54920
-
én letöltöttem egy rar fájlt és benne van valami player_d fájl
azmi, -
n3whous3 #38909 keresel rá modot, úgy, alapból nincs ilyen beállítás a játékban
pl van egy fps mod, amihez extraként lehet bekapcsolni hát követést is, külön az fps-t is. -
Sziasztok:)
Hogy teszek be ruhákat a GTA 4 be? -
zboy90 #38907 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt hogyan tudnám bekapcsolni, hogy amikor az autóval kanyarodok, akkor a kamera is automatán forduljon utána?
Válaszotokat előre is köszi! -
Hát kell neki, bár itt van, aki egymagossal tolja, bár nemtom mennyire élvezhető úgy. Nem vagyok szakértő, de gondolom külön-külön magon dolgozza fel a játék a más-más adatokat, vagy ilyesmi. -
Hali valami értelmes emberke leirhatná részletesen(!)ugy mint az autó behelyezést, hogyan kell scripts-eket meg asit működésre birni. köszi -
Sziasztok.Kötelező az game-nek a dual core processzor?Ha igen miért? :S -
A 4850 jelentősen jobb, mint a 9800 GTX úgy általában, gondolom ebben a játékban is így van, de rosszabb szinte biztos h nem. -
Szabi1991 #38902 murcikéne már, meg aston.. azokat legalább lenne hova tenni :-/ -
Borg #38901 [URL=http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=403&start=#23822]R8[/URL] -
Sziasztok. A játék melyik vga-val megy jobban? Radeon HD 4850 , vagy nVIDIA 9800 GTX-el? Köszi a segítséget. -
Akko' monnyon le, eddig semmi baja nem volt, és csak a "patch" óta csinálja:D
Ilyet... -
Borg #38898 Akkor a hibajelenséged nem ettől van. -
rátoltam az eredeti handlinget, de úgy se jó.
amúgy ott volt egy filelist.pak fájl is, azt is felülírtam.Vagy azt nem kellet volna?-.-
A patch azt is tartalmazta.Közben beszereztem mindkettőnek az eredetijét, felülírtam, de még mindig ugyanazt produkálja. -
LOL
Na vmi megoldás? -
n3whous3 #38895 akkor meg el kell kérni ismerőstől az eredeti handlinget -
n3whous3 #38894 Hát ha a rebuildelgetéssel elbasztad a gta iv exét, akkor az az ajánlatom, hogy állítsd vissza alapra a game-t, majd rakj fel egy későbbi, vagy korábbi patchet, ami kicseréli az exét egy eredetire, aztán csináld vissza az aktuális patchre, amivel játszol.
alapra visszaállítás = vegyed ki a modokat
szerk: vagy nem neked volt a kocsikkal is gondod? -
Borg #38893 A jelnek nem közted és a gép között kell erősnek lennie :DDD -
Borg #38892 A realistic damage "kiegészítő" 1db file felülírása.
common/data/handling.dat
Ezt kell visszaállítanod eredetire. -
erős a jel :)
Közvetlen a gép mellett ülök XD -
Meglett a kurv@ anyját, már össze vissza kerestem mindenhol.
Köszi szépen:)
Amúgy nincs ötleted?Hátha meglehet menteni reinstall nélkül:
"Öregem, amióta megmahináltam a játékot ezzel a realistic damage kiegészítővel, egyszerűen nem indul el.A social klub se jön be egyből, nekem kell külön indítani.Nyomok egy Playt, bejön a futtatás ablak, és utána semmi.Még hibát se ír.
Anno feltelepítettem a játékot, és azóta sokszó nélkül futott, leírás alapján, minden patch nélkül.
Mi lehet e megoldás?"
-
n3whous3 #38889 Mert nem ott van tárolva, hanem:
Documents and settings, felhasználók, felhasználóneved, appData(rejtett mappa), local, rockstar games
valahogy így, bár ez win7 alatt van, mindenesetre a felhasználóneved alatti doc mappában benne van a rejtett application settings mappa -
Üdv!
Ki szeretném másolni a mentésem, de a Rockstar mappában csak ezeket találom:
-benchmarks
-user music
-videos
Itt semmilyen mentésre utaló fájlt nem találok. -
n3whous3 #38887 Nem rossz a wireless, ha erős a jel, akkor nem lenne gond. -
:) az igaz :D
asszem adtak olyan kábelt amivel össze lehet kötni de nem biztos :D majd megprobálom -
Nem tudom, hogy a wireless-re allergiás-e a LIVE, én mindenesetre a vezetékes csatlakozásra esküszök. Azért az csak odavan kötve a géphez. :P -
n3whous3 #38884 a sultan rs is sziszeg, cseréld ki azzal... -
xD
Az a baj hogy csak játék közben szakadozik kint akármikor tudok netezni.
Ja és laptopról megy vezeték nélküliről az lehet a baj ?:) -
Mathiasse #38882 Sziasztok!
Létezik a Suberu Imprezához sound mod?
mert hallom a szisszenést (turbo) a váltásnál a youtube egyik videójánál! -
Ha valóban multi közben írja ki, akkor egyszerű, szakadozik a neted és ledobál LIVE-ról.
Vissza kell rá csatlakozni, de ha folyamatosan szakadozik, akkor számíthatsz még pár hasonló kiírásra. Ilyenkor vagy visszacsatlakozol, vagy megunod és kapcsolatba lépsz a szolgáltatóval, hogy "Mégis micsának, nem tudok gétéázni". :) -
Az mitől van hogy multizás közbe kilép ezzel? connected to Games for Windows-LIVE
vmi ilyesmit ír ki XD -
SL #38879 vedd meg a játékot -
ja,értem ls sehogyse tudok?
-
SL #38877 akkor warezos vagy te nem fogsz tudni multizni. -
nyomogathatom én a home gombot XD semminemjönbe -
rájöttem nektek még az élet grafikája is csúnya......kb -
hmmm. izlések és pofonok...de...ha valami láthatóan realisztikusabb és ezt te námlátód sőt...még csúnyább is arról nem az enb tehet -
BIZ0906 #38873 Játékon belül Home gombot megnyomod és bejelentkezésnél kérni fogja na oda. -
hova irom be a cd kulcsot? -
SL #38871 igen bejelentkezel, beírod a cd-kulcsot utána a mobilt előveszed és ott kiválasztod a Multiplayer-t.