54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • PepsiMax
    felakartam rakni a game-t de azt mondta hogy SP3 kell neki..nem értem,SP1 és SP3..akkor az SP2 miért nem jó neki? :S
  • Lacee86
    Dehogy kell hozzá 3 giga ram. Tedd fel az 1.03-as patch-et, frissíts VGA drivert; húzd egy kicsit a procit és VGA-t, és így alacsony grafon menni fog sztem. Nekem a lenti konfigon (proci 3,6-ra húzva) megy 800x600 minden low, kivéve árnyékok és textúra szűrés, azok high-on; így van 20-30 FPS közt, attól függ épp milyen szitu van, de nekem már így játszható.
  • SL
    az én procim is kevés neki. Nekem 20-25fps körül megy a játék.
  • Roland10
    értem.:/ hát ez rossz hír.
  • SL
    legalább 3GB RAM kellene és a proci se túl jó, a videókártya pedig éppen hogy elbírja.
  • Roland10
    10 percig jó hozzá utána nem?:S
  • SL
    kevés a géped hozzá.
  • Roland10
    Régen amikor még fent volt a játék,játszottam vele 10 percet és elkezdett szaggatni...Már azóta ujra lett telepítve gép stb.. remélem most jó lesz...am ha nem akkor van rá megoldás?
    gépem: AMD Athlon(tm)X2 Dual Core Processor BE-2350 2.11 GHz, 2 GB RAM
    nVidia GeForce 8500GT 512 mb
  • PepsiMax
    igen tudom.Viszont a gépemen SP2 van.Az baj?Mert SP1-et is,meg SP3-at.....tehát akkor elfog indulni elvileg :D
    Vagy nem? :S
  • ScarY MAN
    win reinstall volt :/

de akkor köszi. mindjart irok is nekik levelet :D aztan minden nap min 2x :D
  • MerlinW
    Jut eszembe; ha még fent van a játék, a registry-ben ott vam a cd kulcsod, regedit-el kikotorhatod.

• MerlinW
    Gépeld be nekik:) Naponta kapnak x1000 levelet, gondolod, hogy a csatolmányokkal fognak tökölni?:)
    Mindegy, a lényeg, hogy írogass nekik szorgalmasan, ott vannak:)
  • ScarY MAN
    az egesz dobozt korbefenykepeztem, a terkepen is van egy azonosito, a cd-n is mindnet:D ... blokk az meg mar ki tudja hol van:D
  • MerlinW
    Írj nekik naponta, amíg nem kapsz választ. Ők is emberek:) Előbb utóbb fognak, nekem is válaszoltak 2-3 napon belül.

Jótanács, ha nem tetted volna eddig: írd a levél végére a játék termékazonosítóját (doboz hátulján, és a blokkon is rajta van). Warezolóknak logikusan nem válaszolnak:)

• ScarY MAN
    es en itt kuldtem el... megis basznak valaszolni.
  • MerlinW
    Semmi jóra. Ha szerencséd van talán elindul a játék, bár e téren is vannak kétségeim:)

* Minimális konfiguráció Windows Vista (SP 1) vagy Windows XP (SP 3) operációs rendszer
    * Intel Core 2 Duo 1.8Ghz vagy AMD Athlon X2 64 2.4Ghz processzor
    * 1,5 GB RAM
    * 16 GB szabad hely a merevlemezen
    * 256MB NVIDIA 7900 vagy 256MB ATI X1900 videokártya

Egy ilyen konfiggal már képregénynek jó a játék:)

• PepsiMax
    AKI EGY MAGOS PROCIVALTOLJA ÍRJON NEKEM PÜ-T!!!!!!!!Előre is köszönöm!!!Érdekelne hogy mire számitsak :D
  • MerlinW
    Nem tudom eddig hova íméleztetek, kb 2éve nincs mail-supportjuk..:)
    Ez van helyette
  • ScarY MAN
    az para. akkor ez hivjak ugy hogy szopas?
  • n3whous3
    konkrétan a support mailjük már hónapok óta nem él és csodálom, hogy nem kaptál vissza egy noreply mailt, hogy ne ide írj.........
  • ScarY MAN
    :D .... kötekedés.... valahogy sejtettem.

