54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nesu
    Ez mi ?Csilli villi ok ,de mégis a nyomás nem ?
  • samsung123

• fery02
    A FAQ alapján csináltad a LIVE profilodat?
  • simon7108
    az elozo kérdésemre nem kaptam választ:(na mind1 lenne még 1 kérdésem:)
    hogy kell MULTIZNI???mert be akarok jelentkezni de nem fogadja el a felhasználo nevet és a jelszot:(pls segitsen valki.elore is thx!
  • REPS0L
    köszkösz
  • fery02
    Az ENB mod is "mod"-nak számít a GTA 4 multijának ugye? Valaki esetleg ha már tapasztalta, leírhatja, hogy enged-e a játék vele multizni.
    Csak ezt a mod-ot használnám. A legjobb az lenne, ha a Rockstar kiadná egy külön patch formájában az ENB áldásokat. :)
  • mila69en
    itt van minden ami kellhet
  • MerlinW
    Kell két alkalmazás melléjük:

Scripthook (ScriptHook.dll)
    Asi Loader (dsound.dll)
  • REPS0L
    mit értesz az alatt hogy használjam? bemásoltam ami a legújabb trainerbe van gyök könyvtárba és ennyi nem? :)
  • mila69en
    semmit nem kell csinálni bemásoltad utána megy asszem f3 vagy f4 el lehet előhozni a menüt num bilekkel meg lépkedni fel le bal jobb 8, 4, 6, 2,
    0 -val vissza lép

persze a ScriptHook.dll-t azt használd amilyen verzios a gta-d
  • REPS0L
    valaki segítsen már a Simple Native Trainer v3.9 elindításában, mert sehogyse jön össze, mindent bedobtam főkönyvtárba. vmit el kell végezni a moddolás előtt hogy fussanak a modok, trainerek? persze segítség az ENBhez is jöhet mert azt se tudom beüzemelni, pedig kiírja a játék indításakor bal felül hogy ENB meg mittomén kikészítette.
    köszi
  • Firerock
    "valaki adna egy 100%os szévet?hülyülni kéne csak:D
    Ja és leírnátok hogy hogy kell berakni?"
    lécci valaki
  • Dobronski
  • n3whous3
    öröm és boldogság remélem mindenkinek
  • n3whous3
    ki jelentkezett a mostani video contestre Social Clubon? Linkeljük már be egymás videóit és csillagozzuk pár ponttal ::: Én is raktam fel egyet (amit linkeltem egyik nap youtuberól), ha benne vagytok, én is adom a linket.
  • Firerock
    valaki adna egy 100%os szévet?hülyülni kéne csak:D
    Ja és leírnátok hogy hogy kell berakni?
  • DeerHunter01
    megvan
  • DeerHunter01
    linket :D
  • samsung123
    ez nem eszi a gépet, nem okoz teljesítmény csökkenést:) ugyhogy bátran használjátok:)
  • DeerHunter01
    biztos király de igyis örülök ha megy nagyjából szaggatásmentesen ez a mod meg gondolom megenné az egész gépemet
  • samsung123

• Máté94
    elég.
  • REPS0L
    elég az 1.0.4 vagy kell a többi is? :o
  • Lord Myn
    Na végre, úgy látszik csak reklamálni kellett érte... :D
  • samsung123
    ááááá, megjott a tükröződése béta ENB:INNEM
    majd lökök képeket!!!
  • bertino
    mindenki tudja.
    sz@rul írták meg.
  • robb3ngxxi
    Az hogy lehet h a frissen feltelepített gta4+1.0.4es peccs van és kinyírhatok akárhány rendőrt vagy csinálhatok akár mit, nem fognak kőrözni. és persze NO CSÍÍÍT
  • simon7108
    valaki nem tudja esetleg miért van az,hogy 1 ido után elkezd akadozni?:S
    akármilyen beálitáson még minimumon is.....
    a gépem:
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+
    2GB ram
    Nvidia Gforce N9800GT 1GB
    ASUS M2N-E SLI alaplap
    a segitséget elore is thx.
  • norbi56
    Ujra feltettem a játékot,DE ekég furcsa problémám van,ugye lehet A,D vel kanyarodni és a nyilakkal is,ha A,D vel irányítom a járművet minden gombnyomásnál beszaggat ha nyilakkal akkor nem.Mi lehet a gond?
    Gépem:
    Gigabyte EP-45 DS3
    Intel Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ
    4GB DDR2 1066MHZ CL5 RAM
    Gainward Radeon HD4850 512MB

Windows 7 32Bit
  • Lord Myn
    Engem inkább a szebb HDR és a jobb tükröződés effekt érdekelne, mint a képeken (az AA pl. egyáltalán nem érdekel, főleg hogy csak ablakban fut). Már jó pár hónapja vannak screenshot-ok, de még mindig nincs egy nyomorult letölthető verzió...
  • samsung123
    az AA modban még egy plusz effekt van:) az ÁRNYÉK homogénebbé élessebé változtatása:)
  • Lord Myn
    Ízlések és pofonok... Nekem meg árnyékok nélkül nem tetszik, sokat veszít az élethűségből, viszont az tény, hogy akkor 40 fps alá soha nem megy.
  • tommygear
    nekem úgyse teccik :S kikapcsoltam az egész játék alatt és kész :)
  • Lord Myn
    'Very High'-on is?

'High'-on tényleg kissé pöttyös (alatta meg gondolom még jobban), de max-on szerintem már egész szép...
  • tommygear
    az hogy úgy néz ki mintha painttal lenne fújva, de ha az neked jó
  • Lord Myn
    Jó, de mikor lehet már végre letölteni a módot, mert a letöltések között, csak a béta AA-s van, abban meg nincsenek effektek.

Tommygear: Mi bajod az árnyékokkal, 'Very High'-on szerintem semmi baj sincs velük, csak mondjuk kell hozzá videómemória rendesen...
  • samsung123
    az árnyékokat már megoldotta....a béta enb series amibe van élsimitás...csak ezeken a képeken nincs rajta...még....
  • tommygear
    árnyék még mindig egy szégyen, de am jó
  • Danyi95
    Csá.
    Tudnátok abban segíteni hogy mért van az hogy nem jó a mentés.....
    Kimentettem még régebben az: XLive és a Rock Star mappát (azt mondták ezt kellet).És most berakom rendesen és nem jó a mentés...
    Valaki tudna ebben segíteni?
    Köszi!
  • totyak
    Lehet, hogy valakitől vennék használtan egy eredeti GTA IV-et. Mi van akkor, ha az eladó megígéri, hogy törli a CD kulcsot, de mégsem teszi? Akkor én nem tudom feltelepíteni a kulcssal a játékot, meg online se tudok majd nyomulni? Vagy mi van ha törli, aztán később warez werzióval újra aktiválja, mert felírta magának?