54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    "Ez a neon mod csak az 1.01 és 1.02 javításokkal működik. " Ezzel remélem tisztában vagy.
  • bruna #38626
    Erről a Módról beszélek és nem nagyon sikerül betenni a játékba :(
  • n3whous3
    ha az egy asi file, akkor csak annyi a dolgod, hogy az ASI Loaderes dll filet bemásolod a gta főkönyvtárába és mellé a kérdéses asi file.t
  • bruna #38624
    LEÍRNÁ NEKEM VALAKI ,hogy hogyan kell telepíteni a Neon Script-et ,amikor már fent van az Asi Loader ? ?
  • REPS0L
    AZTAGECICCCICJCSDA?:_MSDA_SD?A:AD?MDSA:,dafm-.faafd
  • tommygear
    beteg :DDDDD
  • RNadal1203
    xDDDDDDDDDDDDD
  • Neoncsoves
    LOL :D
  • RNadal1203
    bocsi az én build 6ezer valahányasba még csak 10.1-et írt bocsi még1szer
  • simon7108
    thx igy már jo:)
  • DeerHunter01
    ha kiléptél a multiból akkor nyomsz egy home gombot és bejelentkezel az offline profiloddal igy folytathatod
  • simon7108
    na sikerult a mulitit megcsinálni:)thx
    már csak az a gond,hogy mivel csináltam online profilt a mentéseimet nem tudom folytatni:Sezt meg lehet valahogy oldani?vagy kezdhetem elorol?
  • MerlinW
    Bemásolod, játékot elindítod, SHift+F12-vel aktiválod, ha magától nem tenné. De csak béta, csak ablakban fut , összeomlásos. A hivatalos oldalt tessék figyelni, olvasni.
  • MerlinW
    DX11 van benne.
  • n3whous3
    Vagy a verziószámozás a hülye, vagy...

• RNadal1203
    am a win7-en dx10.1 van :D
  • kirol
    A játéknál mi is az a 2 hely, ahol tárolhatja a mentéseket? Mert van a sima Dokuban a Rockstar games, de volt valami másik is a patch miatt. Azért kérdezem, mert újra kell rakni a gépet, és ki szeretném másolni a mentést.
  • grebber
    Ezt az élsimitás modot hogy kell használni?
    Mert nem igen értem mit kell csinálni!
  • Ley Roland
    Hol találok NRG-900 as motort ?
    Mert az utcán nem találtam :S
  • Dobronski
    Én csak jót akartam,mert ismerek olyat,akinek NTMC vagy mi hiányzott utánna,és reinstall kellett.
  • Dobronski
    Mennyi nyomorék ember van ezsgén
  • mila69en
    :D
  • n3whous3
    1. Eredeti a Win 7 (RC teszt verzió)
    2. Ne trollkodj cigánylogós
  • SL
    Fail

ték
  • MerlinW
    DX ingyenes nincs hitelesítés.
  • Dobronski
    Vigyázz,mert a kalóz OS-t szétkúrja!
  • MerlinW
    Nem csinál semmit, csupán plusz konfigurálható DX effekteket pakol a játékokra. Ezért kell a dx9 library. Onnan veszi a függvényeket és nyomja rá overlay-ként játékra. Ez mindig is így volt.
  • MerlinW
    Felbattyogsz az ms oldalára és letöltesz egy 2009 márciusi directx9c redist csomagot.
  • n3whous3
    mekkora egy parasztvakítás az AA mod te jó Isten, fogja a modder, feltolja a felbontást többszörösre és abból dolgozik, valszeg csak visszalakítja kisfelbontásra és kész... meg összemosás. Semmi éldetektálás meg stb.
  • n3whous3
    ok
  • Lord Myn
    A W7 az még béta, ott akármi ilyesmi probléma lehet.

A DX11-nek nincs köze a DX9-hez, attól még azt kell frissíteni. Tulajdonképpen a Vista alatt is külön van DX10 és DX9.
  • n3whous3
    az értékek az 512-es kártyámra vonatkoznak.
  • n3whous3
    azt se tudom itt mit kéne frissíteni,
  • n3whous3
    dehát omg, dx11 van fent win 7 alatt
  • n3whous3
    Ahaha mindenkinek a szaggatós bug van? :D Nekem volt kb eddig csak a topikban, most az új patch meg minden másnál hozta elő, grat.

Leírom nektek mit írt nekem R* annak idején erre, mikor már egy patch után ténylegesen alapból előjött ez (régebben csak egy bizonyos commandline kapcsolóval volt)

Try adjusting the number with -memrestrict. Start at the low number, and increase until you see stuttering. the lower the number the more "world popping" you will see.

-memrestrict 188743680
    -memresitrct 209715200
    -memrestrict 230686720

-memresitrct 293601280

If you still have stuttering with the lowest number, there is another issue. (with another setting, or hardware problem)

Nálam mindenesetre nem "szabvány" értékekkel is jó volt. Próbálgatni kell
  • Lord Myn
    Kellene egy DirectX frissítés és akkor nem fog picsogni a .dll miatt. (Bár nekem még nem tetszik, kicsit olyanok az autók, mintha porcelánból lennének, majd megnézem a véglegest).
  • King of Roads
    üdv!

most lett felújítva a gépem, elég bika lett, minden újabb game faszán műxik maxon, kivéve a gta4. kb 2 perc játék után megyek és beszaggat, vagyis inkább olyan mintha belassulna kb 2-3 mp-re. és ez ismétlődik 5-6 másodpercenként vagy ha átveszi a szerepet 1-1 videó akkor meg mintha befagyna de azért nagyon lassan, szaggatva mozog a kép. visszaolvasgattam itt és azt találtam h elég sok embernek szaggat szal vagy minimum graf vagy no játék. szóval akkor teljesen normális h 2 percig tok vele játszani?? (am. tegnap tettem fel és most írok ide először)
  • n3whous3
    akkor tudom melyik az... de életre bírni nem tudom, sír picsorog a dx9_40.dll vagy mi miatt, nem írták sehol hogy lehetne megoldani normálisan. El se indul.
  • Lord Myn
    Külön vannak: van 1 AA mód és van egy jobb tükröződés mód, egyelőre teszt verziók a véglegesben majd egyszerre lesz minden.

Az ENB Series honlapjáról tudod lehúzni és Shift+F12-vel lehet aktiválni játék közben.
  • n3whous3
    Hol volt az az antialias és fény és árnyék változtató mod? Tegnap találta mvalamit, de el se tudtam indítani. Linket tudtok adni?