Nos. Kezdjük az elején. Találtam egy support oldalt, de az nem kifejezetten a GTA4 hez tartozott (vagy a rockstar north-hoz) hanem úgy teljes egészében a R* név alatt futó összes címhez. Onnan több mint egy hónapja nem jött válasz (itt mondtak hogy egy hét is eltelik mire válaszolnak) ezért jöttem ide vissza hátha... Én gondoltam valaki már írt a supportnak valamilyen okból kifolyólag és tudna adni egy pontos email-t, ahol tovább próbálkozhatok. De latom itt vajmi kevés információhoz jutok, hiába koptatom a kezem (kinek nem inge ne vegye magára) , de valljuk be, sg.hu. Nos akkor mindegy. Én keresem tovább és ha valakinek mégis van kedve segíteni akkor azt megköszönöm. :)
  • AlbyCobra
    Sziasztok!

Letöltöttem a Car Spawner-t és amikor elindítom majd utána a GTA IV-et elkezd pittyegni (windows hibaüzenet szerű hang) és nem működik a program. Valaki tudja a megoldást?
  • RYO21
    Minek a játéknak shortcut? Mert az is azt a hülye social clubbot indítja el.
  • rcsaby
    Visszaraktam a régebbi javitást igy jó lett.Miért van az hogy elég erős a gépem 4 magos intel Q9550 van egy GTX260-as videókártyám meg 3 giga ramom.A beállitásoknál minden padlóra felrakok,a felbontást 1280/1024.A beállitásoknál allul van egy számláló és az már pirosat mutat.Persze akadás nincsen szó se róla.Csak azt a pirosat nem értem.
  • RYO21
    Melyik progival lehet engedélyezni a fájlok módosíthatóságát? (patch 1,0,4 van fent)
  • rcsaby
    Végigcsináltam mindent el is inditottam.Minden szuperul ment,egészen addig mig fel nem raktam ezt a javitást Patch v1.0.4.0 .Azóta fatal error és a GTA4.exe hibát észlelt ezért leállt.Mi a gond.
  • MerlinW
    Csak megláttam, nektek adtam:) Volt ott több fajta is úgy emlékszem.
  • n3whous3
    kommentezők egyike se elégedett vele
  • Lacee86
    Ez konkrétan mit csinál?
  • MerlinW
    FPS patch mod gyengus gépekhez
  • fery02
    Mondhatni kötelező, mert legalább egy 2 magos proci szükséges a játék élvezhető futtatásához. Am ez az a fajta játék, ami különösképp szereti a 4 magos procikat. Szóval, ha ezzel játszol szinte mindig, akkor érdemes 4 magvasban [Vass Gabi után szabadon] gondolkodni, amúgy meg simán ki fogod bírni évekig 2 magos procival, főleg ha húzod is.
  • n3whous3
    őőőő, most azt mondod, hogy írtál levelet, közben meg mégse írtál, mert keresel mailt?
  • ScarY MAN
    sziasztok! :)

Egy hónapja küldtem (kb) egy levelet rockstar supportnak, hogy elhagytam a cd- kulcsom (képekkel mindennel együtt) . valaki segítene nekem ebben? mert hiába keresek egy normális support emailt nem találok.

köszönöm előre is.
  • Lacee86
    Sztem nem rossz a GPS, ha már vmennyire ismered a várost. Vhogy ahhoz tudnám hasonlítani, h súgni is csak annak lehet/puskázni is csak az tud, aki nem totál homály. :)
  • n3whous3
    am nagyon szar sztem a GPS, tehát alapból a térképen az útvonal generálás néha elbaszott és akkor még a GPS néha nem is azt mondja, amit kijelölt a gép, hát totál eltévedés XD

mind1 meg kell tanulni a várost :) Én már nagyjából ismerem :D
  • Lacee86
    Nyár eleje óta, de nem szoktam minden nap, meg egyszerre nem is sokat; csak 1-2 órát.
  • n3whous3
    omg mióta játszol a játékkal?
  • Lacee86
    Nem most vettem észre, most volt először. Nem játszottam még olyan sokat vele.
  • SL
    és még csak most vetted észre?
  • Lacee86
    Megint találkoztam egy számomra új dologgal: beszálltam egy puccosabb kocsiba, térképen kijelöltem az úticélt, ekkor pittyegés: mondom mi a rák ez, aztán 1xcsak elkezd pofázni a GPS. Egészenj addig nyomatta, míg oda nem értem, tiszta f*sza volt.