogy törli a CD kulcsot, de mégsem teszi? Akkor én nem tudom feltelepíteni a kulcssal a játékot, meg online se tudok majd nyomulni? Vagy mi van ha törli, aztán később warez werzióval újra aktiválja, mert felírta magának?